Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denizcilik teknolojisi tarihi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe bu teknoloji hakkında sanırım bildiklerim civilization 3 conquest oyununu geçmez.

başlık sahibi unity, oradan arak bilgi vermek illegal midir? doğruluk payı tartışılır mı? hehe.
Mesaj tarihi:
ben bir tekrardan port royale oynayayım bu konuya iştirak edebilmek için..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
port royale oynama. port royalenin gemileri donemlere gore gercekci degil. her nedense oyun camiasinda bati kulturundeki yaygin yanlis kaniya kapiliyor produktorler. 1560 yilinda oyuna basliyorsun bi bakiyorsun 17. yy sonunun peruklariyla, kiyafetiyle gemileriyle adamlar. hatta bazi oyunlar resmen 18. yy ortasina tarihlenebilecek durumda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Hatta ben geçen Age of Empires'ta denizaltı gördüm, o derece yani
(Çok mu abartı oldu?)[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 10 January 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
daha vikingler de var.

Kızıl Eric Grönland ı buldu oraya göçmenleri cekti ,onların sevgisini kazandı ama ansiklopedilerle amerikaya ayak bastı diyorlar ama net bilgi vermiyorlar.[signature][hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
Mesaj tarihi:
Ben Almanların ikinci dünya savaşındaki yüzen tabut dedikleri denizaltılarını merak etmişimdir hep. Bir kaynaktan 1 ayda, başka birinden 1 haftada bitirdiklerini öğrenmiştim. Bilgisi olan itinayla sömürülür..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
  • Yeni Oluştur...