ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Program beni öldürecek. Şu anda bilgisayarımda .mov uzantılı dosyaları quicktime ile açamıyorum. Öte yandan quicktime ı yeniden yüklemek istesem bilgisayarımdan silemiyorum; daha önce başarısız bir silme denemesi olmuş sanırım, "uninstalling" falan dedikten sonra " ... has encountered errors before the requested operations for Quicktime to be uninstalled, click finish to exit" diyor. Çıldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şöyle yap, c den sil quicktime'ı, sonra program ekle kaldırden kaldır de, uyarı gelir ordan kaldır onu. sonra registry cleaner yükel bi tane, onla tarat gerekli reg lerde gitsin. sonra yeniden kur. gom player oynatmıyo mu .mov uzantısını? edit: gom player .mov uzantısını açıyormuş. yüklersen preferences tan girip other a tıkla, orda uzantılar var en altta, işaretle tamamdır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 movie makera eklemem lazım .mov ları, sırf bu yüzden ekleyemiyorum onun codeci falan var mı bir yerlerde, yani bs playerda falan çalıştırabilsem de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mesajımı editledim yazdım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Real player ve vlc de açıyor mov dosyalarını. Codecini aramıştım bi ara da bulamamıştım. quicktime saks ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dandun öküzce yöntemlerle klasörü sildim ve düzeldi arkadaş. allah belasını versin. tabi hala moviemakera ekleyemiyorum dosyaları, not supported diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Eskiden moviemaker'a mov ekleyebiliyormuydun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 daha önce hiç denememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Quicktime Alternative. Hiç gerçek quicktimela uğraşıp karın ağrısı çekmeyin. Kat kat daha iyi bu. Birde ekleyeyim Aynısının Real player için olanı var. Real Alternative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Eldarduil said: Quicktime Alternative. Hiç gerçek quicktimela uğraşıp karın ağrısı çekmeyin. Kat kat daha iyi bu. Birde ekleyeyim Aynısının Real player için olanı var. Real Alternative Birde üzerine media player classic veya Videolan player , tadından yenmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Valla ben bsplayer kullanıyorum açmadığı şey yok. En kullanışlısıda bence o zaten. Bazen BS codec çakışmasından dolayı saçmalayabiliyor codecleri halletsen bile düzelmeyebiliyor. Bende ozamanlar VLC ve MPClassic le takılıyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 VLC herşeyi açıyor ya, hem ufacık hem sadecik. çok tatli bişey. linkte vereyim; http://www.videolan.org/vlc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 vlc nin görüntüsü cok rahatsiz geliyor bana. Ben valla storm codec pack (media player classic üzerinden calisiyor) kullanıyorum. dvdleri bile media player classicte açmaya başladım. Quicktime ve Real media codecleri direk geliyor içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 vlc de video navigasyon olayı berbat, az ileri gidim diye sürüklüyosun o şey, videonun ortasına geliyor, kafasına göre hareket eidyor. gom var uber. media player classic de uberdir.ama media player classic'te de sağ sol tuşuyla yapılan ileri geri olayı yok. basınca pause oluyo video. ona uyuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Vlc de ctrl+"sağ/sol ok" 1 dakika alt+"sağ/sol ok" 10 saniye shift+"sağ/sol ok" 3 saniye oynatır zaman çubuğunu. Ayrıca Benim gördüğüm tek ses seviyesi %400 e kadar çıkabilen bir player. Tabi gerçekten öyle birşey olmuyor ama ses seviyesi rakam değeri olarak ulaşıyor ^^ Hatta bi yerde max %400 görünürken üst taraftaki mouselada sesi değiştirebildiğimiz ses barında %200 e kadar görünüyor maximumu. Ama sadece mousela %97 e kadar artırabiliyoruz. Bunun üstündeki değerler için ctrl+"yukarı ok" kombinasyonunu kullanabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Quicktime kadar uyuz bir program ben daha görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gom güzel hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben gom kullanıyorum mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar