dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arkadaslar simdi benim quince QC 5071 gibi adi sani bilinmeyen bi webcamim vardi. ben bu salak aleti cikardim gecen gun ve, ertesi gun elektrik kesilmesi sonucu ocim kapandiginda, yenden actigimda klavye ve mouseumun calismadigini gordum. onlari usbden baglamistim, tabiki şüpelenmedim ve zimbirtalirni takip, yesil mor yerlere taktim. ondan sonra webcamim lazim oldu ve driverini silip yenden yuklemeyi denedigimde bi türlü beceremedim. alet elektrik aliyo lakin aygit yoneticisinde gozukmuyor. telefonumu baglamak istedim pcye yine aynı hata, telefon baglaniyor ama pc telefonu gormuyor. bir sürü sey denedik ama belki extra bişeyler bulurum diye umuyorum sizden. olmadi kart alicaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Malesef senin usb GG olmuş. Bir zamanlar dandik bir anakartım vardı, aynısı başıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 usb portlari degil senin powersupply gg aynı olay başıma geldi powersupply degiştirince düzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 asıl sen GG olmuşsun da haberin yok dory :D anakartın sürücülerini yeniden yükle istersen.chipset driveri yüklüyosun ya anakartın yanında gelen cd ile. en azından şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 power sup atta gidiyorsa değiştir. anakartı da yakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 @oper denedim, malsef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu arada, anakartın üzerindeki usb mi çalışmıyor tam olarak? yoksa kasanın önüne gelen usb çıkışları mı. kasanın önündekiler bi kabloyla anakarta bağlı bildiğim kadarıyla, kablolar da gg olmuş olabilir. o da değilse, sorunun powersupplye olduğunu sanmam. anakart gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kısa devre yapmış olamaz. kısa devre yapsa pcni açamazsın. sen usblerini değiştir. yada anakartının driverlarını güncelle olmazsa usblerin değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yalnız bu bilgiyle anakart mı psu mu yalan oldu emin olunamaz ki. ikisinden birinde bi problem olduğu kesin de... Hatta PSU problemliyse büyük ihtimalle anakartı da bozmuş demektir, ikisi de değişmek zorunda kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 MR hand 2 sinide bozsa açılabilirmi o pc sölermisin? açılamaz. sadece usbler yada operin dediği gibi anakarta giden kablolarda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ehaha bi sürü şekilde bozulabilir anakart ve PSU. bozulan tek bi anahtar değil sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oper said: bu arada, anakartın üzerindeki usb mi çalışmıyor tam olarak? yoksa kasanın önüne gelen usb çıkışları mı. kasanın önündekiler bi kabloyla anakarta bağlı bildiğim kadarıyla, kablolar da gg olmuş olabilir. o da değilse, sorunun powersupplye olduğunu sanmam. anakart gitmiştir. simdi soyleki kasamin onundekileri saolsun arkadasim kirdi, onlar zaten bagli değil suan calismayan arka 4lü. neyi yaktim nasil yaktim ben böhü=/ telefonuma muzik yuklemek istiyorum lan! yeteargh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla arkadaşlarında fazladan anakart ya da psu varsa al dene diycem de.. senin arkadaşlar da boyle durumlar için saklıyo olamazlar herhalde :D ama erkek arkadaşlarda bulabilirsin belki.ya da bilgisayarcı amcaya gidip abi ikisini ver, hangisi olursa diğerini geri getiricem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya bi dk. bi daha düşündüm şimdi farkettim, anakart kesin yalan olmuş. USB portlarının PSU ile direkt alakası yok çünkü. Ama anakartın bozulmasının sebebi PSUnun voltajı kaçırması vs. gibi bi sebep, o da belli, elektrik gidip geldikten sonra oldu diyosan... Yani sonuç olarak anakartı değiştireceksin, işin garanti olması ve aynı/benzer sorunun çıkmaması için yeni PSU alacaksın hatta daha da garanti iş olsun diyosan, bu tür bozulmalara karşı korunmak için bi de UPS alaceksın. :P ya da idare ederim diyosan USB çoğaltıcı PCI kartlar var onlar bi ihtimal işini görebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 usb portuna windows acikken "tornavida" veya "anahtar" sok eger windows "bilmemne elektrik kacagi var portu kapattim" diyorsa driver bazli bir sorun vardir, duzeltiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Toplam borcunuz 250 ytl.Ödemeyi nasıl yapacaksınız acaba? :D genial said: MR hand 2 sinide bozsa açılabilirmi o pc sölermisin? açılamaz. sadece usbler yada operin dediği gibi anakarta giden kablolarda sorun var. Açılabilir.Bilgisayar bu sağı solu belli olmaz.Üzerindeki hataya bağlı olay.Anakarta giden kablolar zaten PSU kabloları(diğer hardware'lar dışında) Usb'lerde zaten anakart üzerinde çakılı olduğundan bencede problem anakart'tan.Amd ise max 100 $ civarına güzel bi anakart alabilirsin.Intel ise Gigabyte'dan şaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 korax bi anakartta kısa devre ne demek bilirmisin ? nese.. bence, ön tarafın usbleri bağlanmış anakarta, onlar gittiyse, arka tarafın usb girişlerini anakarta tak, sonuçta kaç tane desteklerki seninki? yenimi eskimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 psu ile alakalı olsa sırf usb ile kalmaz bence ve daha önce de bişeyler olurdu elektrik kesintisi sonrası oluşması daha olası anakartta genelde hata oluyor, klavye girişleri filan bozulabiliyor, ama usb girişleri daha sonraya kalırdı sanki biraz sars girişleri, tozunu al öle dene benim anakart dual ram çalıştıramıyordu desteklediği halde, ram girişleri tozlansa windows açılmayabiliyordu, sonra keyboard girişi patladı ama onun dışında gayet güzel çalışıyor, tamamen yanmadı mı gayet dayanıklı bu anakartlar geçici çözüm: o mor yeşil girişlere usb çevirici kullanıyorum demişsin, usb çoğaltıcı al, oraya tak, bürsürü usb in olsun işte ama o giriş te bozulabilir o kadar yüke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 pc sorunsuz calisiyo, şu anda para yok, en ucuz ve hızlı çözüm pci>usb adapter olacaktir, demiştim yine diyorum, demekle de bırakmıyorum salı-çarş günü kargoyla yolluyorum, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bugun carsamba legbra bey, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aynı sey oldu bana da ve o zımbırtıdan yok toplu mouse kullanıyorum ya :( aynen telefona müzik atmam gerek atamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar