Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellyeah

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Konuyu açmadan önce aradım ama bulamadım. Yeni sistemin arama olayına alışmış diilim halen, varsa da ben bulamadıysam buna bağlayın :P
Temelleri 2003'te atılan, tam anlamıyla kurulması da 2006'da olan, taptaze bi grup Hellyeah. Tarz olarak groove metal yapıyolar. Gitarist ve vokalin Mudvayne üyeleri oluşu nedeniyle, ses olarak Mudvayne'e çok benzediği söyleniyo. Grup üyeleri kendi alanlarında oldukça başarılı olan adamlar. Kadro bu kadar ünlü olunca, grup da "supergroup" oluyo.

Kadro

Vokal: Chad Gray (Mudvayne)
Gitar: Gregg Tribbett (Mudvayne) ve Tom Maxwell (Nothingface)
Davul: Vinnie Paul (:( Pantera)
Bas: Jerry Montano (Nothingface)

İlk albümlerinin adı, grubun adıyla aynı: Hellyeah. Epic Records tarafından 10 Nisan 2007'de çıkarılmış ve 12 şarkı içeriyo. Şimdiye kadar 200,000 kadar satmış. Albümdeki şarkılar şöyle:

şarkılar

1. HellYeah
2. You Wouldn't Know
3. Matter of Time
4. Waging War
5. Alcohaulin' Ass
6. Goddamn
7. In the Mood
8. Star
9. Rotten to the Core
10. Thank You
11. Nausea
12. One Thing

Ben genel olarak beğendim şarkıları. En çok dikkatimi çeken şarkıları Goddamn, Nausea ve özellikle de Matter of Time. Albümün iki şarkısı ballad gibi olmuş: Thank You ve Star. Onları da oldukça başarılı buldum.
Haklarında "çok kötü", "berbat", "hiçbi şeye yaramaz" gibi yorumlar yapılmasına rağmen, en azından ortalamanın üstünde, iyi bi grup olarak görüyorum Hellyeah'i. Bi sonraki albümlerinde çok daha başarılı olurlar diye düşünüyorum. Pantera, Machine Head, Mudvayne, Damageplan gibi grupları dinleyen, bu tarz müziği seven ve yeni grup arayanlar mutlaka denesinler.

Grubun internet sitesi: http://www.hellyeahband.com
Last.fm sayfası: http://www.last.fm/music/Hellyeah
Sosyal ağlarda paylaş

albümün ilk üç şarkısını (HellYeah, You Wouldn't Know ve Matter Of Time) dinledim yalnızca, hatta HellYeah ve Matter Of Time ı albüm çıkmadan önce Myspace de bulup dinlemiş idim heey hey...

*uzaklara dalıp sigaradan derin bi nefes alma efekti*

eöö, ne diyoduk... hah, HellYeah evet. Mudvayne den iki ismin olması, özellikle bunlardan birinin vokalist olması tabii ki sound un Mudvayne e benzemesi konusunu gündeme getiriyo, ama bence hiç alakası yok. evet grup ismi üzerinde çok düşünmüşler belli(LOL:D), ama özellikle Vinnie Paul gibi bi adam "ben müziği bırakıyorum aga" dedikten sonra geri gelip bu adamlarla bişeyler yapıyosa bi bildiği vardır diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...