Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Gerçekten harika bir maç oluyor,Telekom eziyor sadfd Açınız izleyiniz,Telekom cidden çok iyi oynuyor.Aklıma Phoenix'i getirdi nedense sddsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 86-71 bitti sanırım :) Koyduk yine sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bi yandan sevindim telekomun kazanmasına çünkü benim şehrimin takımı, bi yandan da üzüldüm efesin bu kadar kötü olmasına malum euroleague var. fenere cibonaya telekoma yenildiler. üstelik başabaş bile oynayamadılar. kadro güzel, teknik direktör güzel, imkanlar da var, ben bu efes'ten artık bi final4 görmek istiyorum ya. yani tamam fenerbahçe de telekom da bu ligin şampiyon adayları, ama olmaz ki, böyle de oynanmaz ki be kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Telekom 2 sezondur süper performans sergiliyor. Bugün de çok beğendim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ayrıca cüzdanında bu maç için 4 bilet bulundurup bana haber vermeyi unutan babama da sevgilerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 efesin bu maçta da görüldüğü gibi ciddi bir guard eksiği var, bir tarafta tutku açık ve el amin varken öbür tarafta ender arslanın olması maçı telekoma getiren en önemli faktördü bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 guard sorunundan ziyade lider sorunu ve savunma yapamama sorunu var efeste. sconnie penn rashad wright ender aslan iyi guardlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 DarKRideR said: ayrıca cüzdanında bu maç için 4 bilet bulundurup bana haber vermeyi unutan babama da sevgilerimi sunuyorum... Ahahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nolcak bu efes'in hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şu sıra milano ile oynuyo, ilk yarı bitti, 2 ye katladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar