Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aff locklar buraya alalım sizi :)


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

trashlerde sahsen corruption,cos felan oylede cok kasmıyorum kim vuruyorsa vursun iniyor sonucta dmg meterda bir numara olim diyorsan ol demo/destruction gayet vuruyorsun dandun 25manlerde valla benim yaptıklarım henuz void al'ar lurker felan hepsi atlamalı zıplmalı en guzeli affliction saydır dotları tek atmadıgım immolate onuda arada atıyorum tam combosu olan varsa bende bir ornek alabilirim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ki atıcaksın 1.5 saniyelik büyülerini

immolate, senin shadow boltundan daha çok damage koymakta genel olarak.

5 tane dotu nvar. Corruption, siphon life, curse of agony, unstable affliction ve immolate

targetında bu dotlar duruosa ve manan varsa life tap veya dark pact yapmana gerek yoksa, o zaman shadowbolt spamliceksin yani boş zamanlarında kullanacaksın Shadow boltu onun dışında paso gözün dotimer da olsun bittikçe yenile dotlarını. 1.5 saniye kaldıysa unstable afflictionın bitmesine onu at etc. sırasına gelecek olursa o iş sana kalmış nasıl kullanmak istiosan öle at ben hep önce UA atiorum sonra corruption agony, siphon life ve en son immolate atiorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlataamadım ki :) en başı bi okusanız.. hangi dotlar atılmalıdır dedim.. 1.5 saniye castli bi spell kullanırsanız 2-2.5 saniye tutar toplam.. buda casting time lı speller yerine 1200 spell dmgım varsa sb spamlemem daha mantıklı deil mi diorum? yada en iyi combinasyon nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değil işte

2.5 saniyeye göre senin o shadowboltun 1.5 saniyelik immolate den daha az damage koyuo

immolate in initial damage i bir de üstüne dotu.

dediim gibi sen zamanını iyi ayalarsan sürekli 5 dotu üstünde tutarsan, o boş zamanında shadow bolt spamlersin. DPS ine de katkıda bulunur fakat sen o dotların geçmesine izin verir. sadece üsütne atiorum siphon life kalır ve sen hala shadowbolt spamlemeye devam edersen . DPS in büyük bir şekilde düşmeye başlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...