Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok acil yardım dvd writer problemi

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ya dvd writer ı taktım id kablosunu falanını filanını otomatik tanıması lazım değilmi bunu ? makinaya reste attım checking id drivers diyo bios ekranında normal cd writerı görüyo dvd writerı görmüyo boş diyo. id kablosu falanı filanı tamam diyo ben nası yüklicem bunu ?

tek id kablosundan bağladım. önce ortadaki girişten bagladım dvd yi daha sonra en uçtakini yeni dvd ye bagladım ortadakini normal cdroma bagladım. hiçbi şekilde görmüyo. bi yardım edermisiniz çok acil.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yaptım da. nası yaptım anlatim.

eski cd-rw yi çıkardım. yerine dvd rw yi taktım. öbür cdrom boşta. ikisini takıyorum direk cd romu okuyo. cdromu cıkartıyorum dvd yi okuyo. komedi anasını satıyım kasayı yumrukladım aptalmısın olm sen diye. ikiside samsung çakışıyo dicem ulan bunları serialleridemi aynı diyorum sonra. slave primary yapıcam görmüyo ki nası yapıcam. farklı id deniyim dedim bide bakıyorum ki board da bi tane id cıkışı war. diğeri harddiskin. kıçıkırık eskortun malı bu kadar olur işte. ya ben bunları nası yapıcam. bi yardım edin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dvd yi master cd romu slave yapamıyosun ki. ikisini beraber taktıgım zaman dvd yi görmüyo. denemedimmi sanıyosun senkocum canım. birisini slave takıyorum öbürünü primary yine cdromu görüyo. dvd yi primary takıyorum yine cd rom görüyo. aşıkmısın olm sen diye soruyorum trr diye ses veriyo napim dövimmi ben bunu? neyse öbür cd romu artık hatıra köşesine koyarım.danke bitte. ama siz yinede bi yardımcı olun lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...