Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Selam, Özellikle Kill Bill Vol.2-Goodnight Moon - Shivaree tadında, sakin, kafa ütülemeyen, çalışırken beni bunalıma sokmayacak tatlı parçalar için tavsiyeler istiyorum. Hatta yüklemek isteyen olursa ufak bi klasör açayım, şifre vereyim, tavsiye edilenleri indirmek isteyen başkalarıda indirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tea party - overload bi de shivaree'nin diger sarkılarına bak, güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dediğin şarkı tarzını bilmiyorum ama, sakin kafa ütülemeyen insana huzur veren bişeler arıyorsan, yansımalar tavsiye ederim. ney sesi seversen kesinlikle dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yansımalar ve Loreena Mckennitt tipi şeyler değil bahsettiğim. Tamam hoşturlar ama uyutuyorlar be kardeşim :) İçim kararıyor bir yerden sonra onlarda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dediklerine bakayım toggie. Var mı başka tavsiye edeceğiniz parçalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 shivaree - john 2:14 shivaree - i close my eyes bic runga - sway bic runga - get some sleep bic runga - good morning baby daniel powter - bad day şimdilik bu kadar. ben de arıyorum bu tarz müzikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tam anlayabilmiş değilim aslında ne istediğini, bahsedilen isimlerin hiçbirisi tanıdık gelmiyor, ama Alex Fox gibi birşeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 David Vendetta Feat Rachael Starr - Bleeding Heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yansımalar dinlerim diyorsan sana parçalarını gönderebilirim. Eğer istersen albümlerini adresine de yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Lara Fabian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çağırışım yaptırdığı için Moonlight Shadow - Mike oldfield önereyim ben..eski ama güzel bir şarkıdır.gene aynı tadlarda Sexyplexy-Jack Johnson,A Ribbon-Devendra Banhart,Old Fashion Morphine-Jolie Holland,Twist in my Sobriety-Tanita Tikaram,eski ama hiçbir zaman unutulmayacak olan George Harrison'ın Got my Mind Set on you,Picture-Sheryl Crow....vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 toggie said: tea party - overload bi de shivaree'nin diger sarkılarına bak, güzeldir. dakka bir gol bir derlerya öyle aynen tam tevisye edicektim bu parçayı gördüm bırakıyorum tavsiye etmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aquatikin önerileri harika. sade de tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Meiko Kaji - Urami Bushi (:P) Kesinlikle 5 ölçek Sade, 5 ölçek Zero 7, 3ölçek Enya, bir tutam Emilie Autumn olabilir, çok az Chris Isaak olabilir, kafa pişincede "explosions in the sky" güzel gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 depeche mode-freelove crush dest dummies-mmm mmm mmm air-cherry blossom girl no doubt-running urban species&imogen heap-blanket white lion-your all i need sheryl crow-home ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bic runga - sway Depeche mode - precious Natasha thomas - save your kisses for me Keane - everybody's changing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Feist Nouvelle Vague Suzanne Vega Bu saydığım sanatçıların bazı parçaları hazırda internet ortamında mevcut. Dilersen link verebilirim ve ordan indirirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar