Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

jack bauer bir ve tektir, chloe onun kulu ve elçisidir

Bu hastalık olayından kurtulacak mı jack yoksa gelecek sezonda palmer palmer diye sayıklayacak mı ?

Kurtulmak zorunda, virüsün weaponized halinin 1 günde öldürdüğünü söylemişlerdi önceden. Nasıl olacak bilmiyorum ama, Chloe öğrenirse tutar götürür valla Kim'le beraber tedaviye :p Hafiften uyandı zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

Tony

Hala iyi olabilir bence. Mesela Jack olsa ya ikna etmeye kasar, ya kaçar, ya bayıltır falan, devlet görevlisini işin ucunda ne olursa olsun öldürmez. Tony için böyle bir şey bilmiyoruz ama, özellikle Michelle'in başına gelenlerden sonra. Belki de Hodges'ın üstlerine ulaşmak için tozuttu bu kadar, her ne kadar Larry'i öldürmek ve kaç düzine FBI ajanını harcamak gibi şeyler yaptıysa da.

Konu hakkındaki ipuçlarım; Tony'nin "abi nolur dalalım öyle 6 ay bekleyip yenisini üretmeye gerek yok" çabaları ve Jack-Chloe arasındaki Tony hakkındaki aşırı yönlendirici diyalog. Edik: Hatta Jack'in "akıllıca olanı hemen dalmak" diye tahmin edebilmesi.

Tabii burada açık kalan mevzular da var, orası da belli olmasın diye yapılmış olabilir, ya da ben yanılıyor olabilirim. Mesela Tony neden Jack'e haber salmıyor, ya da neden öldürmeyeceği halde suçunu itiraf etti, falan filan.

Fazla nefret etme yani arcane, belli olmaz :p

Sosyal ağlarda paylaş

final

tabii bir sezon daha oldugu icin Kim'in Jack'i kurtaracagi belliydi zaten ama Kim yine yeni yeniden soz dinlemedi dikkat cekiyorum. Belki Jack'de boyle yapacagini biliyordur o yuzden "valla gerek yok o prosedure birak oleyim" diyerek ters psikolojiyle katakulliye getirmis olabilir. Malum "Kurtar beni Kim geberiyorum" dese Kim trip atip "annem senin yuzunden oldu, geber senin gibi baba olmaz olsun" falan diyebilirdi.

Jack'in imana gelmesini bir kenarda tutuyorum ama birileri imamlarin da gunah cikartabildigini saniyor sanirim, oyle bir hava sezdim o sahnelerden.

Ayrica ASLANIM TONY! Birde pesinde butun FBI varken muhabbet edip durmasaydin tam olacakti, hic mi film izlemedin be adam? Sikacaktin uc tane; bu Palmer, bu Michelle, bu da dogmamis cocugum icin ulan... Nasil olsa o pezevenk disinda senaryoyu ilerletecek bir sey bulurdu senaristler gelecek sezon icin.

8. sezonda Jack, Tony ve cilliyle ortamlara aksin, dostlar arasinda bir biolojik atak denemesinin lafi olmaz, affetsin Jack kirginligin anlami yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...