Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parça önerileri istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Özellikle Kill Bill Vol.2-Goodnight Moon - Shivaree tadında, sakin, kafa ütülemeyen, çalışırken beni bunalıma sokmayacak tatlı parçalar için tavsiyeler istiyorum.

Hatta yüklemek isteyen olursa ufak bi klasör açayım, şifre vereyim, tavsiye edilenleri indirmek isteyen başkalarıda indirsin ...
Mesaj tarihi:
dediğin şarkı tarzını bilmiyorum ama, sakin kafa ütülemeyen insana huzur veren bişeler arıyorsan, yansımalar tavsiye ederim. ney sesi seversen kesinlikle dinle.
Mesaj tarihi:
Yansımalar ve Loreena Mckennitt tipi şeyler değil bahsettiğim. Tamam hoşturlar ama uyutuyorlar be kardeşim :) İçim kararıyor bir yerden sonra onlarda ...
Mesaj tarihi:
shivaree - john 2:14
shivaree - i close my eyes
bic runga - sway
bic runga - get some sleep
bic runga - good morning baby
daniel powter - bad day

şimdilik bu kadar. ben de arıyorum bu tarz müzikler.
Mesaj tarihi:
Çağırışım yaptırdığı için Moonlight Shadow - Mike oldfield önereyim ben..eski ama güzel bir şarkıdır.gene aynı tadlarda Sexyplexy-Jack Johnson,A Ribbon-Devendra Banhart,Old Fashion Morphine-Jolie Holland,Twist in my Sobriety-Tanita Tikaram,eski ama hiçbir zaman unutulmayacak olan George Harrison'ın Got my Mind Set on you,Picture-Sheryl Crow....vs vs
Mesaj tarihi:
toggie said:
tea party - overload
bi de shivaree'nin diger sarkılarına bak, güzeldir.

dakka bir gol bir derlerya öyle
aynen tam tevisye edicektim bu parçayı gördüm bırakıyorum tavsiye etmeyi
Mesaj tarihi:
Meiko Kaji - Urami Bushi (:P)

Kesinlikle 5 ölçek Sade, 5 ölçek Zero 7, 3ölçek Enya, bir tutam Emilie Autumn olabilir, çok az Chris Isaak olabilir, kafa pişincede "explosions in the sky" güzel gidebilir.
  • Yeni Oluştur...