Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quicktime Allah Belanı Versin

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Program beni öldürecek.

Şu anda bilgisayarımda .mov uzantılı dosyaları quicktime ile açamıyorum.

Öte yandan quicktime ı yeniden yüklemek istesem bilgisayarımdan silemiyorum; daha önce başarısız bir silme denemesi olmuş sanırım, "uninstalling" falan dedikten sonra " ... has encountered errors before the requested operations for Quicktime to be uninstalled, click finish to exit" diyor.

Çıldıracağım.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle yap, c den sil quicktime'ı, sonra program ekle kaldırden kaldır de, uyarı gelir ordan kaldır onu. sonra registry cleaner yükel bi tane, onla tarat gerekli reg lerde gitsin. sonra yeniden kur. gom player oynatmıyo mu .mov uzantısını?

edit: gom player .mov uzantısını açıyormuş. yüklersen preferences tan girip other a tıkla, orda uzantılar var en altta, işaretle tamamdır sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

vlc de video navigasyon olayı berbat, az ileri gidim diye sürüklüyosun o şey, videonun ortasına geliyor, kafasına göre hareket eidyor. gom var uber. media player classic de uberdir.ama media player classic'te de sağ sol tuşuyla yapılan ileri geri olayı yok. basınca pause oluyo video. ona uyuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

Vlc de
ctrl+"sağ/sol ok" 1 dakika
alt+"sağ/sol ok" 10 saniye
shift+"sağ/sol ok" 3 saniye
oynatır zaman çubuğunu.

Ayrıca Benim gördüğüm tek ses seviyesi %400 e kadar çıkabilen bir player. Tabi gerçekten öyle birşey olmuyor ama ses seviyesi rakam değeri olarak ulaşıyor ^^ Hatta bi yerde max %400 görünürken üst taraftaki mouselada sesi değiştirebildiğimiz ses barında %200 e kadar görünüyor maximumu. Ama sadece mousela %97 e kadar artırabiliyoruz. Bunun üstündeki değerler için ctrl+"yukarı ok" kombinasyonunu kullanabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...