MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 callum keithin ölmesi hiç iyi olmadı... konu sıkıntısı yaratabilir gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sarkısı vardı bunun,oUuuOoOo OoouuVvVvVvVVv dıriiiminnnngk ouf kealiforniieEeEe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 xaenin, ilk sezon da öyle bitmişti :) ayrıca 3. sezon var yani benim indirdiğim 2nin son bölümünde 2009da hank moody ile şöyle maceralar sizi bekliyor fln diyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ykyib Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hatun - fuck me like I'm al-qaede Hank. Hank - I am declaring jihad on your pussy. Tek kelimeyle epic dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 2x11Ben ne izlersem orada en sevdiğim karakter ölüyor. Ashby inanılmaz boktan gitti. ÇOK daha malzeme vardı orada. Neyse en azından mezar taşı efsaneviydi, gidişi yakışıklı oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Tek kelime ile müthiş bir diziydi. Yeni sezonu ne zaman cıkıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çıkmicak bence son bölümü izlediğim gece buraya yazabilmek için uğraştım baya açılmadı nedense sayfa son bölümü çok güzeldi sürekli california dreaming dinledim geri alıp alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Sene sonuna doğru çıkacak. 12 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2. sezonu varmiş yazdıktan sonra gördüm :) oh 3'te cıkıyor nice.... Diziyi bırakıcaktım Gitti kurt Cobain'in gitarını gitti cocuğa verdi ya. Küfredip diziyi kapattım. Sonra dayanamadim 2 saat sonra izlemeye dvm ettim. Bidaha böyle bir sacmalık olursa bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 s3 preair ilk 2 bolum cikti malum yerlerde, baya iyi basladi okul ortami super fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Güzel başladı gerçekten . Yalnız anlamadığım bişey var, indirdiğim dosyaların son 5, 10 dakiaksında görüntü yok. yarım saatte falan bitiyo dizi, 7, 8 dakika kadar siyah ekrana bakıyorum sonra. Niye böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hayda.. 2. bölümü de mi çıktı 3. sezonun? ilk bölüm çok güzeldi bi de bu dizi kadar intro müziği muhteşem olan bi dizi yok heralde. edit: yaşasınn 2. bölümü buldum izliyorum şimdi çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bu arada sırf şunu yazmak için gelmiştim unutmuşum CHANDLER'IN BABASI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 EEEEEEEEEEEFSAAAAAAAAAANEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ya bişey dicem Becca'nın sevgilisi yüzünden Hank kalmamış mıydı californiyada şimdi sevgilisi yok ortada nası bi mantık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Hank niye Becca'nın sevgilisini umursasın. Kız için kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bu sezon cok amaçsız be. Penis head'de olmasa cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 arcane said: Hank niye Becca'nın sevgilisini umursasın. Kız için kaldı. gitarını çalan kız için mi? pfft. son bölümü hatırla sezonun, karen "I hate to break them up now," gibi bişey diyo, hank de o zaman sen git ben kalıyim becca üzülmesin diyo şu an çocuğun ortada olmaması inanılmaz inanılmaz saçma bi senaryo hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Hank'in asistanı oan hatun çok çirkin bi de, niye öyle bişey yapmışlar anlamadım. Runkle götürüyo ama şimdilik diziyi. 2. sezon kadar olamsa da eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 smash said: arcane said: Hank niye Becca'nın sevgilisini umursasın. Kız için kaldı. gitarını çalan kız için mi? pfft. son bölümü hatırla sezonun, karen "I hate to break them up now," gibi bişey diyo, hank de o zaman sen git ben kalıyim becca üzülmesin diyo şu an çocuğun ortada olmaması inanılmaz inanılmaz saçma bi senaryo hatası orda genel olarak kızı ortamından koparmamak, düzenini bozmamak için kalmayı seçiyo, inanılmaz saçma bi hata yok bence? sonuç olarak ergenliğe yeni girmiş kız nişanlanmıycaktı çocukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Kızdan kastım Becca'ydı, kendi kızı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ceronibo said: smash said: arcane said: Hank niye Becca'nın sevgilisini umursasın. Kız için kaldı. gitarını çalan kız için mi? pfft. son bölümü hatırla sezonun, karen "I hate to break them up now," gibi bişey diyo, hank de o zaman sen git ben kalıyim becca üzülmesin diyo şu an çocuğun ortada olmaması inanılmaz inanılmaz saçma bi senaryo hatası orda genel olarak kızı ortamından koparmamak, düzenini bozmamak için kalmayı seçiyo, inanılmaz saçma bi hata yok bence? sonuç olarak ergenliğe yeni girmiş kız nişanlanmıycaktı çocukla tamam herhalde nişanlanmicaklardı da Karen onları ayırmak istemiyorum deyince kalalım o zaman diyo çocuk I love you dedikten sonra falan bence çocuk diziden ayrıldı böyle saçma bişey yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 3x04 sonu itibariyle Hank Moody en nefret ettiğim dizi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ooha ya boşuna yaşıoz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahahah en şerefsiz dizi budur. süper bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar