Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dün gece lanc, josgelin(yanlış duymadınız evet, asteroth) ve MADBOY(gerçi mikrofonu bozuktu bu adamın her konuştuğunda kopuyodum ben) ile acımasızca, gözümüzü kan bürümüşcesine, inanmışçasına yaptığımız yargı ve katliam üzerine teamspeak ile oyunların 2 kat zevkli olduğuna karar verdim. Karşı takım bizden bariz şekilde iyi olmasına rağmen(ben,lanc,arma,madboy,joscelin vs dynun,khailein,zaugna,griz, bi de biri daha unuttum) muhteşem koordinasyonumuzla adeta ezip geçtik. voice.teamspeak.org:10060 serverındayız, sentinel ve scourge için ayrı ayrı kanallar açıyoruz. Daha iyi bir oyun deneyimi için sizi aramızda görmek isteriz. Sevigiler, Ekmeğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben zirvedeyken bırakmaya karar verdim. 30 dakika mı sürdü o oyun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 30 dakikada ortadan girdik. 40 dakikada oyun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Arda'nın yorumu her şeyi özetledi aslında; "Durun olm bi sakin, Zerg Rush mı yapıyosunuz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yok. Oyunun yorumu özetledi aslında. Sentinel is OWNING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yok, Arda'nınkiydi özetleyen. Yargılama sonucuydu senin dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hayır oyunun yorumuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sus Ekmek. Edit : Güncel Başlıklar'ı yargıladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ;) Edit: bize adıyla sanıyla SENDIKA demişler ulen. yargılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 fena yargı oldu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 voice comm ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 unuttuğun biri crawler di ekmek = midlane'de tek multicastte öldürdükten sonra pek önemsemedim gerçi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Aga herolar yetemedi onu anladık. Bi de nessaj bende olmadığı için stunlar 4 saniye olmadı malesef : (. Ama ts rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Saygı duyuyuorum. ts ile güzel oldu. özellikle girizin kahkahaları oyun başında beni benden aldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 BENDE VARDIM! JAKKIRO ILE YARDIRDIM. MUHTEŞEM SUPPORT ARMA SEVGİ VE SAYGILARINI SUNAR. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nerden bulcaz onuda yazsaydınız be anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sözümona wepla prolarına ayar verirken yanımda olan khailein, nightwalker, zaugna ve fükse teşekkür ederim. TS FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 NOOOOO HANDLE IT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ekmeğin konuşma direk +18 yanlız. çok seksi bi sesin var ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Abi seksi mi benim sesim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Allah allah . Biz 3 kişi beraberiz hep ama olmuyor . Ama dela var , asi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dela = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben mi asiyim ey key, emir veriyorum itaat etmeyip itiraz ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ekmek mikrofona bj çektiği için nefesle geliyo sesler, tahrik oluyoruz takımca. ormanda nc lerin orda pek yakın durmuyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Team Speak muhabbetine baslamasi 10 dakka geciken oyunlar yuzunden resmen Pati'den sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar