LethE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 evet çok kapalı bir topluluk olundu. hatta hiç mhuabbeitm olmadığı bi kere kanalda görmediğim ama 8-10 kişilik oyun kuran birileri de var , kimse de tanımıyor onları. Oynayacaksan kendi arkadaşını getireceksin olmuş ve bence pek kolay adam toplanmaz artık. ladder istatistikleri olursa ve normal warcraftı biraz da olsun desteklerseniz en azından güzel kitle gelir. her ay turnuva olsun kazanan ilk 3 warcraft bölümünde isimlerinin altında 1.-2.-3. yazısı alsın mesela? (bölüme has madalya olayı vardı galiba eskiden de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kim katılcak turnuvaya çoğunun okulu dersi var çoğu çalışıyor çoğu öss ye kasıyo hangi zamanda yapıcaksın ki hepsini bi arada toplayabilesin. buluşma düzenlense desek nerde olcak ? istanbul ? bi turnuva için antalyadan kalkıp yada ankaradan kalkıp istanbula mı gelinecek ? internet üzerinden olsun tamam. nerden bileyim illegal bi program açılmadığını ? bu kadar az kişiyle olmaz. toplamda 700 800 kayıtlı kullanıcı var ama nerden baksan 50 si fake 500 taneside wepla kapandıgında gelen tipler. 200 tanesinden sadece toplasan 30 tanesi hergün takip edebiliyo oyunu. zor anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya oyun bu arkadaşlar kill steal de zevkli bişi aramızda çokça yaptığımız bişi nolcak 1-2 kill alamasan, sen de onun killini çalarsın başka zaman geyiğe vurursun yani ne anlamı var. kill çalındı diye çıkmak saçma gerçekten ve artık oyunun oyun değil de hırsa dönüştüğünün göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 @elesso : ne demek şimdi in game mevzu. Ya ne olcaktı? oyun oynuyor oyunun içinden tartışıyoruz yani. @tunca : Eh, işte işin sıkıcı yanı bu. Oradan göründüğü gibi değil işte. Kill çalma muhabbetini dert etcek olsam şimdiye kadar atılan oyunların en aşağı %50sinde çıkmam gerekirdi. Laf bile etmedim, lafını etmem çünkü. Ama bunun da geyikse sınırı, ihtiyaçsa sınırı var ki bunu geyik değil de inadına yapmak ayrı. Takım arkadaşlarına yapılan negatif davranışları destekliyor musun? Örneğin 5 kişisiniz, gireceksiniz elemanın biri diyor ki "yok arkadaş ben 15 dk kasıcam gelmem". Peki abi demessin. Neyse gerek yok tartışmaya. Bunca oyundur beni tanıyan tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nasıl "lafını etmemek" bu ben anlamadım 1 sayfa yazı yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Burada bahsettiği olay biraz farklı. Fistan'a "dur agali yapma" demiş, o da inadına inadına, dalga geçercesine devam etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ya geçen azmo ve elaidi yapıyor bu killi aldıktan sonra özür dileme olayını da, ne zamandır yazmak istiyordum hazır konusu açılmışken yazayım. Sevgili arkadaşlarım, kill çalma muhabbetlerinin, aldığınız kill yüzünden aile büyüklerinize yediğiniz küfürlerin %90 ı geyiktir. Gerçekten derdim değil kill, birçok kişinin de değil yani biliyorum. Nedense anlatamıyorum ama, olay killi almak veya almamak değil. Önemli olan killi ben alayım diye adamı öldürme şansını ne kadar azalttığınız veya daha "stratejik" skilleri gereksiz yere kullanıp, kullanmanız beklendiği zaman takımınızı yarı yolda bırakmanız. Bloodseeker olarak 3 4 sn sonra yakalayabileceğiniz az canlı bir adama zeus çıkıp lightining atıyorsa ona kızmanız yersiz, çünkü sen onu yakalayana kadar diğer takım toplanıp adamı kurtarabilir gayet.(ha adam penth se kurtarmaya gelmez tabii kimse ama istisna ve çok kötü o)Ama sen gidip 10 canı kalan adama laguna blade ya da ravage atarsan kızarım arkadaş. Killi aldığın için değil skillini aptalca kullandığın için kızarım. Demek istediğim kibarlık uğuruna gank i riske atmayın, yapabildiğiniz kadar dps yapın, adamın kaçabileceğine dair en ufak bir şüpheniz varsa tekme tokat dalın adama, skillerinizi sona saklamayın çalayım diye. Ha bazen çok ekstrem durumlar oluyor, slowlu adam elimi kaldırmışım son vuruşu yapıcam yandan alakasız bir adam çot diye koyup öldürüyor. O zaman çok ağır küfür ederim söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 kill benimde umrumda olmamakla beraber, ekmek e katılıyorum, misal 100- hp si kalmış bir adama ve kaçma şansı yok bu adamın, üstelik 3 defa tekrarlanan bir olay, sniper ulti atarsa bende kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ya geçen azmo ve elaidi yapıyor bu killi aldıktan sonra özür dileme olayını da, cümleye gel ahahah. editleyemiyorum da kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bende başta onu yapmıyodum işte, yok aman kill çalarım şimdi laf yaparlar hede hödö diye. Sonradan bi aydınlanma geldi böyle, artık üstünde viper olan 3 hpli adama laguna atıp çalar hale geldim. Bunu yapmayın = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yapın agali. Kill çalmak bu oyunun tuzu biberi falanıdır lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sanırım ısrarla anlamak istemeyenler var. Werewolfun son yazdığı kill çalmanın tuz biber mevzusuna katılıyorum. Fakat bu bambaşka bir şeydir. Ekmek de yazmış, gereksiz "sırf çalmak için" atılanları. O oyunda ki mevzular da öyleydi. Neyse bir şey yazmıcam daha bu konuda, oyundakiler biliyor durumu. Dışardan "osman kılıcımı çaldı" muhabbeti gibi algılanması şu ortamda doğal sanırım. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 note to self: atlama hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 normal wc3 oynayın az, lame dota'nın yanında ayda yılda 1 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aga normal oyun için ben basıyorum random 1v1 böyle giriyorum bazen 2 gün beklediğim oluyo ama giren yok :D patide ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Dynun said: Pardon da , bu serverda sadece dota oynanmasının sebebini biliyosunuz di mi arkadaşlar? Her yeni gelen oyuncunun gerisin geri kaçması. Genelini çok severim servera takılan arkadaşların eksik olmasınlar da.. Kendi muhabbetimizden içeriye yeni oyuncu giremiyor. Kim ne derse desin. Oyun kuruluyor kankalar alınıyor, gerisi naparsa yapsın deniliyor. Sonra çıkıyor adam birdaha gelmiyor. Yani warcraft dotadan ibaret değil kaldı ki Ladder sistemi kadar zevkli bişey yok. Dotanın kat ve katı beceri ister ve çok daha fazla taktik içerir. Denemiyoruz diye bok atmamak lazım. İksaenin arkadaş demiş ki sevgili kaancığım : başka oyuncuya gerek yok. napıcaz oyuncuyu. Hocam 10 kişi şirket takılıyosunuz o zaman sizi hamaçi'ye alalım. Kocaman pvpgn 15 taş çatlasa 20 kişi için mi kuruldu? O zaman aynı mantıkla paticik forumlarına da yeni üye almayalım. Neden alıyoruz ki? Pati pvpgn çok büyük potansiyelle başladı da her yeni gelenin ezilmesi işi bitirdi. Msnden adam toplanıp 1 çok nadir 2 oyun dönüyor. Paticiğe doğru düzgün uğramayışımın nedeni de odur yani. Wepla'ya gidiyorum. En azından 35 dakka başlamasını beklediğim oyunda adam gelip de " kankam geldi sen çık" denmiyor. isteyen LAdder'ını da oynuyor diğer custom maplerini de. Çok oyuncu küstürdünüz abi. şu serverdaki aktif oyuncular iyi güzel de aradan 1-2 sivri dilli oyunu oyundan başka boyutta gören insanlar her yeni geleni her oyunu öğrenmeye çalışanı aşağıladılar. Belli bi kesimin tekeli oldukça bu server'dan pek bişey beklenmesin. canım arkadaşlarımın hamachi mekanı olarak kalsın. süper olcaktı ama içine sıçtık işte. o yüzden nedanko, buraya pek kafa yormana gerek yok. emeklerine yazık olur hiç yoktan. Bu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 said: Messor Üye medal 1k § 26 Oct 2007, 00:31 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] Ama ne oldu güzellerim? 1-2 gün önce yine 1-2 gün öncesinden adam gibi anlattığım, rica ettiğim "kill çalma" muhabbetini devam ettiren fistan işin bokunu çıkarttı, takımda herkesin uyarısına rağmen gayet çirkin davranıp, bir de üstüne dalga geçti. Ben bu durumun devam etmesinde oyundan çıkacağımı belirttim. Oyun adına bi planım var çünkü, şu kadar kasıcam edicem vesaire. Arkadaş tatminiyat aşkıyla abandı da abandı kill steale. Ben de dediğim gibi çıktım oyundan. Joscelin de gelmişti sinirlenip. Sonra oyuncular bir bir kanala gelince dönen muhabbet ne olsa beğenilir? Yok efendim sen nasıl insanların oyununu bozarsın? Anlattım olayı, bana orda bir düzine abuk subuk laf yağarken. Neymiş efendim, zeusmuş, çalıcakmış. Ultisini adam öldürmek için kullanıcakmış hatta çok ilginç bir şey var ki ultiyi ölmiyecek adama niye atsınmış? Zaten ultide de axe in ultisi gibi "kill" komutu yatıyor tabi di mi? Zaten samimi bulmadım, kendilerine yapıldığı zaman her türlü zırlayan insanlardı bunlar. Ha ben ne yaptım, kendim çıktım. Host olarak fistanı atabilirdim, aklıma da geldi. Ama bu benim şikayet ettiğim davranış biçimiydi zaten. Zaten sonradan çıktı bu hır gürün sebebi. Arkadaşlar 3 oyundur yeniliyor, hırs tepeye ulaşmış. Zaten bazı All chatten attığım geyik içerikli mesajlara gelmeyen cevaplar da bir gerginlik izlenimi yaratmadı değildi. Yok efendim bunca oyundur fistan kill çalınca neden quit etmemişim, çünkü yeniyormuşum. Bu oyunda ezilmişim, o yüzden bahane yapmışım. Kusura bakmayın da, bu sizin düşünce tarzınız. Kendiniz gibi zannetmetin. Önceki oyunlarda fistana söylüyordum, bu denli inadına, şerefsizlik yapar gibi yapmamıştı. Ayrıca o oyunu da kaybetceğimi düşünmemiştim, oyun kaybetsem de sizin yaşadığınız duyguları pek yaşamıyorum (bazı tatsız olaylar olabiliyor bazen, bazı noob arkadaşların söz dinlemeyip diklenip tatsızlaşması gibi). Şimdi şöyle anlatayım arkadaşlar, "kill steal" olayını hepimiz yapıyoruz, Ekmek'in de dediği gibi %90'ı tamamen geyik amaçlı ve iki geyik cümlesinden sonra unutulup giden şeyler. Çoğu zaman oyunu daha da eğlenceli kılıyor hatta. Bugüne kadar oynadığım her oyunda, binbir türlü şeye quit çekildiğini gördüm, "Hırs" olduğu zaman hep çıkıştım bunu yapan kişiye "Geri kalan 9 adamın oyununu bok etmeye hakkın yok" diyerekten. Keza geçen günkü oyunda da, Kaan'da Khailein'le çıktığımızda aynı şeyi söyledi, haklı da bir noktada. Elbette ki tamamen bencil oynayan, karşıdakileri (ve kendi takımındakileri) sallamayan oyuncular var, onlar da arkadaş grubunda olduğu için bir noktaya kadar hoş görülüyor. Ama bahsedilen oyunda, benim hatırladığım en az 4 kill steal olayı oldu, tamamını yapan Fistan. Bir oldu, neyse dedim, ikincisi Khai'ye oldu, Khailein de uyardı Fistan'ı, "Yapma, henüz bir bot bile alamadım" şeklinde. 3. seferde yine bana oldu, bu sefer ben çıkıştım Fistan'a, çünkü söylediklerimizi sallamadığı gibi, cevap vermeye de tenezzül etmiyordu. 4. ve son seferde de, Khailein'le sıkıştırdığımız bir adamı çalınca ip orada koptu, hayatımda ilk kez quit çektim. Bu oyunu eğlencesine oynuyoruz şurada, hırs yapan belli başlı bir kaç isim var zaten, onlar da kendilerini biliyorlar. Benim şu oyunu yegane oynama sebebim, muhabbete meze olması. Kalkıp da, sırf oyun içerisinde kazanacağın 200 gold için benim eğlencemin içine edersen, ki onu da geçtim adam kalkmış "Benim oyun tarzım bu" diye beni suçlu çıkarıyor üstüne, geri kalan 8 kişiye yaptığım ayıbı da kabullenir, oyundan çıkarım. Ha o oyundan sonra ne oldu, Fistan o kill'leri neden (ve nasıl) çaldığını söyledi, insanlar güldü geçti, olay unutuldu, biz "quiter" olduk. (Tabii tamamen geyik amaçlı da söylemiş olabilir, bilemiyorum) Yani demek istediğim kısacası şu ki, amacımız eğlenmekse, en azından karşınızdakini adam yerine koyun ki, biz sizi adam yerine koyduğumuz için büyüklük bizde kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 said: Çok oyuncu küstürdünüz abi. şu serverdaki aktif oyuncular iyi güzel de aradan 1-2 sivri dilli oyunu oyundan başka boyutta gören insanlar her yeni geleni her oyunu öğrenmeye çalışanı aşağıladılar. Dinan yanlışsın agali. Oyuna yeni olanları aşağılayıp kaçırma gibi birşey olsaydı serverda 3-5 kişi kalırdı. Sendika'nın bile çoğu hala noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 k3nk serverı oldu paticik, onu demek istio.gerçektende öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 beni kimse kaçırmadı (evet noobum :P ) tanımadıgım adamlarlada oyun oynamam , Patide tekrar dotaya baslama nedenimde tanıdıgım adamlar olması... Pati dışından adamda sevmiyorum oyunlarda Gecede 1 veya 2 el dota atıcam elin adamınıda çekemem. Yardım dersin gelmez , hata yaparsın bu ne der , baktı kaybediyor çıkar. :X Ayrıca eklemek isterim. Büyük bir serverda oynamak istesem tanımadığım adamlarla gider battle.netde oynarım. Orginali 2 oyunun düsmüs 40 milyona , niye gidip x bir serverda oynıyım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ben geyik yapmıyordum valla, ağzımdan kill çalma ile ilgili birşey çıktıysa arkasındayım ehue. Hanenize yazıldı o laflar. Gerçi kill çalma olayı benim kitabımda mübah zira oyun çalma oyunu, bkz: bireysel bounty sistemi. Bu arada oyun sunucuları arasında en aktif bölüm burası. En tepeye taşınmasını talep ediyorum. Scroll down yapmaktan farenin tekeri aşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Iki bilgisayar arasi Warcraft III: Frozen Throne DDay Judgement oynamak istedik fakat Local Area Network kisminda host edilmis oyun goruldugu halde Join Game yapmak isteyen diger kullanici oyuna giremiyor. Google nimetinden faydalanarak arama yaptım bu konu hakkında. ADSL modem kullaniyorsaniz port acmamiz gerektigini ogrendim yani "otomatik IP" degil de IP secenegini elimiz ile girmemiz gerektigini fark ettim. Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine Virtual LAN programi buldum bu da kesinlikle Hamachi idi. Buldum, kurdum, guncelledim lakin her seyi yapilmasi gerektigi gibi hazirladigim halde ayni odada ikamet eden iki bilgisayar ile DDay Judgement oynayamadik bir turlu. Dday Judgement'in su anki durumu iki bilgisayar host olabiliyor fakat acilan oyun diger bilgisayar tarafindan gorunemiyor ayni durum diger bilgisayar icin de gecerlidir. Uzun lafin kisasi ben Hamachi ile Dday Judgement oynamak istiyorum ama ADSL modemimi de otomatik IP pozisyonunda kullanmak istiyorum. Bu konuda hakkinda bir seyler bilen varsa beni aydinlatabilir mi? Simdiden tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dostum bunun yeri burası değil, topic açmanı öneriyorum çünkü burayı yazdığın ignorelanabilir yaptığın alakasız konu yorumundan dolayı. yani görmezden gelinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Tamam cok tesekkur ederim. O vakit hemen kosuyorum bir topak aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 WC3 versiyonları aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar