Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nurcanum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

2001-04-28 16:56 tarihinde, wastiee yazmış:
ehuehue, super sozler yaa :-) mp3u var midir acep nette? :-D.

var olm ben dl ettim dün akşam :-)
hatta ultimatrın background müzigi olarak koymayı düşünüom ehe oy nurcanum nurcanum, oy ya eheuhe.
Mesaj tarihi:
FLASH! FLASH!! FLASH!!!

Çalışmalarım sonucu nie kedinin nurcanım şarkısına hasta olduğu anlaşılmıştır... Sevgili kedimiz dün gece saatlerinde Nurcan adında birine rastlamış ve aşık olmuştur...

Aldığımız duyumlara göre nurcan adındaki güzeller güzeli hatun bizim kedicikle athe nin arasına bir "karakedi" olarak girmiştir!!...

Flash flash flash..

NOT: Flash haberlerimiz devam edecek
Mesaj tarihi:
lol ne alaka be.
nurcanum bir sarkı bi kerem, ayrıca ultimatr ın background müzigi olsun die kasıom wastienin yogun karsı gelmesine ragmen, cressida popeye gibin tipler online olmadan upload edim diom ehe. oy oy nurcanum ehehe. ehe heuehriseafhisfjsdaiopjfdsf
Mesaj tarihi:
ehuehuehue, ben de dinnedim, saolsun yolladı kedi, koyarsak fena olmas cidden, ehuehuehuehueuheu :-D:-D:-D:-D
said:

2001-04-28 18:30 tarihinde, karakedi yazmış:
lol ne alaka be.
nurcanum bir sarkı bi kerem, ayrıca ultimatr ın background müzigi olsun die kasıom wastienin yogun karsı gelmesine ragmen, cressida popeye gibin tipler online olmadan upload edim diom ehe. oy oy nurcanum ehehe. ehe heuehriseafhisfjsdaiopjfdsf
Mesaj tarihi:
said:

2001-04-28 19:28 tarihinde, Divin yazmış:
ya böle son model bi corvette geçti bu şarkı çalıyodu ya cam açıktı olamas....

corvette nin arkasinda 'kroyum ama para bende' yaziyor muydu?
Mesaj tarihi:
BUGÜN DERE TAŞARMİU
TAŞAR BENİ AŞARMİU
HA BU RİZELİ UŞAK
İNAN SENSİZ YAŞARMİ
AZUAHUAHUZAHU
OY NURCANUM NURCANUM LAY LAY LOM ....
:-) :-) :-) :-) :-)
Mesaj tarihi:
Abi daha yenimi gordunuz onu inanmiyorum :-p
Ben nezamndan beri biliyorum onu :-) adam cok komik bide herifi dalgasina tarkan rick martin felan falan her$eye benzetiyolar guya...
  • Yeni Oluştur...