Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Preair DVDRip sürümü çıkmıştı dün akşam ya, ne iş o? FOX gene akıllanmadı da finali DVD'ye mi çıkarttı açgözlülük edip? En son Sezon 6'nın premierinde yapıp yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardı, bir haftaya yakın erken sızmıştı yanlış hatırlamıyorsam ilk 4 bölüm.

Sabrettim gününü bekledim ben, hem öyle şartlanmıştım, hem de 720p'si yoktu :p

Final

Daha Kim kocasıyla konuşurken "battery low" işinin sinyalini vermişlerdi zaten, elbet önemli bir anda bitecekti o pil :p Kim de ebedi barzoluğunu kullanarak dımdızlak koştu adamın peşinden tabii ki, insan ölenlerden birinin silahını telsizini kapar bari. Utanmadan "CTU'daydım ben kank bilirim bu işleri" diyor sonra bir de.

Tony'i mantıklı bağladılar ama en azından. Karısı öldü diye hükümete kızan klişe dönek ajan olması dandikti, ama bir ton ajan öldürüp, metroya saldırıya falan kasıp da sonra "şakkaaa" demesi de dandik olurdu, en azından "kötü adam değil ama kanunsuz umursamaz intikamcı" olmuş.

İmam işi rezaletti ama, yani günah çıkartan imama mı yanarsın, tamamen felsefe ve kendini affetmekle ilgili bir meseleyi Jack'in -sırf müslümanların ağzına bal çalmak için- imam çağırarak çözmeye çalışmasına mı, bilemedim :p "O dizide hep terörist gösteriyolar olum bizi" diyen sığ adamlar "Jack müslüman oldu aferin hak yolunu buldu" der şimdi belki de.

Bir nevi tövbe edip, o çok düşük başarı ihtimalini tabii ki tutturan Jack 8. sezonda ne yapacak acaba.. "Mr. Necessary" kimliğini bırakıp son sezona biraz renk mi getirecekler, yoksa Kim'i falan öldürüp "yeminimi bozdum ulen" mi yaptıracaklar bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

23. bölüm Kim Bauer için bile yeni bir rekordu. Kim sahnelerinde Goofy'i izliyormuşum gibi hissettim ve küçükken bile Goofy'i sevmezdim...

final
Kim Bauer'a hiç girmiyorum çünkü yazarlara küfür etmemle sonuçlanacak. İşin raddesini izleyiciyi gerizekalı yerine koymaya getirmişler...

Öncelikle en bomba şey silahı almak yerine kaplumbağa hızında sürünen, vurulmuş Tony'i elinden vurmalarıydı. İsyan ettim.

Eğer bir sonraki sezon Tony'i tekrar görmezsek hikayenin o kısmının çok kötü çözümlendiğine karar vereceğim. Tony duygulandığında ben de duygulandım, SAYDIR TONY dedim ama izin vermediler.

Öte yandan Renee tam kıvama geldi, mükemmel bir karakter oldu.

İmam olayı çok iyi olacaktı ancak imam konseptini bu sezonun sayısız hatalarına eklemeyi bildiler.

Tony'nin ihanetinden, Jack'in pişmanlıklarına, Renee'nin kıvama gelmesinden Bill'in ölümüne, Beyaz Saray entrikalarına birçok bomba olay gördük ancak bu "shocker"lar resmin geneline etki edemedi.

Sezon iyi başlayıp sönük bitti, hem de çok sönük. Başlarda en iyi sezonu olabileceğini düşünüyordum ancak ne Hodges'ı ne de Tony'i doğru düzgün kullandılar. Üzerine sayısız hata eklenince sezon geneli için en iyi ihtimal vasat diyebilirim.

Bu sezonun önümüzdeki sezonu bufflamak namına böyle yön aldığını umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm 8.sezon cok zorlama olacak gibime geliyor.

Simdi Jack Hak dinine dondu mu? Birde ben Beyaz Saray yonetimi olsam, Aaron a 20 tane madalya + miami de yazlik verip emekli ederdim. Jack i de discovery e bindirip uzaya yollardim, birazda galaksiyi kurtarsin:)

Saka bir yana, 7. sezon bekledigimden sonuk gecti. Ben gene boyle 1.sezon gibi insanda bir etki yaratacak diye bekliyordum.

Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir şey için olmasa "Jack dışında 7 sezonda birden görünen tek adam" diye vermeleri lazım Aaron'a madalyayı :p

Ben de çok merak ediyorum 8. sezon nasıl olabilecek. Muhtemelen yine zorlama olacak, "abi senin iyi tanıdığın düşman var" kozunu da bu sezon oynadıklarına ve Jack bir nevi imana geldiğine göre geriye Kim'e bir şey yapmaları ve Jack'in yeterince gaza gelmesi kalıyor sanırım.

Tabii bu stem cell ve torun torba muhabbetine Kim 8. sezonda olacaktır, kıvama geldiği için Renee de olur sanıyorum. Onun dışında iyice çaresiz kalıp dizinin içine etmeye karar vermezlerse Tony de geri dönmez sanırım. Gerisini zaten sözleşme haberleri ve IMDb bilgileri çıktıkça görürüz artık.

Çok umutlandırmışlardı sezon başında, "normalde 3-5 ayımız olur bu sefer koskoca 1 senemiz vardı, senaryoyu süper yaptık" falan demişti Kiefer, olmadı ama, bir 5. sezonun keyfini vermedi yani. Tabii bunda gitgide azalan tanıdık karakter sayısı ve 6 sezon sonunda gelebilecek sürprizlere alışmamızın da payı var.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...