Excane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Merhaba arkadaşlar hangi realmin hangi ülkede host edildiğini nerden öğrenebiliriz acaba? Warcraftrealms e baktım ve google da araştırdım.Ama bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tüm eu realmleri paristen host ediliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 türkiyede bitane açsalar negzel olrudu ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yeni TBC ile açılan realmlar Pariste olmuycak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yeni TBC neki? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yeni TBC gif (:D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Aahah ne yazmışım ben yaws ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 http://www.wowwiki.com/EU_English_Realms_Info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 nerde olursa olsun latency bizim yakamızı asla bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 burda bi post wardı aynı konudan ve realmlist war idi o başlıkta aramayaüsendim kusura bakma :P realm fln filan diip bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Almanya ve Fransada serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hepsi telia alt yapisi sonucta. hangi ulkede olursa olsun telekom problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben bırakıyorum wow u sebebi sadece latency... bi ara düşündüm bizim bağlantılarımız 50-100 ms arası olsa türklerin 20 tane nihilium gibi guildleri olurdu... o zaman bütün first killer türkler tarafından yapılır.vs.vs.. hayal kurun işte be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kablonet abonesiyim, gecen hafta bladefiste 120, shadowsong a 160 ve outlands serverına 230 pıng alıyorum. kablonet bıraz daha sanslı sanırım pıng olarak. bu arada baska bır dns ustunden sızı gecırıp telıa networkune baska yerlerden ulastıran bu sayede pıngınızı dusuren bır ıkı program dolasıyordu ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 harbiden dns tavsiyesi olan var mı kablo için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ehehe ben hep 120-150 arası lag goruyorum 1mbit adsl le (auchindoun) (2 hafta once hariç ama o zmn hayvani lag vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar