radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ne bunlar bilin bakalım şişe mi yoksa başka birşey mi :)?[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 *!özelliklere tıklar ve resmin ismini öğrenir* namaz kılan insanlarmı yoksa bunlar?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 keşke resmin adini namaz yapmasaydin . yoksa annamazdik .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 anlamazsanız bakın diye yaptım zaten.[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 rofl[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 reklamında böylesi.. taksımetre dıyorum baska da bısey demıyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 benim hep post sayacağı deyip yanıldığım şu taksimetre geyiği ne?[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 taksılerde para hedesini soyleyen alet.. cok saygı duyarım bızzatlarına terbıyesızlık edenede her turlu kırıcı itici davranısı yapabilirim blaqın soyledıgını duzeltmek lazım taksımetre ownage jo0[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 en öndeki coca colayı çıkarsaydın ordan ismide değiştirseydin öle şıppadanak çözemezdi kimse onu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Lol süper ya.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ben çözerdim... bende bu resşim war altındada amcanın biri cocacolaa der gibi bağırıyor[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ilginç.....[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kimse cözemezdi cünkü adamların elleri gozukmuo dimi :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ahaha iyiymiş :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 cok hos lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bunun ne olduğunu anlamıyan şahsiyet varmıdırkine? Varsa gelsin ben izah ederim kendisine bizzat.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 reklamında böylesini ancak cocacola yapardı.yemişler kafayı:) yeni bir akım doguyor-kolaist-ler.şeyhleride 2,5 lt lik kola.[signature][hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: coronius, 13 January 2004 18:49 tarihinde demiş ki: reklamında böylesini ancak cocacola yapardı.yemişler kafayı:) yeni bir akım doguyor-kolaist-ler.şeyhleride 2,5 lt lik kola. zuhahah :) . tğm dünyayı kasıp kavurur bu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Hoş olmamasından ayrı,dalga geçme amacı ile algılıyorum resmen..Ki başka anlaşılacak yeri yok! "Dini ibadetini yerine getirmekte olan insanlar için "Kola şişesi" benzetmesini beğenmedim,beğenmemde!.." said: Sam, 13 January 2004 18:26 tarihinde demiş ki: fazla uçmayın arkadaşlar.. ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Abi her şeye de muhalefet olmayın, herşeyi de kendinize hakaret olarak algılamayın ama be.. Yani tamam batı karşısında son 200 yıldır ezilmiş olabilir islam alemi (ondan önce de batı eziliyordu zaten rolleri değiştik.) Hatta Türkler olarak da çok alay konusu olmuş olabiliriz ama adamların yaptığı herşeyde "aha bana hakaret etti" demenin mantığı nedir ya?[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Rewendor, 1.Herşeye muhalefet olmak diye bir şey olamaz bu konuda!Din konusunda dalga geçilmez..Paticiğin belirli kuralları var. 2."aha bana hakaret etti" demenin mantığı nedir ya? : Rahatlıkla derim,Çünkü bilmiyorsan yada farkında değilsen;Orada Namaz kılan Yani dini ibadetini yerine getiren insanlar var,vE ne Reklam olarak,ne KOLA ŞİŞESİ olarak bu bir hakarettir!Ben kendi dinimden insanların orada ibadet ederken KOLA ŞİŞESi olarak benzetmeye Tutulmasını HOŞ GÖRMÜYORUM! Sen görüyorsan,Bu beni ilgilendirmez! [OUT!] Yakında Donlu Papaz Resmi konulacak forumlara! [/OUT!][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kültür emperyalizmi[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 coca yapmamış ama bunu dengesiz bi türk yaptı sanırım[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Cola yapsa olay çıkar ya bütün müslüman ülkeler tepki gösterir kesin kendini hacker zanneden biri yapmıştır :)[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: BonePART, 13 January 2004 20:16 tarihinde demiş ki: evet gayet sacma bişi nedir ki bu simdi reklam mı yoksa esseklik mi yane bizim tvlerde gosterilse bi musluman olarak dava acardım kolaya zaten böyle bir reklam olsa türkiye giremezdi . aqma ben dava falan açmazdım izlemeye devam ederdim . hatta umrumda bile olmazdı naparlarsa yapsınlar[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar