Nexus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sağlam siyah bi klavye almak istiyorum. mouseum iyi o yüzden setlerden uzak duracağım. neler önerirsiniz? (50-100TL arası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iki klavye buldum ama pek karar veremedim: MICROSOFT CURVE 2000 http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125200088&CS_Category=_KLAVYE660&CS_Catalog=_BILGISAYARü LOGITECH INTERNET PRO http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125200097&CS_Category=_KLAVYE660&CS_Catalog=_BILGISAYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 logitech e çok güzel diyolar. microsoftun tuşları sert sanıtım biraz, ya da biraz sesli diyim. logitech in tuşları çok yumuşak sesi çok az diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eğimli klavye berbat birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ha bir de, o curve denen klavyeye alışman biraz zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben de eğimli klavye iğrenç ıy o ne öyle falan diyordum. ta ki babam elinde microsoft curve 2000le gelene kadar :) gerçekten harika bir klavye, gayet sessiz ve tuşları da yumuşak. tam bir klavye diyeyim, alışma sorunu da hiç yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 curve da shortcut tuşları mevcut mu? volume play stop mute falan filan =) winampa müdahale edesim gelio bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 evet hepsi var üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 gördüğüm kadarıyla yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla bende dehşet bi mouse olduğu için, klavye alırken çok zorlandım. adam gibi klavye yok.. ben de en son gittim SAMSUNG CORPOTATION markalı (öle bişe işte) estetik bi klavye aldım. tuşlar sağlam. kendisi de iyi. hoş yani. siyah :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 geçenlerde apple store'dan klavye almak istedimde şimdi abuk bi fiyatı vardır diye almamıştım, ama güzel klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 apple'ın son çıkardığıbi klavye var, tuşları beyaz falan, suber bişe görünüyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tabikide siyah ve g-üzel görünen kelimelerini ortak cümle içerisinde kullandığınız anda verilecek tek cevap var ;Microsoft Reclusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oyun oynuyosan ve ing klavye sorun olmiycaksa logitech g15 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Eğer çok yazı yazıyorsan, rahatlık istiyorsan ve oyunlarda klavyenin şekli önemli değilse, o zaman Microsoft Ergonomic 4000, ters açı verebildiğin için bileklerin dümdüz durabildiği güzel bir klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar