dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Şimdi ben bir eşeklik yaptım, 2. bilgisayarımda bir siteden indirdiğim exe yi çalıştırdım. Tabiki virüs bulaştı alete. Yaptığı şey sanırım ram i ya da cpu yu etkileyip herşeyin öncelik sırasını değitirmek ve bilgisayarın baya bir yavaş çalışmasına yol açmaktı. Format atmak dışında bir seçeneğim kalmayıncaya kadar uğraştım bu virüs ile. Neyse herşeyi hallettim lakin şimdi bilgisayar arada takılıyor, 1-2 sn den sonra açılıyor fakat sürekli tekrar ediyor bu sorun, hatta bir süre sonra ya da bazen daha ilk açılışta tamamen kitleniyor. Sorunun ram, hd ya da cpu dan olabileceğini düşündüm. ram i bir şekilde eledim, hd yide bir test programıyla inceledim bir sorun çıkmadı gibi. Yalnız cpu da olabilir mi sorun diye düşünüyorum, daha öncede karşılaşmadığım için, böyle bir sorun yaşayan varsa ve yardım ederse sevinirim. Birde şunu ekleyeyim windows un görev yöneticisnin performans sekmesinde, cpu kullanımı o kitlenme anlarında %100 e kadar çıkıyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 düzgün çalışırken bir anda kilitlenme 2-3 saniye sonra tekrar düzgün çalışıp 20 saniye yada 30 saniye aralıklarla aynı şeyin tekrarlanması mı sorunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kitlenme sorunu bazen 20-30 sn sonra tekrarlıyor, bazen 10dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sistem gerı yukleme denedın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kasayı açıp kurcaladın mı ? ona göre ısınma diyebilirim. ama daha çok yazılımsal görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sistemi kurar kurmaz karşılaştığım bir sorun, yani geri yüklemeye luzüm yok. Açmadım kasayı ama oluş şeklinden bana da ısınma gibi geldi. Dediğim gibi yazılımla ilgili olması zor çünkü sadece ekran kartı driver ı, msn ve birde her zaman kullandığım video oynatıcıyı kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 işlemcinin heatsink, fan falan temizle istersen bi. bir de chipset driver'ını update et bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Arada bir durup devam etmesi virüs yüzünden de olabilir. Birde http://www.pandasoftware.com/activescan adresinden bir tarama yap bakalım. Java altyapılı bir virüs tarama programı, virüsleri siler ama trojanları sadece bildirir. Applet sorusu gelince kabul et. Arama bittikten sonra See Report ile rapora bakarken cookie leri kafana takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 meseleyi hallettim. Sanırım formattan önce giren virüs herşeye bulaşmış ben 2 haftaya yakın uğraşmayınca, haliyle format atmam birşeyi değiştirmedi, d hala dururken. Topluca sildim kurtuldum, ilgilenen herkese teşekküler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bana olsa evlat acısı gibi koyardı valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şöyle diyim: 3k ya yakın mp3 500-600 arası, film trailer ı+nba+oyun cinematic videoları 200 e yakın program yazdığım şiirler, fk yazıları, kısa hikayeler Zilyon tane fotoğraf ----------|> GİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 aga, D deki virüsleri temizleyemedin mi ki format attın hemen?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar