Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

plaka takmamak

crepuscolo

Öne çıkan mesajlar

• Admin
amerikadaki uygulamayı bilmiyorumda bizde öne plaka gerekli
mesela

sen otobanda abanıyon hıza radara giriyon sonra gişe cıkıslarında polisler diziliyo bole sıra sıra radar bilgileri ellerinde plakayı gorunce çek kenara diyolar
araba geçtikten sonra arkasından bakıp çek kenara diyemezler :)[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe aslında iyi fikir bende öndeki plakayı sökücem, zaten bildiğim kadarıyla kanunen bir tane olsa yetiyor.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 02 January 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
Arabaların önünde plaka takma yerinin bulunmamasının sebebi de bundan kaynaklanıyor sanırım :P

Bizde hem ön hem arkaya takmak zorunlu sanırım ama bazı diğer ülkelerde öyle bir zorunluluk yok.. Sadece arkaya taksan yeterli olr..[b]

Almanyada ön tarafa takmak zorunlu değil. Dolayısıyla alman arabaların çoğunda ön tarafa plaka takmak için aparat vardır. Örnek olarak benim arabada tampona bi parça geçiyor. Yakında çıkarmayı denieceğim boş zamanım olursa nası güzel görünürse öle kullanacağım. Ama otomatik geçiş olayında önden ve arkadan resimlendiği için ondan biraz tırsıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crepuscolo, 31 December 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
yaw takma kardeşim eyvallah ben nedenini merak ediyorum plaka takmamanın hayır modifye olayına bir şeyler katıyosa eyvallah :-) beygiri falan mı arttırıyor anlamadım :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...

Modifiye ve Tune mantıgını sadece beygirle bağdaştıran bir akıllı arkadaş örneği :) 5 beygir veriyor kardeş plaka takmayınca zaten görünüş nedir ki hiçbirşey önemli olan ruh güzelliği...[hline]I'M LIKE A LEGEND OR
SOME KIND OF PROPHECY
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikada bizdeki gibi sabit radar durup ilerde ççevirmeye haber vermiyor. Polis birinden şüphelenirse veya radarına yakılırsa direk arabası ile gidip durduruyor ve ceza kasiyor yani ön plakaya gerek olmuyor. Ama bizde adamlar sabit oldugundan ön plaka olmayınca görmesi cok zor oluyor plakayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Biçok plaka takmayan arabada ( Modifiyeli olur geneli ya ) plaka ön camda bulunur... Adam tapmonu yaptırmak için ustaya o kadar para verior + ustaya laf anlatmakta güç olabiliyor :)... Eee doğal olarakta plakanın bu görüntüyü bozmasını istemiyor... Ancak diğerleri ya plakalığı kırılmıştır ya da emniyet müdürü dayıları fln :)[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz...
Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz...
Bir Mesken Bulamadım Gönlüme...
Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...