Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açmadan önce aradım ama bulamadım. Yeni sistemin arama olayına alışmış diilim halen, varsa da ben bulamadıysam buna bağlayın :P Temelleri 2003'te atılan, tam anlamıyla kurulması da 2006'da olan, taptaze bi grup Hellyeah. Tarz olarak groove metal yapıyolar. Gitarist ve vokalin Mudvayne üyeleri oluşu nedeniyle, ses olarak Mudvayne'e çok benzediği söyleniyo. Grup üyeleri kendi alanlarında oldukça başarılı olan adamlar. Kadro bu kadar ünlü olunca, grup da "supergroup" oluyo. Kadro Vokal: Chad Gray (Mudvayne) Gitar: Gregg Tribbett (Mudvayne) ve Tom Maxwell (Nothingface) Davul: Vinnie Paul (:( Pantera) Bas: Jerry Montano (Nothingface) İlk albümlerinin adı, grubun adıyla aynı: Hellyeah. Epic Records tarafından 10 Nisan 2007'de çıkarılmış ve 12 şarkı içeriyo. Şimdiye kadar 200,000 kadar satmış. Albümdeki şarkılar şöyle: şarkılar 1. HellYeah 2. You Wouldn't Know 3. Matter of Time 4. Waging War 5. Alcohaulin' Ass 6. Goddamn 7. In the Mood 8. Star 9. Rotten to the Core 10. Thank You 11. Nausea 12. One Thing Ben genel olarak beğendim şarkıları. En çok dikkatimi çeken şarkıları Goddamn, Nausea ve özellikle de Matter of Time. Albümün iki şarkısı ballad gibi olmuş: Thank You ve Star. Onları da oldukça başarılı buldum. Haklarında "çok kötü", "berbat", "hiçbi şeye yaramaz" gibi yorumlar yapılmasına rağmen, en azından ortalamanın üstünde, iyi bi grup olarak görüyorum Hellyeah'i. Bi sonraki albümlerinde çok daha başarılı olurlar diye düşünüyorum. Pantera, Machine Head, Mudvayne, Damageplan gibi grupları dinleyen, bu tarz müziği seven ve yeni grup arayanlar mutlaka denesinler. Grubun internet sitesi: http://www.hellyeahband.com Last.fm sayfası: http://www.last.fm/music/Hellyeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu grubu ilk dinledigim zaman soyledigim ilk cumle: -Mudvayne elemanlari dogru yolu en sonunda bulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Davulcu Vinnie Paul. Çok önemli, onu atlamışsın. Fakat kötü. Yani beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 güzel güzel X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Spoilerlar sonra mı eklendi yoksa ben mi görmemişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mudvayne den 2 isim, hmm.. önyargılı olmak istemiyorum da. olmamıştır bence. denemek lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 albümün ilk üç şarkısını (HellYeah, You Wouldn't Know ve Matter Of Time) dinledim yalnızca, hatta HellYeah ve Matter Of Time ı albüm çıkmadan önce Myspace de bulup dinlemiş idim heey hey... *uzaklara dalıp sigaradan derin bi nefes alma efekti* eöö, ne diyoduk... hah, HellYeah evet. Mudvayne den iki ismin olması, özellikle bunlardan birinin vokalist olması tabii ki sound un Mudvayne e benzemesi konusunu gündeme getiriyo, ama bence hiç alakası yok. evet grup ismi üzerinde çok düşünmüşler belli(LOL:D), ama özellikle Vinnie Paul gibi bi adam "ben müziği bırakıyorum aga" dedikten sonra geri gelip bu adamlarla bişeyler yapıyosa bi bildiği vardır diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar