KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Aslında hiç bir zaman böyle bi sorun yaşamamıştım taa ki şu ana kadar. @msn @hotmail uzantılarla pc'de oturum açabiliorm msnde fakat gmail hesabımı girince hata verio.. P.s: msni sildim tamamen tekrar yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 girmeye çalıştığın adresi .net passport'a tanıttın mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oper said: girmeye çalıştığın adresi .net passport'a tanıttın mı peki? daha önce açıyordum şimdi açamıyorum gibi bişiy diyor galiba. ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Passport.Nete giriyorsun. GMail hesabınla bir adet Windows Live ID miydi neydi ondan alıyorsun. Daha sonra açıyorsun MSN de oturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yaw hyr.. bilgisayarla ilgili sorun zaten net passaport hesabım var gmail üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 none +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ne hatası veriyor peki? orda bi hata kodu vardır, onu google'da arat bakalım ne çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hata yazmıo.. kapatılması gerekir dio.. "send error code" "don't send" seçenekleri çıkıo o kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 tam oldu diyecektimm yine olmamıs biraz ilerleme gösterdi. bağlanıor artık. ama tkrr hata verio ilerlemeyi de .net framework 2.0 ı indirdim bide msn error code fixer ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 microsoft google a karşı ya, ondandır belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 :D yok ya.. önceden sorun çıkmıodu format sonrası meydana geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 YARDIMCI OLACAK YOK MU UP UP UP X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 send error code de bakalim ne diyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 peki windows messenger'dan girmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 windows messenger giriyordu.. yaw bişey oldu artık giriyo arada bir sorun verio.. bi garip ya... düzeldi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 listende denyonun birinin niciki griptir pluslı falan ondan öle oluyodur. bazen benimde başıma geliyor. adam nickini değiştiriyor hata vermeden giriyor bu sefer sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar