karakedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 oy nurcanum nurcanum kurbanum sana canum ne dedumda darıldın gelsene kucuk hanum heehue ehe hehe eheueueehueheuheuheuueheeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 lol kedı dagılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ehe super sarkı olm eheheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XThe-Bedirhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 euheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XPrawler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ooo siz bööle yaaprsanız olmaz ki :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ehueu kedi hayirdir :-p kafana ogre lord flanmi vurdu :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 eheh.. ne diim.. athe atlantice geçince yani kedimizi terkedince böle oldu.. ehueha :-p alışır zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Ehuehu niye ya gerçekten güzel şarkı benimde çok hoşuma gitti :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 muahahahahhaa ben de duydum onu ya acaip komik ben direk hastasi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Hayır yeni bi adam çıktı neydi ismini unuttum genç bi herif :-) hülya avşar şov da çıktı hatta :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ehuehue, super sozler yaa :-) mp3u var midir acep nette? :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ahaha super yaaa :-) bu arada kedi saat 4den sonra yemis kafalari :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 said: 2001-04-28 16:56 tarihinde, wastiee yazmış: ehuehue, super sozler yaa :-) mp3u var midir acep nette? :-D. var olm ben dl ettim dün akşam :-) hatta ultimatrın background müzigi olarak koymayı düşünüom ehe oy nurcanum nurcanum, oy ya eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 FLASH! FLASH!! FLASH!!! Çalışmalarım sonucu nie kedinin nurcanım şarkısına hasta olduğu anlaşılmıştır... Sevgili kedimiz dün gece saatlerinde Nurcan adında birine rastlamış ve aşık olmuştur... Aldığımız duyumlara göre nurcan adındaki güzeller güzeli hatun bizim kedicikle athe nin arasına bir "karakedi" olarak girmiştir!!... Flash flash flash.. NOT: Flash haberlerimiz devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 mesajı yazarken yarılmıştım.. şimdi okudum bi daha yarıldım.. niiihahahahhaaaa :-D :-) :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 lol ne alaka be. nurcanum bir sarkı bi kerem, ayrıca ultimatr ın background müzigi olsun die kasıom wastienin yogun karsı gelmesine ragmen, cressida popeye gibin tipler online olmadan upload edim diom ehe. oy oy nurcanum ehehe. ehe heuehriseafhisfjsdaiopjfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 et valla beklioz :-) popoye sux bosver onu :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Hehe şarkıyı söyleyen adamın ismi davut güloğlu Bende indirdim şarkıyı ehue :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Download adresini söyleyinde bende indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ya böle son model bi corvette geçti bu şarkı çalıyodu ya cam açıktı olamas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ehuehuehue, ben de dinnedim, saolsun yolladı kedi, koyarsak fena olmas cidden, ehuehuehuehueuheu :-D:-D:-D:-D said: 2001-04-28 18:30 tarihinde, karakedi yazmış: lol ne alaka be. nurcanum bir sarkı bi kerem, ayrıca ultimatr ın background müzigi olsun die kasıom wastienin yogun karsı gelmesine ragmen, cressida popeye gibin tipler online olmadan upload edim diom ehe. oy oy nurcanum ehehe. ehe heuehriseafhisfjsdaiopjfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 said: 2001-04-28 19:28 tarihinde, Divin yazmış: ya böle son model bi corvette geçti bu şarkı çalıyodu ya cam açıktı olamas.... corvette nin arkasinda 'kroyum ama para bende' yaziyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 BUGÜN DERE TAŞARMİU TAŞAR BENİ AŞARMİU HA BU RİZELİ UŞAK İNAN SENSİZ YAŞARMİ AZUAHUAHUZAHU OY NURCANUM NURCANUM LAY LAY LOM .... :-) :-) :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miroglu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ZUAHAHHA bi dfe hadi kızlar filan diyo çok komik ya ahauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Abi daha yenimi gordunuz onu inanmiyorum :-p Ben nezamndan beri biliyorum onu :-) adam cok komik bide herifi dalgasina tarkan rick martin felan falan her$eye benzetiyolar guya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar