Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık olayı - mp3player vs.

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

Ben daha 4 gün önce Gittigidiyor'dan aldım 1 tane mp3 çalar.

Tabi kulaklığı dandik olduğu için hemen yeni bi tane satın aldım. Her yerde Sony Shoplar açılmaya başladı ordan bi tane almanı tavsiye ederim. Ben 20 ytl ye aldım bi tane. Almadan önce teknosa ıvır zıvır hepsini dolaştım. Mp3 çalarlar ise mağazalarda fiyatları uçmuş bi şekilde.
En ucuzu 99 YTL idi. Bimeks, Teknosa bide bikaç yer daha dolaştım en son Gittigidiyor dan aldım bi tane. Sende dediğim gibi her yeri soruştur, Gittigidiyor dan da bak.
Ama Mp3 çalarda tavsiyem philips tir. Ipod daha tuzlu gelir yoksa o da güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

sennheiser cx300 veya creative ep630 (ben bunu kullanıyorum) tavsiye ederim. sennheiser'ın orijinalini bulmak zor değil, türkiye distribütörü var (metan). güvenilir online sitelerden alırsanız metan bandrollü %100 orijinal gelir. fakat çok fazla korsan sennheiser olduğunu kabul ediyorum tr piyasasında.
Sosyal ağlarda paylaş

sennheiserin orjinalini türkiyede değil dünyada bulmak zor. ebay ingiltereden aldığım kulaklık da kolpa çıktı. gerçi kulaklıklar taklit mi yoksa sennheiser'in hakkaten çinde ürettiği kolpa kulaklıkları da mı var emin değilim. yani bazen bakıyorum orjinal sennheiser made in chine diyenler oluyor. yani olay sennheiserin öküzlüğü de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sennheiser www.elmasepeti.com ya da www.sanalmarketim.com da var. oralarda sahte olayı olmaz. px100 kesinlikle al derim sennheiser alacaksan.
creative alacaksan da, bilmiyoru en kadar para verecen, zen vision:m, zen touch alınabilir büyük boyutlu olaraktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...