deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bir nefes yaşam daha üfle bedenime Lodosun kıyıya çarptığı dalgalar gibi Köpük köpük, bembeyaz Bir nefes yaşam daha üfle bedenime Bana seni sevebilecek, sana tapabilecek Bir neden ver yeniden. Bir nefes yaşam daha üfle bedenime Cennet sana kalsın, Ben bu izbelikte mutsuz da olsam mutluyum. Bir nefes yaşam daha üfle ki Âşık olabileyim tekrar, Yavaş aksın zaman Yalnız tüketmeyeyim nefesimi Karanlıkta Sen korkmamı istediğin için korktum karanlıktan Ve tükenmekten korkuyorum yalnız başıma Bu yaşamda bana layık görülenden Yeni bir nefeste yeni bir yaşam bulabilirim Bir nefes yaşam daha üfle bedenime. Gözlerim ikinci kez kapanırken dünyaya Ağzımda adın olması için Bana bir sebep ver Bir kerecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bağlayıcı mısralar çok güzel olmuş hakikaten. Sonunda koptu film, bende koptum açıkçası. 1-2 kez başa dönüp okumadım değil, başım çatlıyor ondan olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar