Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yeni bir dizi. Çok takdir ediyorum. Konusu: Hank Moody adında kahramanımız. X-Files'ın ünlü Fox Mulder'ı David Duchovny canlandırıyor. Kendisi 5 senedir tek bir kelime yazmamış bir yazar. Ünlü ve zamanında iyi kitaplar yazmış ve para yapmış. Eski bir Porche'u var. Kadınlarla arası gerçekçiliği aşacak kadar iyi. Dizide her bölüm en az 2 kadınla sevişme sahnesi var ve cüretkar sahneler. Hiç çekinilmemiş. Ay orası gözükecek, dur örtüyü kaldırmayalım konsepti yok. Hank aynı zamanda eski karısına hala deliler gibi aşık ve onu geri kazanmaya çalışıyor. Aslında karısı değil, hiç evlenmemişler ama bir kızları var. En son çıkan bölüm 1. sezonun 11. bölümü. Kaç bölüm olacak daha bilmiyorum ama baya iyi gidiyor. Herkese tavsiye ederim. IMDB Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Tudors falan... Showtime atakta bu aralar. Dizide fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 mulder'ın homoseksüel olduğunu öğrendiğimden beri pek saygım kalmadı kendisine. diziden bir sneak peak izlemiştim güzeldi. dur indireyim. showtime'da gerçekten iyi bu aralar. favorim dexter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 homoseksüel mi? x-filesda homo mu çıkmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Oha Mulder? Gay? Yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 californiaya karşı bi zaafım var konusu falan önemli değil orda geçsin yeter benim izlemem için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Çok güzel ve eğlenceli bir dizi. David Duchovny'nin karakteri Mulder'dan çooook farklı. Komedi değil ama izlerken komedi izlemiş kadar oluyorsunuz. Haftaya sezon finali var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 evet. gay. bana da bir arkadaşım söyledi. hatta bunu da mulder'ın bir resmi ile destekledi. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 valla mulder eksiyse, hank artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Beyler şimdi izleyelim mi ne diyonuz? Güzelse saracaksa izleyelim, en azından Heroes Dexter yeni bölümlerini beklemekten kurtuluruz. Lost da yok zaten daha. Öyle erotizm filan varsa hoş olur aslında, onun dışında Türk filmlerinde aşıklar şeysi gibiyse bu adam da tecavüzcü coşkun rolündeyse ııh izlenmez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 IIII... adam evli, iki çocuğu var, gay olmadığını söylemek için belki iyi bir savunma değil ancak, fotoşop motoşop. ect. SNL skeçlerinden biridir deyip geçiyorum. Californication'da ayrı güzel, ayrı hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 xfiles dizisinin dahilinde gay olduğunu iddia etti zaten arkadaş. Gerçekte çoook çok güzel bir karısı var. Tam Hank Moody'ye yakışacak bir derece. İzleyin diyorum, pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 dizide nasıl gay yahu, ben başka bir x-files mı izledim. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 harbi yani; mulderın gay olması mümkün değil x-filesda. aseksüel ufak bir ihtimal da, gayet straight bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben The O.C tarzı bir dizi yapsam kesin ismi Californication koyardım dedim arkadaslarıma bundan 3-4 ay önce.. Şimdi bi dizi yapmıslar bu isimde ama The O.C tarzında degil sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Fox Mulder'ın gay olduğu konusunda Lethious'un yalancısıyım. Bilmiyorum yani adam söyledi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bunca sene Scully'e *el atmamış* olması beni de şüphelendirmişti :P Californication, Weeds kıvamında bir dizi ama ikisini yan yana koyarsak daha iyi olduğunu söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 @arcane Mulder Scully e el atıodu filminde ama pek ileri gidemeden Scully yi arı sokuodu komaya giriodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Maldır Tea Leoni'yle evli (taş gibi bir abla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Werewolf said: Maldır Tea Leoni'yle evli (taş gibi bir abla). qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dick and jane deki jane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 1. sezonun son bölümü süper bitti bence.. bayıldım yani HANK FTW!!! ama beni üzen sanki tatlıya bağlayıp bitirmişler gibi oldu.. 2. sezon olucak mı? sanki olmayacak gibi bitirdiler.. inşallah devam ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bölüm çok iyiydi de sonu bir garipti, alışılmadık derecede klişe geldi bana. Ben de iptal etmişler herhalde diye düşündüm ama 2. sezon çekilecekmiş. Uzuuun bir bekleyiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hala 10. bölümü izlicem, üşengeçliğimi aştığım anda sezon bitirecem o aşamadayım dizide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oha. az önce ilk bölümü izledim. tamamen sınırda bir dizi. az daha cüretkar sahne olursa gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar