Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kor'gall ?

ovchinnikov

Öne çıkan mesajlar

yillar once burning legion türk kaynarken migration açtılar, korgalla kaçtık, şimdi en fazla türk olan serverdan korgalla migration açıyolar. patiden gelen insanlar ne kadar değiştirirler korgallın havasını bilemem, onunla ilgili sorunum yok ama, kınaytçı bablar ortama akarlarsa sokarım blizzardın yapacağı işe yani.

bugün trade kanalında türk varmııııı diye bağıran tipler gözükmüş, gg.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm, madem basligi acilmis yazayim. belki türklerin oyunu mahvetmelerinden kaçanlar da olmus olabilir.

korgallda semicasual bi guildimiz var, insanlar sıkılına kadar 2 grup karazhan yapiyoduk, haftasonlari 30-35 online playerimiz oluyor. 2.3ü bekliyoruz 2 grup zulaman yapip sonra tier5-6 raiding olayina giricez, çok hardcore birşey beklemeyen insanlar için çok eğlenceli bir ortam var, 12 yasindan 45 yasina kadar üyelerimiz var, birbirini oyun acildigindan beri taniyan cok insan var falan filan.

adam gibi ingilizce konusan herkesi bekleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle bir sorun var. ben venture co'dayım, burdan beleş migrate açılmadıgı için hemen gelemiyorum. kredi kartının fatura kesim tarihine göre kasım ayının 15'inde gelebilirim :)

bir de genelde guildler enhancement kaubl etmiyorlar shamanları. benim de resto gear eksik oldugundan spec degistiremiyorum. eger guildin ihtiyacı olursa tabi ki restoya gecerim ancak, karazhan ve gruul'dan eksik parcaları tamamlamam lazım.

guildin ismini ve varsa web sitesini ögrenebilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

ahah
o nasil bi sarttir bene (aka leggy)
aslinda turkce konusmuyoruz cunku herkes turk değil, terbiyesizlik bi yerde. ventte ayri dil kanallarimiz var ama onlar chat icin ne biliyim arkadaslarinla guildden instancea falan gidiceksen kullanmalik.
anlasabilecek kadar, taktikleri anlayacak kadar bilmen yeterli.

dimi legbra
*dürter*
Sosyal ağlarda paylaş

anlarım herhalde ya taktikleri zate karazhan grull yaptım ssc de arkadaşların charlarıyla vasha kadar oynadım ama dedigim gibi 3 ay ara vermiştim ama anlatılırken ben aradan 3 -5 kelime secip hatırlarım gibime gelio :P bi girim denersiniz baktınız olmuo selametler birader dersiniz eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...