Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Platonik Aşk Dalgası ve Kurtulma Yolları

Deli333

Öne çıkan mesajlar

said:
Diablo, 10 January 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
merhaba ben garc burda abim gurc

ikimizde platoginigz.yarışmacı arkadaşlara başarılar
paticiğin süper insanlarından biri :) bu aralar süper kelimesini çok mu kullanıyorum???[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 10 January 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
aurora senin yapacağın iş platonikliği bozmak. Git adama bana söylemek istediğin bişey var mı de yoo derse uzaklaş sonra gelir yanına işte şöle şöyle der :)

bak bu biraz riskli...
ben en iyisi bunu koridorda falan yalnız yakaladığımda gülümseyip 'merhaba, nasılsın?' mı desem..
pf hiç de anlamam bu işlerden yaşımdan başımdan utanıyorum.yüzüme gözüme bulaştırmak da istemiyorum rezil olmak gibi takıntılarım yok da eniştenizi beceriksizliğim yüzünden harcamak istemiyorum.

başka fikri olanımız var mı, varsa lütfen yazın :)[signature][hline]secret shadows behind the veil

Sosyal ağlarda paylaş

ya bak kız isen (erkekleri saymıyorum) git bodoslama dal korkma fazlaca.al cep telefonu numarasını adamın (eniştemizin). sms aracılığıyla korkmadan (niye "kormadan" yazıyorum hep?!) güzel bi şiir gibi birşey bul ("burda seni seven biri var..." tarzında) ve yolla. zaten azcık bile hisleri varsa olay bitmiştir.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I'll never for get, the way you look tonight
The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aurora, 10 January 2004 20:53 tarihinde demiş ki:
hehe benim olayım daha bi başka.
ben platoniğim, ona platonik olduğum adam da bana platonik :D

işte bu!

cok guzel ya hep merak etmisimdir bende......
benim hoslandigim platonik asik oldugm erkek de bana platonik mi acaba diye......[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

belki höd möd diyeceksiniz ama. Tmm platoniklik sizin de hakkınız ama sizin söylemeniz daha kolay(mı acaba yoksa değil mi karar veremedim). eğer seviyosa sizi koşa koşa yelkenleri indirir suya. Ya uff ne bilim takılın işte.
*!İşin içinden çıkamadığını çaktırmamaya çalışır. Ama beceremez.*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

kadınlar için çoğunlukla daha kolaydır. sevdiği adam ondan nefret etmiyorsa eğer.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok her iki cins icinde olay aynidir...
Eger biraz hareketli atak ve cana yakinsaniz sizin zaten agzinizi acip bir sey solemenize gerek kalmaz erkek coktan kivama gelmistir acilmak uzeredir...
Ancak hem guzel hem soguk hemde cesaret kirici tavirlariniz varsa ayrica kendinizde cekingenseniz...
Isiniz cok zordur.....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

Platonik kadar kötü bişey yoktur kendinizi şiddetle koruyunuz.Korunma yolu ise kendi kafanız içinde karşıdakini aşağılamaktır.

"-Ayyyy şuna bak at ağazlı."
"-Maymun a benziyor boşveeer."
İşte kafanıza ne geliyorsa işe yarıyor (en azından bende)[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 10 January 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Eger biraz hareketli atak ve cana yakinsaniz sizin zaten agzinizi acip bir sey solemenize gerek kalmaz erkek coktan kivama gelmistir acilmak uzeredir...
Ancak hem guzel hem soguk hemde cesaret kirici tavirlariniz varsa ayrica kendinizde cekingenseniz...
Isiniz cok zordur.....

bana göre bu pek doğru değil. mesela şu an benim sevdiğim kız beni seviyor ama benden ses seda çıkmadığı için emin olamıyor. ama şu anda kız istese beni çok rahat parmağında oynatabilir. fark bu.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Isiniz cok zordur.....

Mesela! Pink ben seni platonik olarak seviyorum diyelim :) geldim konustum senınle vs vs . Bana hayır demenın sebepleri nelerdir¿ Evet demenın sebeplerı nelerdır. Yada benımle cıkmazsan arkamdan ne gıbı dusunursun. Mesela yanii :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 10 January 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
Platonik kadar kötü bişey yoktur kendinizi şiddetle koruyunuz.Korunma yolu ise kendi kafanız içinde karşıdakini aşağılamaktır.

"-Ayyyy şuna bak at ağazlı."
"-Maymun a benziyor boşveeer."
İşte kafanıza ne geliyorsa işe yarıyor (en azından bende)

kendime yalan söyleyemem maalesef beynim kabul etmiyo :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Isiniz cok zordur.....
vay be ben daha kolaydır diye düşünüyordum. Ama öyle olmalı gibi geliyor hala bana :)
*!inatla öyledir diye kendine telkin eder. ama amacı belli değildir*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm simdiiiben olsam seni neden reddederim ha:
1-cok uzagiz....
2-bana 2 beden kucuk gelirsin...
3-bende zaten daha olgunlardan hoslanirim....
(yas itibariyle 30 ustu tercihim'dir...)
4-okula gidiyorsun hala alman gereken sorumluklarin hic birini almmamissindir buyuk ihitmalle....
5-birde benim negatif ozelligimdir bu cok agirim'dir bakma burda gorunmuyorum yaziyorum ancak kolay konusmam cok nazliyimdir, her erkek benim gibi soguk nevale bir tipe tahammul edemez...tecrubelerimden biliyorum....
Ben olsam bu gibi sebepleri one surerim ama sebeplerimin hepside gercek yani....:-P[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

öhüm pardon yanlışlık oldu[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek
The number you have dialed is walking with his wife please, try again later.

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 10 January 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...