Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Esasen isin sirri side story de sakli. Sonucta Jack Bauer in bolum basina gozuktugu sure 15-20dk civari, bu surenin asilmasi durumunda (bkz onceki sezonlar 5, 6) dizinin adi 24 ten cikiyor Jack oluyor. Bu sezonda yan karakterler ne kadar kuvvetli olursa sezonda o kadar iyi olur kanisindayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:
Walla her gecen bolum baskani daha cok baskanliga yakistiriyorum, obama nin karsina cikarabilirler kanimca.

Şu yoruma bakılırsa, senelerdir bıkmadıkları (ama bıktırdıkları) zırva, yalan Amerikan propagandası kesinlikle boşa gitmiyormuş meğer. Kaynaklarına göz dikmedikleri bir ülkede soykırım olacak da Amerika kendi halkının canını bile riske atarak oraya girmeye uğraşacak, oldu :p
Sosyal ağlarda paylaş

sniper normal deil

abi o sniper değil ki otomatik tüfeğe dürbün takılmış
call of duty de aynısından yapabiliyosun ama akıl karı deil
bi önceki bölümde elçiliğe girerken emerson kullanıyordu o tarz bişey

editliyorum: harbi harbi sniper a benziyor ama o mesafeden o silahı kullanması şarjorden daha ofsayt

Sosyal ağlarda paylaş

Dürbün ekleme falan değil, AIG ASW338LM o silah, bolt-action sniper rifle.

Bolt-action demek her tek atıştan sonra sürgüyü geri çekmen demek, zaten ilk vurduğu adamdan sonra çekiyor tekrar izlersen. Nichols'ün önüne ise yarım saniye arayla iki el ateş ediyor.

İlkinde sürgüyü çekerken göstermeseler en azından silahı araştırmayan %99 insan anlamaz, hatta "modifiye ettik silahı" diye kıvırabilirler, ama yok öyle birşey yani ortada.

Sniper kullanmasının mesafe abesliğine katılmıyorum, scope kolay değişen birşey sonuçta. Hata payı olmayan bir atışı en az 15-20 metreden yapması gerekiyor orada.

Sosyal ağlarda paylaş

arcane +1 hack muhabbetlerinin yaninda tufek hatasi solda sifir kalir. Sezon basinda Kiefer senarist grevinden dolayi cok zamanlarinin olduguna ve senaryodaki hatalari mumkun mertebe elemine ettiklerini soylemisti. Gorunuse gore etmemis:)
Neyse yanal elemanlarin onemi arttikca senaryo zenginlesip daha cok zevk alacaz. Ayrica 1. sezona da kalite olarak yaklasmaya basladi bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...