rainfall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 4 kapılı versıyonu cıkcakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben nasıl yenı uye oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Tahmin ediyorum ki şimdiye kadar attığın bütün mesajlar silinmiş (sanırım 33 mesaj) ve sistem bu mesajları ilk mesajların olarak sayıyor, yeni balon sistemi de gün değil mesaj üstüne kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 patlat onu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 F1'de bi aracı iki pilot aynı anda kullandığı zaman, Ferrari 4 kapılı araba yapar :P Brunei sultanının direkt olarak Pininfarina'ya yaptırdığı station ve 4 kapılı 456 Venice var. Yani isteğe ve "bastırılan paraya" özel bi yapım. normalde üretilmiyo-üretilmez... 1 2 Bu arada araç Enzo, F50 ve hatta 250 GTO gibi modellerden bile daha nadir. (neyse ki :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ferrari 4 kapılı olur mu ya fizik kurallarına aykırı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arcane said: Tahmin ediyorum ki şimdiye kadar attığın bütün mesajlar silinmiş (sanırım 33 mesaj) ve sistem bu mesajları ilk mesajların olarak sayıyor, yeni balon sistemi de gün değil mesaj üstüne kurulu. eskı msjlarım halen duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 çok fasafiso bi araba olmuş oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ferrari porsche'nın SUV daki başarısından etkılenıp çıkarıodu bi tane SUV , ıptal etmedılerse cıkıcak glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 efsane onlar ya... Bi dino muhabbeti de var, o bile kesin onaylanmıyo olacak mı olmayacak mı diye. elemanın teki gidiyo bi suv modelleyip render alıyo aha sana haber :P bloglar hemen atlıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 4 kapılı değilde 4 kişilik olanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 of cok cirkin be o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 456 GT mi çirkin???!?!! yoksa 599 GTB fiorano mu????! çok ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ferrari cirkin araba yapmaz insanlarin bazilari guzelligini anlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 daha çok station wagon dan bahsediodk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 matama said: ferrari cirkin araba yapmaz insanlarin bazilari guzelligini anlayamaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 matama said: ferrari cirkin araba yapmaz insanlarin bazilari guzelligini anlayamaz. tuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 station wagon ferrariye guzel diyeni o arap seyhi ayiltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 onu ferrari yapmadı zaten :D pininfarina yaptı ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 tamam da pininfarina ferrarinin cogu konseptini ve tasarimini yapan studyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Kartal görünümlü Ferrari olmuşB)-,3. oto sanayiye götürsen 6 bilemedin 7 milyardan fazla vermezler buna;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Dela said: tamam da pininfarina ferrarinin cogu konseptini ve tasarimini yapan studyo. olsun :D Ferrari seri üretim olarak çıkarmadı onu diyorum. Bu aracın yapım mantığı "coachwork" şeklinde yani... Bi de fiyat olayından bahsedince şey geldi aklıma... Fifth Gear'da gıcır bi 2. el 456 GT gösterdiler. 20,000 küsur Pound dediler sora. OHA dedim. sıfır golf parası ingilterede o fiyat yaklaşık olarak... Bazı modeller böyle acaip ucuzlayabiliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Ferrari çirkin araba yapmayabilir ama bazen güzel araba da yapamaz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 para, bırraagg (:P) bi de yetki hayırlı ossun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Hakısız mıyım şimdi :) Evet, 00 yetki aldım. Audi hakkındaki konuşmalara dikkat edelim lütfen :P Kim sevmem demişti ?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar