ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Evek arkadaşlarla kor'gall serverına migrate ettik grim batoldan Kor'gallı patileri görelim kim var kim yok ?(horde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 aynı battlegrouptayiz :P bizim arkadaslarda burning steppeste belki bglerde gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nickim Dregu orc warrior görürsen bglerde bi sılaşwave çakarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 selam ben kor'galldan hylouse undead mage (70) yarismaci arkadaslara basarilar. accountum parasizliktan kapali lakin onumuzzdeki ay donusum muhtesem olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yillar once burning legion türk kaynarken migration açtılar, korgalla kaçtık, şimdi en fazla türk olan serverdan korgalla migration açıyolar. patiden gelen insanlar ne kadar değiştirirler korgallın havasını bilemem, onunla ilgili sorunum yok ama, kınaytçı bablar ortama akarlarsa sokarım blizzardın yapacağı işe yani. bugün trade kanalında türk varmııııı diye bağıran tipler gözükmüş, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahahaha trade channel gg poor benedice =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 heuah ya bende bayadan 3 aydan ber oynamıodum döndüm geri pek muhtesem olmadı dönüsüm ama bakalım yeni server yeni baslangıc dioruz yarısmacı arkadaşlara basarılar dilemiyorum nitekim arena kasıyoruz kk bye (biz bagırmadık tabikide :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hmmm, madem basligi acilmis yazayim. belki türklerin oyunu mahvetmelerinden kaçanlar da olmus olabilir. korgallda semicasual bi guildimiz var, insanlar sıkılına kadar 2 grup karazhan yapiyoduk, haftasonlari 30-35 online playerimiz oluyor. 2.3ü bekliyoruz 2 grup zulaman yapip sonra tier5-6 raiding olayina giricez, çok hardcore birşey beklemeyen insanlar için çok eğlenceli bir ortam var, 12 yasindan 45 yasina kadar üyelerimiz var, birbirini oyun acildigindan beri taniyan cok insan var falan filan. adam gibi ingilizce konusan herkesi bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 enhancement shaman kabul ederseniz tam benim aradıgım türde bir guild valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 guildde bir pati çoook uber olur bence aliyoruz demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ne olursan ol yine gel dicem igrenc olucak, buyrun efendim alla alla :D edit: arkadas ss yolladi, koyayim dedim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 :) walla uper ingilizcemm olsaydı bende gelim dicem ama imbah tanklık yetenegim kadar iyi degil ingilizcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şimdi şöyle bir sorun var. ben venture co'dayım, burdan beleş migrate açılmadıgı için hemen gelemiyorum. kredi kartının fatura kesim tarihine göre kasım ayının 15'inde gelebilirim :) bir de genelde guildler enhancement kaubl etmiyorlar shamanları. benim de resto gear eksik oldugundan spec degistiremiyorum. eger guildin ihtiyacı olursa tabi ki restoya gecerim ancak, karazhan ve gruul'dan eksik parcaları tamamlamam lazım. guildin ismini ve varsa web sitesini ögrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahah o nasil bi sarttir bene (aka leggy) aslinda turkce konusmuyoruz cunku herkes turk değil, terbiyesizlik bi yerde. ventte ayri dil kanallarimiz var ama onlar chat icin ne biliyim arkadaslarinla guildden instancea falan gidiceksen kullanmalik. anlasabilecek kadar, taktikleri anlayacak kadar bilmen yeterli. dimi legbra *dürter* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya orasi öyle, guildde ingilizcesi iyi olmayan birkaç arkadaşımız daha var, yani wowda insanlarla interact edebilecek kadar, derdinizi anlatip pvede ventden taktikleri anlayacak kadar ingilizcesi olan herkesi bekleriz.. yeni uyandim diktatör gibi yazmisim, pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 guildimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim için problem değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 anlarım herhalde ya taktikleri zate karazhan grull yaptım ssc de arkadaşların charlarıyla vasha kadar oynadım ama dedigim gibi 3 ay ara vermiştim ama anlatılırken ben aradan 3 -5 kelime secip hatırlarım gibime gelio :P bi girim denersiniz baktınız olmuo selametler birader dersiniz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oyle demeyiz yardim ederiz o kadar esek değiliz yani legbra kendisi eşektir de ben değilim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eşekler guildmaster oluyo ama, sen değil. yeter, basligi ele gecirdin, birak baska migrate edecekler de yazsin 2 kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lol application ile ugrasmıyorum arkadaslar, canım cıktı bu hafta zaten bi kaç guilde basvurdum. ama sizi seçtim hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ya bizim nickler belli eder zaten: Kultigin,dedekorkut,matkap,yobaz falan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 thelegbra said: eşekler guildmaster oluyo ama, sen değil. yeter, basligi ele gecirdin, birak baska migrate edecekler de yazsin 2 kelime. guildmaster olmussun eşeklikten hala kurtulamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 sakin, dağıtırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar