Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'un Değeri

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
Facebook ozellikle Amerikan polisiyle bayagi icli disli durumda bildigim kadariyla.

ben amerikada okuyorum, her hafta sonu partiler felan var tabi
ne zaman bi partiyi facebooka event olarak koysalar polis basiyor, facebookta olmayinca basmiyor bu birincisi.

facebook okullarla da anlasmali, mesela bizim okulun amerikan futbolculari alem yapmis bir gece(uyusturucu, icki) facebook'a da resim koymuslar icerkenki hallerini
obur gun hepsine uyuturucu testi yaptilar

sonuc gg oldu tabi heh, yani privacy olayi yalan okulun yonetimi okuyor her mesaji, polisler bakiyor felan
Sosyal ağlarda paylaş

İstihbarat falan tamam da bence bir insanın oraya aha ben bömyle bi insanım, tipim böyle, bunu yer şunu içerim, bunlar da arkadaşlarım diye bilgileri girmesi kadar saçma ve gereksiz birşey olamaz.

Hadi tamam eski okul arkadaşlarını vs. buldun da bul ekle msne bir daha girme siteye. Ay ben vampir yaptım, werewolfum var falan saçma sapan oyunlar. Bence son derece gereksiz bir site yani.

Hadi bizi geçtim ünlünün orada kendine hesap açması ayrı saçma. Sanki tanımıyoruz onu da tanıtacak kendini lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
Penthesilea said:
Facebook ozellikle Amerikan polisiyle bayagi icli disli durumda bildigim kadariyla.

ben amerikada okuyorum, her hafta sonu partiler felan var tabi
ne zaman bi partiyi facebooka event olarak koysalar polis basiyor, facebookta olmayinca basmiyor bu birincisi.

facebook okullarla da anlasmali, mesela bizim okulun amerikan futbolculari alem yapmis bir gece(uyusturucu, icki) facebook'a da resim koymuslar icerkenki hallerini
obur gun hepsine uyuturucu testi yaptilar

sonuc gg oldu tabi heh, yani privacy olayi yalan okulun yonetimi okuyor her mesaji, polisler bakiyor felan

hangi okul?
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Facebook gereksiz bir site değil . Yonja vs. son derece "slm" siteler ve son derece gereksizler tamam da Facebook'a gereksiz demeyelim yani . İlkokul arkadaşlarını bulmakla kalmıyorsun , ayda bir organizasyon yapıyoruz şu anda mesela , ilkokul arkadaşlarımla , çok rahat olacak başlarsak bi . Ya da ne bileyim parti oluyor , invite geliyor , arkadaşlarından kimin gidip kimin gitmediğini görüyorsun , teker teker sormaktan "bayağı" daha kullanışlı , 10 Kasım'da Dolmabahçe'yi ziyaret olayını organize edebiliyorsun , 5000 kişi gelicem diyor , bunu gören oha ben de gelirim diyor . Bunun gibi 1000 tane şey var arkadaşlarını bulmanın yanı sıra . O yüzden gereksiz demeyelim , faydalanalım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...