Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bütün özel kablonet şirketlerine el koyarlarken iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu arada benim hiz halen 1mbit gozukuyo, dusurmemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yurt dışı çıkışı falan mı koptu? 1 ks download hızım var. Enfes. Acaba telekomdaki grev mi etkiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 256 bağlantım 512 yapmışlardı düşürdüler yine heralde max 15kb/s download hızı rezalet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Nerde o 64 kb ile iyi pingler aldığımız dönemler,Beceriksiz Turksat içine etti kablonun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benimde böyle giderse alcam 2 mbit adsl usandırdılar artık adsl den en son geçen sene nefret ettim değiştim yine aynı şeye dönüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: Gayet alakalı. TT şu an türksat'ı her anlamda ezmiş durumda. Türksat'ın yeni tarifeleri 3 aydır telekomünikasyon kurumundan geçmedi. Dolayısıyla şu an hala 512kbps sınırsız tarife 59 ytl'dir. Telekomünikasyon kurumundan geçmek zorunda mı bu olay? Veya şöyle sorayım, bu kurum TTNET ile bağlantılı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tt netle bagli degil ama olayli yoldan hukuemte bagli olay basit iste TT de zaten kriz var mileltin anasi agliyor ADSL de turksat in tarifeler daha cazip baglanti daha stabil bu aciklanirsa su anki grev durumunda herkes kabloya kacar tarife ozellikle gecirilmiyerek kartlari tersine ceviriyorlar iste kabloculari biktirip adsl e gecirmek olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 O zaman sabrediyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Benim durumum hepinizden trajik. 7 yılı aşkındır kablo abonesiyim, her koşulda adsl'den daha stabil buldum. Geçen ay ev taşıdım. Kablo aboneliğimi de kapattım. Şimdi, yeni kampanyada bedava modem bilmemne olacak dendiği için evde İNTERNET YOK Burada yazmıştım, üst düzey bir yetkili ile konuştum türksattan sabret şimdi yeni abonelik başlatma dedi. Müthiş bir kampanya geliyor dedi. Bekle bekle nereye kadar??? Şimdi iki seçeneğim var. TT veya Smile Adsl alacağım, 2 yıl sözleşme yapacaklar. Veya bu dandik haliyle kablo alıcam. Ama durum ne? EVDE İNTERNET YOK!!! Dial up mı bağlansam derinlerde biyerlerde bi modemim olacaktı drllrüürürü .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 10 dakkada bi internet gidio gelio iyicene icine ettiler guzelim kablonetin pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Altyapı çalışmaları yapıyorlar şu anda ondandır, sinyal seviyesi bi gidiyo bi geliyo. Gündüz bende de vardı ekip çağırdım gelip hallettiler. Bu saatte artık geçmiş ama yarın sabah da düzelmediyse telefon açıp arıza kaydı ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 10 da basladi halen devam edior. bakirkoyde oturan herkesin gidio sanirim , hepsinin msn ler kapanip acilior :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar