Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hell yeah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 uçan araba diyorum aloo 2km yükseklik 600km/h hız?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tabi bunun yeri ayrıdır her zaman=) nazca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 flying car? woooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ucan araba 600km atma kardesim derler adama ucaklarin harcadigi benzin vs dusunuldugunde sonra herkes pilot lisansimi alacak hadi onu gectim ole canin cektigi gibi yukselik ucamiyorsun istedigin yerde iki dakikada indirir f16lar seni bosverin o isleri en az 15 senesi var o ucan arabalrin :) benim icin en ucan araba kendi arabam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Uçan araba olsa nolcaaak olmasa nolcak. Yerdeki varken fıss beaa Ferrari süper arabadır ama aşkım birtanem s2000 dir benim nedense cok ciddi bi bağım var, gun gelir de olursa her gun yıkıcam =))) s2000 cr olsun barı olcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 enzo kadranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Daha memleketim insanı yerde duran yola, tabelaya uymaktan acizken, havada salınmış inekten daha tehlikeli bir hal alacağı için bunun gerçekleşeceğine inanmıyorum. Ancak otokontrol ile toplu taşıma yapılabilir :) matama; o dandik şey nedir? Önünde halka göremeyince tanıyamadım da :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o dandik şey, şu an seri üretim oln herhangi bi Audi'yi ezip geçicek bi alet para :D (evet R8'i de...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, R8 daha düzgün motor ile çıkmadı ki :) Ayrıca klasman farkı var. ÇİRKİİİNNNNN işte :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 r8 in abisinide geciyoruz (gallardo mu neydi :P ) rapper arabacilari sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Yaa bırakın bu 'geçiyoo' geyiklerini :P (tutunacak dal arar) Bir kere tipten kaybediyor bu :)) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yalniz gonulden soyluyorum ikisinide test ettim gallardo cok guzel bir araba ama bana gore tip olarak ferrari ye yaklasamaz bilmiyorum belkide kucuklugumden beri gelen hayranligimdan. ama sunu soyliyebilirimki gallardo adam akilli opsiyonlariyla aldiginda fazla agir bir arac, hele birde 4 ceker oldugu icin kullanma zevki kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Benim Audi'ye olan bakışım gibi :) 4x4 olması eğlenmeye izin vermiyor sanırım, değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 spor araba 4 kapılı olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben acikcasi porsche panamerica yi bekliyorum nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Selam, Hilkat garibesi :( Yuttururlarsa bana bu cümleyi, o ayrı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Dunyanın en traş ferrarisi olmuş o sultanın yaptırdığı. Kardeş station alıcan nie ferariye gidiyon! Paranın yanında hafifte zevk sahibi olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar