Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Web Stats


Xo

Öne çıkan mesajlar

oyunda /combatlog yazıyorsun log olayını başlatmak için, bitirmek istediğinde de tekrar /combatlog yazıyorsun. senin combatlogunu kaydediyor wow klasöründe bir dosyaya. sonra wws sitesine girip start client yapıyorsun, log dosyasını gösteriyorsun vs halledersin orasını, combatlogdaki herkesin bir listesini çıkarır clienttaki tabların birinde, burdan herkese uygun class vs seçiyorsun halihazırda seçili değilse. generate log yapıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xo : kendin istediğin zaman resetliyorsun.

deadwoll : şimdi dediğin de doğru ama hataları görmek için çok yararlı birşey bu. ha ben guildmaster olsam, biri gelip şu berbat dps yapıyo at raidden dese, bana bunu diyen adamı atarım raidden. ama kötü dps yapan birisini class leader güzelce uyarır, neleri yanlış yaptığını ve nasıl düzelteceğini söylerse, hem küsmece darılmaca olmaz, hem de raide yararı dokunur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Bence kullanmayın. Memberları birbirine karşı kışkırtıyor ve gerginlik nedeni oluyor. Pozitif tek yanı, koca gece wipe yersen kimler yüzünden yediğini öğrenebilmen. Onu da zaten oynarken anlıyorsun biraz biraz.


yok combat logların tutulması raid'in durumunu analiz edebilmek için gerekli.. eşit gear seviyesinde olan 2 rogue'dan birincisi dps meter'da 1. olurken diğeri ilk 5'e giremiyorsa bunu görüp, ona göre önlemini alman gerekli..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ilk 30 sn içerisinde wipe yerseniz healing meter'dan bazı adamların uyuduğu kabak gibi gözüküyo bazen :)

Onun dışında dps meter'a ben çok çok bağlı kalmayın derim .. sonuçta bi rogue buff'lar sayesinde max dps'ine ulaşıyo ..

şimdi 2 rogue'u karşılaştırırken örneğin olduğu gruplara da bakman lazım .. birinin grubunda feral druid,shaman,warrior,hunter vs varken diğeri öle herhangi bi gruptaysa arada dağlar kadar fark olur :)

İşte bazen bazı arkadaşlar gaza geliyo bunları gözardı ederek sayılara bakarak konuşuyolar .. sonra ortalık karışıyo tabi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
dogru hatırlıyorsam outogl gibi bir addon vardı, combat range ini ayarlayıp instanceları secebiliyorsunuz, mesela TK yı sectiniz, o an TK dısındasınız onu loglamıyor ama TK ya girer girmez loglamaya baslıyor gibi gibi,

bence addon faydalı, eger yaptıgınız iste cok iyi degilseniz neyi yanlıs yapıp nasıl duzeltebileceginizi gosteriyor, yada bizim guild gibi 100+ kisilik bir guild ve hemen hemen her raid random kadrolar geliyorsa, kimin yeteneginin ne oldugunu yaptıgın heal assigment ın eksik/fazla oldugunu falan anlayabiliyorsun, keza consumable check addon kullanmıyorsanda kullanılan cons. bufflar etc bakabiliyorsun,

webstats ucretsiz, ancak ucretsiz olan uploadlar 15 gun sonra ucuyor, uye olundugu zaman sure sınırı kalkıyor,

recount icin massive memory usage diyorlar o yuzden dusunebilirsiniz,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...