Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Kablonetin azizliği yüzünden günde 1gb dl yaparken 3 gündür tamamlayamadığım mgs: portable ops isosunun bitimine yüzde 2 kala, yani bi 10mb kala, neden dl 30kb/pslerden 5kb/pslere kadar iniyor. neden? neden lan? hem de usb 2.0 portum olmadığından oyunu atmamım da 15dk alacağı bir durumda ve evden çıkmak için sadece yarım saatimin olup da 1 hafta kadar pcme erişemeyeceğim bir durumda olduğum için bir hafta beklemek zorunda kalacağım. neden? NEDEN LAN? torrent acı bana, acı lütfen... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o oyun yaramaz zaten anca online oynayacan single playerı sarmaz tabi bu psp versionu için geçerli sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 :O %98,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 %99 ilerle lan ilerle!!!. 10kbps'ı görünce heyecanlanır oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 %99,5 galiba yetişecek... uhuhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 BİTTİ LAN oh, atalım pspye hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 buda bi psp almış ... görmemişin pspsi olmuş...(:P) geçmiş olsun ama çok heycanlı okurken bile yüreğim"HOP" etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 psp ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ps yazarken typo yapmış sanırım. psp ne ki yok öyle bi alet olsa duyardık alırdık :( lan çıktı da fiyatı mı kol gibiydi bak karıştırdım iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 portable play station cahallar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 pıley sıteyşın potıbıl güzel bir alet de ekran küçük game boy un yerini tutamaz gözümde bir adet mor game boy mini var bende paso mario oynar dururum oda bozuldu gerçi color dı advance miş yok advance xd miydi neydi öyle havalı bişi vardı katlanır nese ama tabi bunlar heyecanlı değil öyle bişiler indirip atamıosun içine e haliyle hava atmak için bahane de bulamıosun =P hayırlı olsun psp'n dev'M canımmsss gud nayt babe <3<3<3(ne kadar sempatik oldu ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 pspninmi ekran küçük? gameboyla kıyaslarken bide? röh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hayıır ikisininde ekranı küçük olduu için game boy varken psp ye gerek yok kendimi iyi ifade edememişim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 rayka said: hayıır ikisininde ekranı küçük olduu için game boy varken psp ye gerek yok kendimi iyi ifade edememişim pardon öeh üeh. zort hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mesajımın üstüne osurma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 zuhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gameboy ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ulen yıldo gazın varsa tuvalete git. öyle çok şaşırdım tepki verirken kaçtı ayağına yatma. leş gibi koktu her taraf bak. @blackchaos OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bLackcha0s said: gameboy ne :( oyunoğlanı sütoğlanı şamaroğlanı ve playboy diye versiyonlarıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Game Gear çok iyiydi be. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bende eski bi donkey kong var iki ekranlı ama doğduğumda bile bozukmuş zaten annem hostes olunca yurt dışından özene bezene almış evde babamla oynarlarmış çok isterdim hep çalıştırmayı ama ciddi anlamda folloş halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gereksiz bilgi lan bu forumu çok seviyorum, en çok eğlendiğim güldüğüm yer burası. bi kaç site daha var ama sarmıyo oralar nedense.. burası bi başka yaaa.. euheuhe sevgi pıtırcığı oldum çıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mr_Hand said: ulen yıldo gazın varsa tuvalete git. öyle çok şaşırdım tepki verirken kaçtı ayağına yatma. leş gibi koktu her taraf bak. yusuf bıraktım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 rayka said: mesajımın üstüne osurma lütfen ben osuruklu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar