kermit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 attm 1 post ve post haneme işlendi yine. diyorum anlamıyosunuz. işim gücüm olmasa sınavlar felan macroya bırakıcam garbage de pati loop ile sabaha kadar kasar nede olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sayıldı da sanki = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya aga, my patiden bakarsan sayılıyor mesaj. ama nikinin üzerine tıklayarak bakarsan sayılmadığını görürsün. madalyada hangisini dikkate alacaklar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben tikkycemalin post sayısını ve üyelik tarihini çok merak adiyorum abi aramızda post kasmayan tek o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Abi 2 mesajı tek mesaj saymak yerine 2k 10k 20k yapsan mesajları? Bu haliyle bile yeterince saçma bir öneri zaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 2001 den beri üyeyim hiç post kasmadım. madalyada istemiyorum bana balon verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yaw bosverin post işini yaw madalya neymiş bos işler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hepimiz post kasıyorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 post kasma mesajı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 post kasma mesajı 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 boşa kasıyorsunuz, profilinizdeki mesajlar sadece toplam mesjaı gösteriyor. madalya için geçerli olan sayı nikinize tıkladığınızda karşınıza çıkan sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oha balonum gitmiş böhühü balonumu geri istiyorum ben ey pati yönetimi balonumu verin madalya falan bozar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şu balonlu üyeler yeni üyeler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar