Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecrubeli Elemental Shamanlar oneriniz lazim


mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

lvl 70 enhecment shamanim var. Hep enhecment shaman oynadim.şimdi instance lere gitme zorlugundan dolayı(millet hep resto yada elemental shaman istiyor..resto da benim oynama tarzim degil..)Elementala gecmeyi dusunuyorum.ama bu konuda hic tecrubem yok. bazi elemental shamanlarla konustum kimi 40/0/21 dedi kimi kafana gore dedi. fakat neye verecegimide bilmiyorum.tecrubeli arkadaslar bana bir hazir talent linki verebilirmi?inslerde kuulanacagim. birde BG lerde pvp de zaman olduk ca..siparis vermek gibi oldu ama kusra bakmayin..yardiminiza ihtiyacim var.şimdiden tesekkurler yardiminiz icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pve için genelde 41 elemental talentı isterler. ama guildine de baglı ben olsam yapacagm icin ns alırdm onun yerine ama iste deişir guildden guilde. cok zor değil talent ayarlamak aslnda. mana regen olayına abanıcan pve icin. baska da bisi yok. e tabi dmg. arttıran vs bi ton sey de var da onlar ztn klasik pvp de yapsan alıosn.

hazır talent kullanacagına bence pve den guildin ne bekler onu en iyi sen bilirsin. ona göre kendin ayarla talentını.

pve icin ustte verilen build fena deil ama gidicegin instance a göre ve grubuna göre( ne bilim agro cekermisin, shadow pri var mı vs vs ) yap bişiler. mesela ben range i arttırana da vrebilrdm ama sırf o talent a cok sıcak baktıgımdan :D veya dmg reduction a .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence Nature's swiftness boş verilecek birşey değil hayat kurtarıyor, bir büyü instant atmak bence %3 critden daha iyi

2.3 işe karıştırmazsak elemental shamanın en büyük sorunu MANA, bunun için bence elemental focus en önemli tanlent
bunun içinde crit veren itemlere önem ver.Sonra searing totem yada fire nova çok kullanıyorsan call of flame iyi bir olay,
pve yada pvpde olsa elemental warding vermeden geçme, shockların cdsini düşürme pvp iş yapabilir ama pve de okadar iyi değil gibi geldi bana, pvp için eye of storm şart ama farm yaparken elemental shaman baya bir zorlanıyor durmadan saldırı altındasın ve cast de baya zorlanıyor o yüzenden işe yarıyor eos. elemental devastation belki 2.3 den sonra işe yarıya bilir ama full caster için çok gereksiz, uzun combatlarda Unrelenting Storm hızır açil birimidir birde healer olduğun durumlarda mana regen hayvan gibi katlıyor bu talent (healer setle genelde mana regen verdikleri için), lightning boltun menzilini arttırmak pve için iyi olabilir, Elemental Shields pvp taneltı burdan gelen bir crit attack engellenirse eğer eye of stormu proclatır bu black temple pachinde eklediler, Elemental Precision pve ve pvp için önemli bri tanlent
umarım yardımcı olmuşumdur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...