Spidee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Pink Floyd Tribute: ''Is There Anybody Out There?'' projesi, Sabancı Üniversitesi Müzik Kulübü Müzikus tarafından rock müzik tarihinin en önemli ve en özgün gruplarından biri olan Pink Floyd'a ithafen kurulmuş olup; sizlere büyük bir orkestranın sağladığı müzikal zenginliğin yanısıra ışık şovları ve görselleriyle eksiksiz bir şölen vaad ediyor. 1 Kasım Perşembe akşamı saat 19.00'da Boğaziçi Üniversitesi'nde, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü işbirliğiyle karşınıza çıkacak olan bu proje, Pink Floyd'un en saykedelik dönemlerinden, uzun kompozisyonlu progresif dönemlerine, Roger Waters liderliğindeki konsept albümlerinden, Waters sonrası albümleri kapsayan bir yelpaze sunacak. Proje tüm floydianları ve eskilerin ruhunu taşıyan herkesi bu ücretsiz etkinliğe davet ediyor ve duvarın ötesindeki herkese sesleniyor: "Is there anybody out there?" 1 Kasım Perşembe Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi (Uçaksavar Kampüs) Saat 19.00 Ücretsiz Projenin kadrosu: Anıl Can: Solist Erkin Tekeli: Akustik Gitar, Elektro Gitar Cihan Gürsoy: Akustik Gitar, Elektro Gitar, Back Vokal Serhan Coşar: Bas Gitar, Perdesiz Bas Gitar Kaan Can Fidan: Bateri, Perküsyon Ayşegül Karatop: Klavye, Back Vokal Aydın Aysu: Piyano, Klavye, Hammond Organ Yiğit Doğan: Saksofon Ömer Özkırımlı: Dijital Sample'lar Aslı Aladağ, Başak Barut, Canan Ece Sayitoğlu: Back Vokal Aslı Narin, Hürcan Emre Yılmazer, Ali Halit Diker, Cihan Kılıççıoğlu: Görsel Tasarımlar Yiğit Güler: Işıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Pink Floyd ne ya, Another Brick in the Wall diye bi şarkıları var, o kadar. *Arkasına bakmadan kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Aha kafir çıktı la bu, yakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Asteroth said: Pink Floyd ne ya, Another Brick in the Wall diye bi şarkıları var, o kadar. *Arkasına bakmadan kaçar* +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sağğbancı tayfası, servis kalkacak, kalkın gelin laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ustteki +1de ciddiyim yalniz ben. dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 okuldaki ilk performanslari harikaydi, devam eder umarim ayni kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 İki Emre'ye de katılmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Saaağğbancı tayfasından ben gidicem inşallah. edit: öhöm afişe bakmamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yiğit Güler: Işıklar Bu insan kim ise gelip ben ona gkm'nin ışık sistemini gösterdiğimde ufak bir şok geçirecek herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok iyi bir şey mi bekliyor, yoksa tam mı tersi?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hayır bi de ısrarla atmışsınız arda bey feysbuktan da. Gelmiycem arkadaşım. Gelmiycem ya. Ühühühühğ. na koyım istanbul senin gibi emi. İzmire gelin lan izmire! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 silkin ve git ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Güzeldi, yorucuydu, bitti, mutluyum. Yorgunluktan ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 450+ kişi geldi toplamda, helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oldukça güzeldi. Saat 18.50-19.00 gibi (orada olanlara bakarak) BÜMK'dan arkadaşlarla konuşurken dolmaz bu salon filan diyorduk onlar da daha ne yapalım uzun zamandır duyuruyoruz filan demişlerdi. Dediğimizin aksine doldu tüm salon helal. Müzikus'a üye olmadığıma pişman oldum :P (bilmem ne değişecekti ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 midtermlerimin arasına koyulan bu organizasyonu şiddetle kınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar