Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Markası


eldar

Öne çıkan mesajlar

Aslında futbol dışına mı açayım diye düşündüm.

Forbes dergisinin yaptığı 10 büyüyen pazardaki en güvenilen markalar konulu araştırmada Galatasaray'ın Türkiye'nin en güvenilir markası olduğu ortaya çıkmış. Açıkçası bir galatasaraylı olan ben bile şaşırdım çünkü Galatasaray'ın son yıllarda aldığı başarısız sonuçların Galatasaray imajına olumsuz katkı yaptığını sanıyordum.

buradan

burada da bir takım oranlar var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Meanwhile, the appeal of the Galatasaray brand in Turkey isn't hard to understand--the soccer team won the coveted UEFA Cup in 2000, making it the first Turkish squad ever to become European champions. Still, it was an impressive showing of brand strength: Even in soccer-mad Argentina and Brazil, no sports franchises were able to crack the top 50 brands in terms of respect.


lol, nasi bi kitleye yapmislarsa. tabii ki uefa kupasini almasi muthis birsey galatasarayin. o yuzden son donemlerde alinan kotu sonuclarin "marka" olan galatasaraya etkisi yok.

nitekim efes pilsen veya bir dunya markasi bekonun cikmamasi degisik olmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay finansal degil, pazarlama acisindan yapilmis bir arastirma bu. nasil kirmizi ve hizli bir araba dedin mi bazi denyolar disinda herkesin aklina ferrari gelirse arastirma yaptiklari kisilerde de turkiyede en cok ne bilinir denilince galatasaray demisler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...