Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanırım cpu problemi?

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben bir eşeklik yaptım, 2. bilgisayarımda bir siteden indirdiğim exe yi çalıştırdım. Tabiki virüs bulaştı alete. Yaptığı şey sanırım ram i ya da cpu yu etkileyip herşeyin öncelik sırasını değitirmek ve bilgisayarın baya bir yavaş çalışmasına yol açmaktı. Format atmak dışında bir seçeneğim kalmayıncaya kadar uğraştım bu virüs ile. Neyse herşeyi hallettim lakin şimdi bilgisayar arada takılıyor, 1-2 sn den sonra açılıyor fakat sürekli tekrar ediyor bu sorun, hatta bir süre sonra ya da bazen daha ilk açılışta tamamen kitleniyor. Sorunun ram, hd ya da cpu dan olabileceğini düşündüm. ram i bir şekilde eledim, hd yide bir test programıyla inceledim bir sorun çıkmadı gibi. Yalnız cpu da olabilir mi sorun diye düşünüyorum, daha öncede karşılaşmadığım için, böyle bir sorun yaşayan varsa ve yardım ederse sevinirim. Birde şunu ekleyeyim windows un görev yöneticisnin performans sekmesinde, cpu kullanımı o kitlenme anlarında %100 e kadar çıkıyor neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemi kurar kurmaz karşılaştığım bir sorun, yani geri yüklemeye luzüm yok. Açmadım kasayı ama oluş şeklinden bana da ısınma gibi geldi. Dediğim gibi yazılımla ilgili olması zor çünkü sadece ekran kartı driver ı, msn ve birde her zaman kullandığım video oynatıcıyı kurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arada bir durup devam etmesi virüs yüzünden de olabilir.

Birde http://www.pandasoftware.com/activescan adresinden bir tarama yap bakalım. Java altyapılı bir virüs tarama programı, virüsleri siler ama trojanları sadece bildirir. Applet sorusu gelince kabul et. Arama bittikten sonra See Report ile rapora bakarken cookie leri kafana takma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...