Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 su grev yuzunden evime 2 haftadır telefon ve adsl bağlattıramıyorum.hepsini atsınlar işten kurtulalım en sonunda.tiksiniyorum telekomdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Cartman'dan bir şarkı gelsin TTnet çalışanlarına: I hate you guys, You guys are asshole, Espically kenny(fill here with a random name) I hate him the most Ebelerinize en içten sevgilerimi sundum ttnet çalışanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 adsl hala bağlanmadı ve sinirliyim küfür edebilirmiyim, veya biri bi site acmistir bununla ilgili kesin. greve kafam girsin vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Adamların mesai ücretlerine ve çalışma saatlerine karışıyorlar diye biliyorum ve sonuçta %2 lik bir zamda saçma ötesi... telekomda artık işçi sayısı fazla geliyor diye biliyorum dah adoğrusu telekom işleri artık kendi işçilerine değilde özel sektöre yaptırmak istiyor gibi. (kablo bağlama olsun bu tür işleri) O yüzden işten çıkarmayı da planlıyorlar. Adamlarda geri adım atmıyor. Haklılarda... Ama tutupta gece boyunca bazı doğruları için nobet tutan adamlara da laf uzatmak kötü. yani hakkını zyendiğinde grev yapmak mantıklıdır. Evet madurlar olacaktır ama madurlar olmasa grev sonuca ulaşmaz. Bunun dışında geçen gün sabahleyin nöbet bekleyenlere laf falan atan tipler vardı. Garip bir gençliğimiz var cidden. Tuzu kuru olunca milleti aşşalamak isteyen (hemde babaları yaşında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 can sıktı bu grevciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bi işlem yaptırcan kan ağlatıyorlar ne zamna bitcekte söylemiyorlar 5dk konuşuyorsun ev telefonundan çat telefon kapanıyor artık yeter ya nette net değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 valla öğretmenlere de cücük kadar zam yapıyolar ama hiç 2 hafta grev yapıp okula gitmeyen öğretmen görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 PrudenT said: valla öğretmenlere de cücük kadar zam yapıyolar ama hiç 2 hafta grev yapıp okula gitmeyen öğretmen görmedim hakkaten ya hadi hocaları orgutleyelim eyleme sokalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar