Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilin bakalım bunlar ne?

radiohead

Öne çıkan mesajlar

*!özelliklere tıklar ve resmin ismini öğrenir*

namaz kılan insanlarmı yoksa bunlar?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
coronius, 13 January 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
reklamında böylesini ancak cocacola yapardı.yemişler kafayı:)
yeni bir akım doguyor-kolaist-ler.şeyhleride 2,5 lt lik kola.
zuhahah :) . tğm dünyayı kasıp kavurur bu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş olmamasından ayrı,dalga geçme amacı ile algılıyorum resmen..Ki başka anlaşılacak yeri yok!

"Dini ibadetini yerine getirmekte olan insanlar için "Kola şişesi" benzetmesini beğenmedim,beğenmemde!.."

said:
Sam, 13 January 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
fazla uçmayın arkadaşlar..

...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her şeye de muhalefet olmayın, herşeyi de kendinize hakaret olarak algılamayın ama be.. Yani tamam batı karşısında son 200 yıldır ezilmiş olabilir islam alemi (ondan önce de batı eziliyordu zaten rolleri değiştik.) Hatta Türkler olarak da çok alay konusu olmuş olabiliriz ama adamların yaptığı herşeyde "aha bana hakaret etti" demenin mantığı nedir ya?[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor,
1.Herşeye muhalefet olmak diye bir şey olamaz bu konuda!Din konusunda dalga geçilmez..Paticiğin belirli kuralları var.
2."aha bana hakaret etti" demenin mantığı nedir ya? : Rahatlıkla derim,Çünkü bilmiyorsan yada farkında değilsen;Orada Namaz kılan Yani dini ibadetini yerine getiren insanlar var,vE ne Reklam olarak,ne KOLA ŞİŞESİ olarak bu bir hakarettir!Ben kendi dinimden insanların orada ibadet ederken KOLA ŞİŞESi olarak benzetmeye Tutulmasını HOŞ GÖRMÜYORUM! Sen görüyorsan,Bu beni ilgilendirmez!
[OUT!]
Yakında Donlu Papaz Resmi konulacak forumlara!
[/OUT!][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 13 January 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
evet gayet sacma bişi
nedir ki bu simdi reklam mı
yoksa esseklik mi
yane bizim tvlerde gosterilse bi musluman olarak
dava acardım kolaya
zaten böyle bir reklam olsa türkiye giremezdi . aqma ben dava falan açmazdım izlemeye devam ederdim . hatta umrumda bile olmazdı naparlarsa yapsınlar[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...