mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Penthesilea said: Facebook ozellikle Amerikan polisiyle bayagi icli disli durumda bildigim kadariyla. ben amerikada okuyorum, her hafta sonu partiler felan var tabi ne zaman bi partiyi facebooka event olarak koysalar polis basiyor, facebookta olmayinca basmiyor bu birincisi. facebook okullarla da anlasmali, mesela bizim okulun amerikan futbolculari alem yapmis bir gece(uyusturucu, icki) facebook'a da resim koymuslar icerkenki hallerini obur gun hepsine uyuturucu testi yaptilar sonuc gg oldu tabi heh, yani privacy olayi yalan okulun yonetimi okuyor her mesaji, polisler bakiyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 harbi mi ::o yuh o zaman ::o demek ki dikkat etmek gerek. ama ben sanmıyorum bizim ülkede böle takip edeceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 southparkta bile madmaximusun bahsettiği şeyler konu alınmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben izlemiyom ki onları. ama harbiden öeh.. milleti fişlemek mükemmel bişe olmuş desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Voys said: bi komunizm akımıyla toplanır hepsi hiç bişicik olmaz isviçreye yatırı paraları oda :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu kadar gereksiz bir site bu kadar değer kazanıyorsa, bu kadar gereksiz bir site kurup bu kadar servete konuyorsa o adam, kahpedir bu dünya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 abi adamin topladigi istihbarati dusunsene, nasil gereksiz site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 nileppezdel said: Bu kadar gereksiz bir site bu kadar değer kazanıyorsa, bu kadar gereksiz bir site kurup bu kadar servete konuyorsa o adam, kahpedir bu dünya.. bittin olm sen, nası konuşursun facebook hakkında öyle höelaatyyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İstihbarat falan tamam da bence bir insanın oraya aha ben bömyle bi insanım, tipim böyle, bunu yer şunu içerim, bunlar da arkadaşlarım diye bilgileri girmesi kadar saçma ve gereksiz birşey olamaz. Hadi tamam eski okul arkadaşlarını vs. buldun da bul ekle msne bir daha girme siteye. Ay ben vampir yaptım, werewolfum var falan saçma sapan oyunlar. Bence son derece gereksiz bir site yani. Hadi bizi geçtim ünlünün orada kendine hesap açması ayrı saçma. Sanki tanımıyoruz onu da tanıtacak kendini lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Facebook a dil uzatmak haaaa!! Çarmağa gerin hemen !!!:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 mADmaXimus said: Penthesilea said: Facebook ozellikle Amerikan polisiyle bayagi icli disli durumda bildigim kadariyla. ben amerikada okuyorum, her hafta sonu partiler felan var tabi ne zaman bi partiyi facebooka event olarak koysalar polis basiyor, facebookta olmayinca basmiyor bu birincisi. facebook okullarla da anlasmali, mesela bizim okulun amerikan futbolculari alem yapmis bir gece(uyusturucu, icki) facebook'a da resim koymuslar icerkenki hallerini obur gun hepsine uyuturucu testi yaptilar sonuc gg oldu tabi heh, yani privacy olayi yalan okulun yonetimi okuyor her mesaji, polisler bakiyor felan hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yalnız Facebook gereksiz bir site değil . Yonja vs. son derece "slm" siteler ve son derece gereksizler tamam da Facebook'a gereksiz demeyelim yani . İlkokul arkadaşlarını bulmakla kalmıyorsun , ayda bir organizasyon yapıyoruz şu anda mesela , ilkokul arkadaşlarımla , çok rahat olacak başlarsak bi . Ya da ne bileyim parti oluyor , invite geliyor , arkadaşlarından kimin gidip kimin gitmediğini görüyorsun , teker teker sormaktan "bayağı" daha kullanışlı , 10 Kasım'da Dolmabahçe'yi ziyaret olayını organize edebiliyorsun , 5000 kişi gelicem diyor , bunu gören oha ben de gelirim diyor . Bunun gibi 1000 tane şey var arkadaşlarını bulmanın yanı sıra . O yüzden gereksiz demeyelim , faydalanalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Fotograf ve Video sistemi yeter de artar kullanmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ayrıca isim soyisim şeklinde arama şansıda süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ne guzel lan kucuk seylerle mutlu olabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 tabi abi tüm eski arkadaşlarımı bulup selam naber dedikden sonra bi 10 yıl daha konuşmamamı sağladı bu feyzi buk bu yonja falan vardı arıyamıyordum kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar