Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 8. sezon icin, Kiefer "Senaryoyu yazarken, biz daha once niye boyle bisi yapmadik dedik" demis. Bu durumda 8.sezon bomba bir final sezonu olabilir. Ayrica sinema filmi de gundemdeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 JANICEJanice'i Kim Bauer'in veliahtı ilan ediyorum. Tek gıcık olan ben değilmişim, adamım Jack nasıl ayarı verdi ooohhh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ayarı verirken de kafayı yedi. David Palmer, David Palmer diye sayıkladı durdu. Ah Jack sen böyle virüslere kurban gidecek adammıydın. Sezon 8 de CTU geri gelecek diyorlardı, demekki altyapı çalışmaları başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 jack bauer bir ve tektir, chloe onun kulu ve elçisidir Bu hastalık olayından kurtulacak mı jack yoksa gelecek sezonda palmer palmer diye sayıklayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Lopeth said: jack bauer bir ve tektir, chloe onun kulu ve elçisidir Bu hastalık olayından kurtulacak mı jack yoksa gelecek sezonda palmer palmer diye sayıklayacak mı ? Kurtulmak zorunda, virüsün weaponized halinin 1 günde öldürdüğünü söylemişlerdi önceden. Nasıl olacak bilmiyorum ama, Chloe öğrenirse tutar götürür valla Kim'le beraber tedaviye :p Hafiften uyandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 öldürmeyen allah öldürmüyor.. artık ölsün şu adam ya valla gebersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Tony Hala iyi olabilir bence. Mesela Jack olsa ya ikna etmeye kasar, ya kaçar, ya bayıltır falan, devlet görevlisini işin ucunda ne olursa olsun öldürmez. Tony için böyle bir şey bilmiyoruz ama, özellikle Michelle'in başına gelenlerden sonra. Belki de Hodges'ın üstlerine ulaşmak için tozuttu bu kadar, her ne kadar Larry'i öldürmek ve kaç düzine FBI ajanını harcamak gibi şeyler yaptıysa da. Konu hakkındaki ipuçlarım; Tony'nin "abi nolur dalalım öyle 6 ay bekleyip yenisini üretmeye gerek yok" çabaları ve Jack-Chloe arasındaki Tony hakkındaki aşırı yönlendirici diyalog. Edik: Hatta Jack'in "akıllıca olanı hemen dalmak" diye tahmin edebilmesi. Tabii burada açık kalan mevzular da var, orası da belli olmasın diye yapılmış olabilir, ya da ben yanılıyor olabilirim. Mesela Tony neden Jack'e haber salmıyor, ya da neden öldürmeyeceği halde suçunu itiraf etti, falan filan. Fazla nefret etme yani arcane, belli olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Oy oy oy derim ben bu fotografa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 görmeyeli iyice güzelleşmiş abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yeter önemli bilgiye sahip her adamın son anda yaralanması baydı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Lopeth said: yeter önemli bilgiye sahip her adamın son anda yaralanması baydı artık ya Öyle hakkaten. Esas kötü adamı 3-5 dakikayla ucundan kaçırıp, tek ulaştıracak adamın da beklenmedik bir şekilde ölümcül yara alması daha önce baya izlediğimiz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Araba patlama sahnesindeki montaji kim yaptiysa tokatlamak lazim. Insan gecisleri iyi ayarlar en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mükemmel bir bölümdü (tu)(tu) KIM + JANICE = AAAAAAAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 super bolumdu de AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eeeh yeter be ne cektik su mal yaratiktan gebersin artik kurtulalim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 gebersin kim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yeter no:2 Şu birilerini rehin alıp jack e iş yaptırmaları da baydı artık yaw. Adamı chaotic neutral yaptılar resmen. Ama güzeldi yine bölüm. Kim yetmezmiş gibi birde başkanın kızı girdi geberisikızlar nefret listesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Agent Pierce bakıcak başkanın kızının icabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kadin kara vebAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 24 kendi yarattığı sürpriz öğesinden git gide uzaklaşıyor. Her seferinde ulan ben geçen sezon aynısını görmüştüm diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR KIM DEN GENE KURTULAMADIK. Ulan koskoca jack 7. sezonda imana geldi arkadaş. önümüzdeki sezon jack i 5 karış sakal pakistan sokaklarında amerikan ajan ı kovalarken görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kelime-i sehadet bekledim jackten olmadi ama :(( IMANA GELEN AJAN diye gazete basliklari gormek isterdi gonul ama iyi yine Kim bu sefer ise yaradi eskiden hic bir halt yapamazdi boyle durumlarda yerim boyle son'u ama kac ay bekletecekler simdi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 final tabii bir sezon daha oldugu icin Kim'in Jack'i kurtaracagi belliydi zaten ama Kim yine yeni yeniden soz dinlemedi dikkat cekiyorum. Belki Jack'de boyle yapacagini biliyordur o yuzden "valla gerek yok o prosedure birak oleyim" diyerek ters psikolojiyle katakulliye getirmis olabilir. Malum "Kurtar beni Kim geberiyorum" dese Kim trip atip "annem senin yuzunden oldu, geber senin gibi baba olmaz olsun" falan diyebilirdi. Jack'in imana gelmesini bir kenarda tutuyorum ama birileri imamlarin da gunah cikartabildigini saniyor sanirim, oyle bir hava sezdim o sahnelerden. Ayrica ASLANIM TONY! Birde pesinde butun FBI varken muhabbet edip durmasaydin tam olacakti, hic mi film izlemedin be adam? Sikacaktin uc tane; bu Palmer, bu Michelle, bu da dogmamis cocugum icin ulan... Nasil olsa o pezevenk disinda senaryoyu ilerletecek bir sey bulurdu senaristler gelecek sezon icin. 8. sezonda Jack, Tony ve cilliyle ortamlara aksin, dostlar arasinda bir biolojik atak denemesinin lafi olmaz, affetsin Jack kirginligin anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lol annem senin yuzunden oldu geyigini yapmisti dimi eski sezonlardan birinde? kahpe kendisine baksa ulan koca ctu'nun cogu senin geldigin gun oldu ugursuz mendebur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar