Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kutlu mutlu olsun püsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iyiki doğmuşsun yavrum iyiki varsn ayrıca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 selincan, mutlu yıllar=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 HEPİ PÖRTLEK D00YD!1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ne güzel mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 horten said: Dün gece arkadaşın doğum gününü kutladık dışarda bi barda. Canlı müzik yapana dedik işte ismi anons et kızın diye. Eleman sağolsun söyledi işte alkışladık falan. Arkasından eee bugün başka kimin doğum günü derdemez en aşşa 10 kişi daha el kaldırdı. Ne bereketli günmüş maşallah. Neyse dünyanın en uzun kutlama mesajı bu oldu galiba. Mutlu yıllar. :] gittik biz de dışarıya, 12den sonra NE SELİNİN DOĞUM GÜNÜ MÜ diye bağırdı arkadaşlar sağolsun, içeri girmeden önce de en az 10 kişinin doğumgününü anons ettiler tabi, ben biraz zorla ettirdim ama neyse. yok paylaşmam lazımdı bunu. onun dışında, teşekkür ederim herkese. uyuyor tabi doğumgünün çocuğu akşamdan kalma d: çok seviyorum hepinizi ey ahali.:)-D bu doğumgünü şizin şerefinize. HADİ RECEP SALİH ABİ RAKILARI KAVUŞTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tebrikler. 20? B)- *Super karizmatik kisa mesajini atar ve gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 heppi pörtlek anacım ya iyiki varsın kadın :D nice mutlu,maskeli(yoksa maskesiz mi demeliyim? öyle de güzelsin yaws) senelereeeeeeeeee. :Dddddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 selinim çingenem şakeyraam doğum günün kutlu olsun yeaaavruum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ABOOOO SELİİİİİNNN NARGİLE KONAGINA GİDİP KUTLAMAK LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ok gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mutlu yıllar. nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bidenem iyi ki doğdun, nice senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nice senelere izmir agası nice senelere:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 pörtlek abla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Aha abla dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ablası sayılırım bi yerde. 30a 10 kaldı, 19u doldurdum bunalımlardayım. geriye sayım başladı afsd. yaş konusunu hiç açmayın -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Açılmamış kadar olmuş zaten Selin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mutlu yıllar iyiki doodun selin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iyki doğdun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 viva utopia! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Gothic said: ABOOOO SELİİİİİNNN NARGİLE KONAGINA GİDİP KUTLAMAK LAZIMNargile konağına gittim ve gördüm ki; nargile konağı eski nargile konağı değil. dakika da bir yanan nargileler ve yanmayan közler isteyen herkes için vazgeçilmez bir mekan olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 teşekkürler herkese tekrardaağn. konak hakikaten o eski konak değil, gelin bornovaya bi gün oturalım otantiğe ya da bam teline vs, harika nargileler sizin olsun. ne gideyim şimdi alsancağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar