Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müzeye bağıs sistemi calısıyor mu?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
eşya bağışlıyorsun. bağışladıkça puan kazanıyorsun. o puanlarla çeşitli hediyeler alabiliyorsun. ayrıca tier dolunca o müzeye güzellikler geliyor.

sorunsuz çalışıyor bu arada sistem. (moonglow'a erişim sağlayamadım, ama vesper ve brit sorunsuz)
Sosyal ağlarda paylaş

En son baktığımda oranın iki girişi de duvar ile kapatılmış, bir şekilde içeriye girebilen olursa hareket edemesin diye de içerisi su ile kaplanmış vaziyetteydi.

(Bence tam tersine en gereksiz olanlar Moonglow'dakiler, en azından verdiğin emeğe deymez, hayvan tame edip bağışlıyorsun sonuçta)
Sosyal ağlarda paylaş

Sonradan inceledimde evet pekte matah değiller gibi,
O kadar hediye
Her hediye tipi için farklı malzeme bağışları
Bu kadar çeşidin içinde hangisi için bağış yapmaya başlayacağımı seçemedim bile
Vesperde Blackthorne's Kyrss diye bişey var
Britte mesela Mace and Shield Reading Glasses denilen bişey var.
Benim hedefim daha çok beyaz bir robe yada bot öyle birşeydi, yada güzel dekoratif ev eşyaları veya benzer şeyler ama
Kafam karıştı:)
Sosyal ağlarda paylaş

Zor değilde
:)
Bizim arkadaş bow yapacağım, iyi bow yapacağım derken bir dünya ağaç kesmişti. Onbinden fazla oak ağacı olduğunu biliyorumda diğerlerinden kaçar tane var bilemiyorum.
Sanırım ufak bir çaba ile o kryssi alabilir.
Sana bana göre zor yani ona göre değil
Ama bizimde kolay erişebileceğimiz hediyeler vardır. Mesela bendede binlerce ingot ve deri var. Az bir çabayla britteki trade ile ilgili olan hediyeyi alabilirim ama onu istemiyorum:)
Kalkan yapıp dipteki hediyeyi alabilirmiyim diye bi hesap etmem lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...