ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Çok illet bir şey... Yaklaşık iki haftadır sağ ayağımın küçük parmağı kaşınıp ve soyulup duruyor.. Deli oldum. Öyle böyle bir kaşınma değil..Zaten ufacığım. Ayak parmağım da düdük kadar. Kaşımak için çaba sarfediyorum.. Kaşınmayı önleyebilecek birfikri olan var mıdır? Sadece küçük parmağımla yüzükparmağımın arası kaşınıyor yani.Alerji desen alerji olsa ayağın tamamına olurdu diyorum acaba bir şey mi ısırdı nedir.. Deli oldum kaşı allah kaşı soy allah soy .. Çok illet bişi ..1.5 2 cm civarı bir parmağı kaşımaya çalışmak.. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 CÜZAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mantar gibi görünüyor.Hemen doktora bir incelet.Bir de mantar eğer ayakalrını nemli bırakmayı seviyorsan sık oluşur.Yani soyulma ve aşırı kaşınma varsa doktor diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aaa ciddi misin :| tamam gideyim o zaman ben bir.. deli etti çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hayra alamet değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 üzgünüm gidicisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bi cildiyeciye git mutlaka. ayak parmaklarının kasıntısı cok kotudur. cok kasırsan da soyulur ve yara olmaya baslar. acısı dayanılır gibi değildir. ama cozumu de cok kolay. bi doktora git sana bi ilaç vericek bi kaç gün sürünce düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hmm iyi oldu o zaman söylediğiniz... :| ben de alerji falan sanıyordum kaşıyıp kaşıyıp duruyordum... Gideyim ben en iyisi daha da delirtmeden. Dersin ortasında ayağımın kaşınmasından daha kötü bir şey görmedim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bizim üst komşu olmuştu böyle geçen sene rahmetli. iki hafta söyledi durdu ayak parmağım kaşınıyo, aha şu serçe ayak parmağım diye. sonra tak diye gidiverdi yazık, ne olduğunu anlamadık valla:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eczaneye git travezol al. günde 3 kere sür. 3 bilemedin 4 günde bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ayak kopması olmasın..olmayan beyin parcacıklarının vücuttan toksin diye atılması sonucu aa ayağım kaşınıyo efekti vermiş olabilirsin dikkat et aman diyim..Nöröpsikolojikşiziforenikklinikçocukdoktoruna falan git sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mantar . Leş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ayaklarında eşşek ölüsü gibi kokuyodur şimdi senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Fede insanları öldürteceksin naptın? Dur önce bi doktora gitsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 mantar.hava alsınlar arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yok abi travezol iyidir. reçetesiz satılıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 mantar olduğunu anlamamak için saf olmak lazım. kaşıdıktan sonra ellerini yıka bari bebeque. pis pis öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 aaa! ayak parmağın da mı var senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Böyle iğrenç konular açmak yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mantar olabilir, egzama olabilir. Git bir cildiyeciye yayılmadan önüne geçilsin. Kaşımayı da bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ıyy mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 uhaha yorumlar pek şahaneymiş yav iyiki girmişim buraya :D burtonesk said: mantar olduğunu anlamamak için saf olmak lazım. kaşıdıktan sonra ellerini yıka bari bebeque. pis pis öeh. Lexius said: ayaklarında eşşek ölüsü gibi kokuyodur şimdi senin :D Lexius said: ayak kopması olmasın..olmayan beyin parcacıklarının vücuttan toksin diye atılması sonucu aa ayağım kaşınıyo efekti vermiş olabilirsin dikkat et aman diyim..Nöröpsikolojikşiziforenikklinikçocukdoktoruna falan git sen.. utopia said: bizim üst komşu olmuştu böyle geçen sene rahmetli. iki hafta söyledi durdu ayak parmağım kaşınıyo, aha şu serçe ayak parmağım diye. sonra tak diye gidiverdi yazık, ne olduğunu anlamadık valla:/ Cons said: üzgünüm gidicisin DoruK said: CÜZAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Kes gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 kızların ayağında mantar olur mu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 çorap tüyü de kalıyodur belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar