Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 aman yarabbim.. kelimeler kifayetsiz http://sahibinden.com/s60r-_orjinal_bodykitWQQaXQQ4849686WQQpXQQdisplayitem ben böle bi şıklık görmedim sag tarafa 2 egzos, sütundaki gostergelerin iptali kusursuz kılar bu aracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 siyahı daha güzel amcamda var da.. =) 3 tane de süspansiyon seçeneği var normal / sport / advanced advanced'e alıp manuel olarak vites ataraktan 0-100 5.6 saniye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 vay bea soyle bi arabam hiç bi zaman olmicak heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 içi dişi gayet hos bir yapim. Tatli bir araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya gaz adam arabanın içine etmiş A sütununda içerde aptal ibrelerden var :) sanki 32 tane turbo taktırmış yağ basınçlarını turbo basınçlarını vs. takip edicek, F&F çekimlerine gidecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 uuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kralmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 şu volvo ne yapsa beğenemiyorum. normaline kıyasla güzel olmuş o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu araba bayadır var da resimdeki zaten modifiyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 evet s60R zaten olan bişey, body kit de çok uyumlu olmuş bence mugen accord hastası bi insan olarak accord++ olmuş bu s60R ve evet a sütunu göstergeler klasına yakışmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 fena olmamis bodykiti fakat bole bi arabam olsa cok fazla oynamazdim uzerinde agirlik yakisiyo bence bu tur araclara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 o turuncu koltuklar biraz at skine kelebek olmus ama araba genel olarak çook şık , isveçliler zaten bence cok guzel arabalar yapmaya başladılar aynen devam etsınler mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bende bu gece S60 bakmıştım. Uygun fiyatlı S60'lar var. Örneğin 34 bin YTL'ye eli yüzü düzgün bi S60 beğenmiştim ki fiyatı da oldukça iyi. 2.0T modelinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Direksiyon çapı o tarz bir sportifliğe gitmemiş. Body-kit yakışmış ama fabrikasyon olma ihtimali var bence. Gerisi bildik Volvo. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu arada bu aletin top gear incelemesi geyikti baya :) bölüm / sezon hatırlamıyorum gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar