Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ya oyunda çok fazla lag var. Bu hepmi böyleydi yoksa telekomun bağlantı değerlerini yükselttiğinden beri diğer oyunlarla aynı kaderimi paylaşıyo? Hayır ta en başından beri böyleydise training bile kasmaya değmez. Yok eğer belirli bi zamandır böyle ise en azından training yapar sonra pvpmizi fightimizi yaparız diyorum. Aydınlatın lütfen. Zira 4-5 km teleport oluyo moblar falan. Füzeler mübarek ray weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bugün lag var baya malum cumartesi pazar. Birde kalabalık sistemlerde genelde lag olur. Jita falan. Onun dışında abartı bi lag problemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 son gunlerde TTnetin marifetinden dolayi kaynaklanan bir lag var evet ve bu oyunu ciddi anlamda yavaslatiyor ama gecer yakinda diye umut ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 jita bela bi yer.bazı yerler dışında pek lag yok gibi şu 36k adam var mesla fena değil gibi ama fleetdekilere nasıl dır bilemiccimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 herhangi bir sorun olduğunda direkt telekomu kalaylamadığım tek oyun eve-online :)o .Bu oyunda en dikkat edeceğin şeyler 1.haftasonlarında (cuma downtimedan pazartesi sabah 9-10'a kadar)asla jitaya gitmeyeceksin 2.motsu/saila/aramachi üçgeninde misyon yapmayacaksın. Haftasonları oyuncu sayısı epey artıyor bunun getirdiği problemler malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 2 gündür filan biraz daha laglı,ama öyle hareket edilmeyecek kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dün gece beni canımdan bezdirdi lag, 2-3 dakika takılıp kalıyor hiçbirşey olmuyor sonra düşüyor oyundan ve girmiyor tekrar. TT'deki grev vs. olayından beri toparlanamadı sistem, tracert çekiyorum daha benim modemimden sonraki router'a 400ms ile ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Dün gece baya baya lagsızdı bende.Hatta bugün sabah da iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar