THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 eahu vesperda muze oldugunu sandigim yre girdim icerde kimse yok hatta item falanda yok acaba benmi yanlis yerdeim yoksa bi sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ne ise yaryor mezueye bagıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 eşya bağışlıyorsun. bağışladıkça puan kazanıyorsun. o puanlarla çeşitli hediyeler alabiliyorsun. ayrıca tier dolunca o müzeye güzellikler geliyor. sorunsuz çalışıyor bu arada sistem. (moonglow'a erişim sağlayamadım, ama vesper ve brit sorunsuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sen item cikarabildinmi hic? bana imkansiz gibi gorundude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 birinden denemek için çıkardım, diğerinden de yeterli puanım var ama çıkarmadım çünkü daha fazlasını çıkartıcam :) imkansız diye bir şey yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bende diyorum bu kadar odunu neden arıyor:) Müzeye bağış sistemi, bu bağış sonucu alde edilecek hediyeler varmış. Ve çokta güzel şeylermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hediyeleri inceledimde sanki sanki Moonglow hayvanat bahçesinin hediyeleri daha güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 En son baktığımda oranın iki girişi de duvar ile kapatılmış, bir şekilde içeriye girebilen olursa hareket edemesin diye de içerisi su ile kaplanmış vaziyetteydi. (Bence tam tersine en gereksiz olanlar Moonglow'dakiler, en azından verdiğin emeğe deymez, hayvan tame edip bağışlıyorsun sonuçta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sonradan inceledimde evet pekte matah değiller gibi, O kadar hediye Her hediye tipi için farklı malzeme bağışları Bu kadar çeşidin içinde hangisi için bağış yapmaya başlayacağımı seçemedim bile Vesperde Blackthorne's Kyrss diye bişey var Britte mesela Mace and Shield Reading Glasses denilen bişey var. Benim hedefim daha çok beyaz bir robe yada bot öyle birşeydi, yada güzel dekoratif ev eşyaları veya benzer şeyler ama Kafam karıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Blackthorne's Kyrss pesindeyim ama caymak uzereyim...baya zo bir is cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 satıyım sana 50m'ye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zor değilde :) Bizim arkadaş bow yapacağım, iyi bow yapacağım derken bir dünya ağaç kesmişti. Onbinden fazla oak ağacı olduğunu biliyorumda diğerlerinden kaçar tane var bilemiyorum. Sanırım ufak bir çaba ile o kryssi alabilir. Sana bana göre zor yani ona göre değil Ama bizimde kolay erişebileceğimiz hediyeler vardır. Mesela bendede binlerce ingot ve deri var. Az bir çabayla britteki trade ile ilgili olan hediyeyi alabilirim ama onu istemiyorum:) Kalkan yapıp dipteki hediyeyi alabilirmiyim diye bi hesap etmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 50m ver ben sana ustuen bide potion keg veririm. ben oraya onbinlerce attim odun zaten oak moak ola ola 45000mi ne oldu. yetmiyor yani bi anda olacak is degil duzenli sekilde 1 2 aylik caba gerektiriyor bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kaç kişisiniz, 2 bilemedin 3 günlük iş sizin için. benim için de max 7 gün :) (800k için) ki daha kısa zamanda da yapılabilinir diye düşünüyorum. kabaca bi işlem yaptım da 40 saatlik çalışmayla 800k toplanır, imkansız değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 40 saatlik calismayla 3 dersten gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bana bagis yapin, ben de veriyorum hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o kadar gereksiz eşyayı napcaksın :P zilyon tane odun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 satar parasiyla sarap alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 40 saat swoop kassan 4m yaparsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ama sonra 4m ile 1 item bile alamassın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Önemli olan orada gereken ıtemı veya parayı stoklamak degıl onu verebılmek. Teker teker taşıman gerekıyor vs cok zor ve sıkıcı. Usenmıyor olsam su anda ben alırım ama cok usenıyorum coooooooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oo çözmüşsün olayı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar