patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 arkadaşlar mp3 player olarak ne önerirsiniz bide kulaklık olarak iyi ses veren bişeyler ne olabilir? çok uçmadıkça fiyat sorun değil, siz neler terci hediyosunuz? ayrıca mp3 player yerine şu walkman -telefon şeklinde olanlar daha mı iyi? teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben daha 4 gün önce Gittigidiyor'dan aldım 1 tane mp3 çalar. Tabi kulaklığı dandik olduğu için hemen yeni bi tane satın aldım. Her yerde Sony Shoplar açılmaya başladı ordan bi tane almanı tavsiye ederim. Ben 20 ytl ye aldım bi tane. Almadan önce teknosa ıvır zıvır hepsini dolaştım. Mp3 çalarlar ise mağazalarda fiyatları uçmuş bi şekilde. En ucuzu 99 YTL idi. Bimeks, Teknosa bide bikaç yer daha dolaştım en son Gittigidiyor dan aldım bi tane. Sende dediğim gibi her yeri soruştur, Gittigidiyor dan da bak. Ama Mp3 çalarda tavsiyem philips tir. Ipod daha tuzlu gelir yoksa o da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 al işte ipod düşünmeden bence..ipodun kulaklığı fena değildir yanlzı 1.ay bozulur genelde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kulaklık : sennheiser cx300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 sennheiser in orjinalini türkiyede bulmak pek mümkün değil.Ayrıca ipod almanı tavsiye ediyorum...Paraya kıy 1 defa alınıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ipod kadar çabuk bozulan bi alet görmedim valla. creative, cowon falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 sennheiser cx300 veya creative ep630 (ben bunu kullanıyorum) tavsiye ederim. sennheiser'ın orijinalini bulmak zor değil, türkiye distribütörü var (metan). güvenilir online sitelerden alırsanız metan bandrollü %100 orijinal gelir. fakat çok fazla korsan sennheiser olduğunu kabul ediyorum tr piyasasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bence direk creative al ben aldım tepe tepe kullandım valla hala calısıyo kulaklık olarak dandik bişi alma kulak agrısı yapıyo cidden denedim gordum cakma sony ler falan baya kotu adam gibi bi yerden al baya da dayanıyo kaliteli alırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 sennheiserin orjinalini türkiyede değil dünyada bulmak zor. ebay ingiltereden aldığım kulaklık da kolpa çıktı. gerçi kulaklıklar taklit mi yoksa sennheiser'in hakkaten çinde ürettiği kolpa kulaklıkları da mı var emin değilim. yani bazen bakıyorum orjinal sennheiser made in chine diyenler oluyor. yani olay sennheiserin öküzlüğü de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 burda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 parana göre kulaklık var, ben yurt dışından gelen bi arkadaşa 90$'a v moda vibe getirtmiştim. bi tane de koss ksc75 var. 100ytl veririm diyosan kulaklığa sennheiser px100 al. mp3 player olarak da trekstor vibez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mp3 player için 90$ vermek ne kadar mantıklı olur bunu da düşünmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 90 dolar mp3 player'a değil gözüm, kulaklığa ;)(o mesaj banaysa tabi) kullandığım da player da Rio Karma. yeryüzünde bulunan 2 müthiş aletten birisi. çok pis ezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Creative yargılar kulaklık konusunda diğerlerini. En azından fiyat/performans'ta. Creative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 giriş seviyesi falan diyosan yargılayabilir. ama örnek vereyim, bir westone, bir shure, bir eymotic, bir AKG markası, dev markadır. adamların yaptıkları kulaklıklar player'dan pahalı. 500$ vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ya bir alayım pir alayım diyorum SENNHEISER lar güzel gözüküyor kulaklık için yanlız bi ton para verip de sahte çıkarsa çıldırırım, tam olarak nerden almak lazım orjinali için acaba, mp3 playerda creative olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sennheiser www.elmasepeti.com ya da www.sanalmarketim.com da var. oralarda sahte olayı olmaz. px100 kesinlikle al derim sennheiser alacaksan. creative alacaksan da, bilmiyoru en kadar para verecen, zen vision:m, zen touch alınabilir büyük boyutlu olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İpod kadar çabuk bozulan bir mp3 player daha varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ipod değil o, ipok :D ipodlarda ses kalitesi de rezil zaten. dışına bakıp alıyo insanlar. içerde ne var ne yok soran yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mp3 player için bir kulaklıga 90 dolar verilir mi diyorum ben de işte oper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şunlar hoş gibi: tıkla tıkla tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 haa, valla veriliyor. 500$ verenler bile var. müzik dinlemeyi vakit geçirmek değil de gerçekten müzik dinlemek istiyorsan vermek gerekiyor zaten. hani sekste orgazm denen olay var ya, müzikte de eargasm olayı var. onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o 3 kulaklık arasında en iyisi px100 diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 tıkla şu deli gözüküyo , geçi özelliklerden çakmadıım için şekline bakıp konuşuyorm :) bide çok büyük ben genelde yolda falan dinliycem .. bi de mp3 player a şimdi creative mi diyosunuz fazla uçlara kaymadan başka seçeneğimiz var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o kulaklık çok büyük harbi. evde dinlemek için. dj kulaklığı da olabilir emin değilim. o seriyi çok araştırmamıştım ama hd serilerinden bi ikisine çok iyi diyolardı. sen player a kaç para verecen onu söyle, onu göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar