crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya harbiden merak ediyorum bazı arabalarda ne önde nede arkada plaka var. ya bunlar neden plaka takmaz. hadi takmıyorlar diyelim cezada mı yemezler hiç anlamadım walla....[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ywni lalınmıştır plaka işlemi vs camınoralarda sarı bişey olmalı plaka türü[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bende gördüm bunlardan, çok enteresan gerçekten. O sarı geçici plaka da yok. Polislerin önündende ööle geçiyolar takmadan..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ön camda polisin gözüne batacak şekilde konuşlandırılmış bi belge de olabilir meclis otosu yok bilmemne otosu gibin..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yok be vodanım öle bişi diil abi bu adam bariz hiç bir şey koymamış öne hatta bazıları plaka verlerindeki boşlukları bile kapatıo falan yani çözemedim gitti[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 93'den beri takmadım one plaka takmam da...Yapılan onca modifiye işlemi kanunlara uygun da bi plakamı kaldı şimdi. [hline]I'M LIKE A LEGEND OR SOME KIND OF PROPHECY [Bu mesaj pntREi tarafından 31 December 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yaw takma kardeşim eyvallah ben nedenini merak ediyorum plaka takmamanın hayır modifye olayına bir şeyler katıyosa eyvallah :-) beygiri falan mı arttırıyor anlamadım :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Anarşist ruh![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Amerikada önde plaka takma zorunluluğu yok bence öndeki plakanın hiçbi manası yok Adam öldürdün kaçıyosun geri geri mi kaççaksın mesela ön plakaya bakıp alcaklar yada ne bilim bu tür şeyler..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 amerikadaki uygulamayı bilmiyorumda bizde öne plaka gerekli mesela sen otobanda abanıyon hıza radara giriyon sonra gişe cıkıslarında polisler diziliyo bole sıra sıra radar bilgileri ellerinde plakayı gorunce çek kenara diyolar araba geçtikten sonra arkasından bakıp çek kenara diyemezler :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ehehe aslında iyi fikir bende öndeki plakayı sökücem, zaten bildiğim kadarıyla kanunen bir tane olsa yetiyor.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Radar aracındaki polis siyah clio diyo mesela 2 km ilerideki polis birimine telsizden poliste siyah clioyu çekiyo kenara[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Gri clio dediği zaman ne oluyo? 10dk'da 15 araçlık konvoy?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: RazorJimmy, 02 January 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Arabaların önünde plaka takma yerinin bulunmamasının sebebi de bundan kaynaklanıyor sanırım :P Bizde hem ön hem arkaya takmak zorunlu sanırım ama bazı diğer ülkelerde öyle bir zorunluluk yok.. Sadece arkaya taksan yeterli olr..[b] Almanyada ön tarafa takmak zorunlu değil. Dolayısıyla alman arabaların çoğunda ön tarafa plaka takmak için aparat vardır. Örnek olarak benim arabada tampona bi parça geçiyor. Yakında çıkarmayı denieceğim boş zamanım olursa nası güzel görünürse öle kullanacağım. Ama otomatik geçiş olayında önden ve arkadan resimlendiği için ondan biraz tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: crepuscolo, 31 December 2003 14:33 tarihinde demiş ki: yaw takma kardeşim eyvallah ben nedenini merak ediyorum plaka takmamanın hayır modifye olayına bir şeyler katıyosa eyvallah :-) beygiri falan mı arttırıyor anlamadım :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Modifiye ve Tune mantıgını sadece beygirle bağdaştıran bir akıllı arkadaş örneği :) 5 beygir veriyor kardeş plaka takmayınca zaten görünüş nedir ki hiçbirşey önemli olan ruh güzelliği...[hline]I'M LIKE A LEGEND OR SOME KIND OF PROPHECY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Beyaz, doğan görünümlü şahin gibi bişey der modelini bilmiyosa Peki polis miyop sa plakayı okuyamıyosa nolcak? Sadece plakaya bakarsa Siyah clio geçip gider ozaman! =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 He eet bende duydum o spreyi bitane edinmek lazım OGS lerde kullanılabilir..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Amerikada bizdeki gibi sabit radar durup ilerde ççevirmeye haber vermiyor. Polis birinden şüphelenirse veya radarına yakılırsa direk arabası ile gidip durduruyor ve ceza kasiyor yani ön plakaya gerek olmuyor. Ama bizde adamlar sabit oldugundan ön plaka olmayınca görmesi cok zor oluyor plakayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 plakalık olmayan bir extreme tampon gibi vahşi bişi varmı:D eheheh bencede on de gereksiz arkada :D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yLn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Biçok plaka takmayan arabada ( Modifiyeli olur geneli ya ) plaka ön camda bulunur... Adam tapmonu yaptırmak için ustaya o kadar para verior + ustaya laf anlatmakta güç olabiliyor :)... Eee doğal olarakta plakanın bu görüntüyü bozmasını istemiyor... Ancak diğerleri ya plakalığı kırılmıştır ya da emniyet müdürü dayıları fln :)[signature][hline] Sen Desem Seni Bilirmisiniz... Sen Diye Bir Desen Çizebilirmisiniz... Bir Mesken Bulamadım Gönlüme... Büyük Aşklar Vardır Bilirmisiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar