Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft serverlari ile ilgili bilgi istegi

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Dunyada un yapmis kullanici sayisi fazla olan warcraft sunucularindan teknik olarak eksigimiz nedir? Ornegin bir ladder sistemi olan yer var mi? Kullanici kayitlarini webden alan var mi? Ya da gordugunuz baska bir teknik ozellik var mi? Bunlarla ilgili bilgileri, gerekli aciklamalarla ve linklerle buraya yazarsaniz sevinirim.

Iyi Eglenceler,
Sosyal ağlarda paylaş

Weble entegre etmek için PVPGN sitelerini araştırmak lazım ama şart değil yani nasıl olsa doğru düzgün melee dönmeyecek, dota vesaire için thread bazlı lig kaydı tutulabilir.

Paticik Warcraft sunucusunun bana göre 3 eksiği var:
1- Son versiyon olmaması
2- Moderasyon (yenileri korkutuyoruz)
3- Oyuncu sayısının azlığı (bkz: 1 ve 2)

Sadece 1 numarayı çözüp gerisini görmezden gelmek namuslu olmasa da uygulanınabilir ve efektif bir strateji olacaktır eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın . Ladder falan koymayın rica ediyorum . Eğlencesine oynuyoruz şurada mis gibi , insanlar stat kasmak için yenmeye kasıcak , zaten var aramızda 2-3 manyak yenilgi kaldıramayan , ama bi kayıpları olmadığı için sesini çıkarmayan , ladder koyarsanız olay hakkaten sidik yarışına dönecek , yapmayın bir de etmeyin . Bana sorarsanız yeni oyuncu da lazım değil , bu tayfayla oyun olmazsa oynamam ben zaten .
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynandıkça otomatik olarak kim kazanmış kim ne etmiş diye istatistik tutulması ve buna göre server bazında 1. 2. şeklinde oyuncuların sıralanması. normal warcraft oyunu için var da dota gibi custom mapler için öle bişi yok. çok çok zor olur yapılması.
Sosyal ağlarda paylaş

dota oynandığı sürece pek bir fark yok. ama bazı serverlar 1.21 kullandığı için hem o servera hem bize servera girmek isteyenler oluyo. gerçi iki tane warcraft klasörü yaratıp ikisinin patchini ayrıcana 1.20 1.21 şeklinde yapınca sorun olmuyo ama üşengeç insan çok
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon da , bu serverda sadece dota oynanmasının sebebini biliyosunuz di mi arkadaşlar? Her yeni gelen oyuncunun gerisin geri kaçması. Genelini çok severim servera takılan arkadaşların eksik olmasınlar da..

Kendi muhabbetimizden içeriye yeni oyuncu giremiyor. Kim ne derse desin. Oyun kuruluyor kankalar alınıyor, gerisi naparsa yapsın deniliyor. Sonra çıkıyor adam birdaha gelmiyor.

Yani warcraft dotadan ibaret değil kaldı ki Ladder sistemi kadar zevkli bişey yok. Dotanın kat ve katı beceri ister ve çok daha fazla taktik içerir. Denemiyoruz diye bok atmamak lazım.

İksaenin arkadaş demiş ki sevgili kaancığım : başka oyuncuya gerek yok. napıcaz oyuncuyu.

Hocam 10 kişi şirket takılıyosunuz o zaman sizi hamaçi'ye alalım. Kocaman pvpgn 15 taş çatlasa 20 kişi için mi kuruldu?
O zaman aynı mantıkla paticik forumlarına da yeni üye almayalım. Neden alıyoruz ki?

Pati pvpgn çok büyük potansiyelle başladı da her yeni gelenin ezilmesi işi bitirdi. Msnden adam toplanıp 1 çok nadir 2 oyun dönüyor.

Paticiğe doğru düzgün uğramayışımın nedeni de odur yani. Wepla'ya gidiyorum. En azından 35 dakka başlamasını beklediğim oyunda adam gelip de " kankam geldi sen çık" denmiyor. isteyen LAdder'ını da oynuyor diğer custom maplerini de.

Çok oyuncu küstürdünüz abi. şu serverdaki aktif oyuncular iyi güzel de aradan 1-2 sivri dilli oyunu oyundan başka boyutta gören insanlar her yeni geleni her oyunu öğrenmeye çalışanı aşağıladılar.

Belli bi kesimin tekeli oldukça bu server'dan pek bişey beklenmesin. canım arkadaşlarımın hamachi mekanı olarak kalsın. süper olcaktı ama içine sıçtık işte.

o yüzden nedanko, buraya pek kafa yormana gerek yok. emeklerine yazık olur hiç yoktan.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna birini alıp da çık deme olayının pek olduğunu sanmıyorum. olduğu zaman da bu tür şeyler her zaman uyarıldı. ama insanın arkadaşlarıyla oynamak istemesi kadar normal bir şey olamaz. oyun kurulur, başka gircek olan birinin yerine tanımadık biri girer yer yok sori dersin bunda bişi yok. ha oyuna çaığırıp da ya da yer tutulmamışken başkası girdiği zaman atma falan hoş değil ve ben nerdeyse hiç karşılaşmadım böyle bir durumla. yukarda da dediğim gibi karşılaştığımda da ben ve benim gibi düşünen çoğunluk tepki gösterdi. bizim kendi aramızda oynamamız başkalarının oynamasına engel değil ki. napalım yani başkaları oynayacak diye arkadaşlarımızı almayıp onları mı alalım.

yeni öğreneni aşağılama gibi bir durumla da karşılaşmadım. yeni öğrenenlere her zaman yardım edildi benim gözlemlediğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

olmadı demiyorum zaten oldu bir kaç kere hatırlıyorum ama her zaman tepki gösterildi. biraz eski topiclere falan bakarsan görürsün, bu tip sorunları olan bazı insanlar yazdı buraya, verilen tepkilere falan bak. yani şu an dota oynayan tayfa senin gösterdiğin gibi yenilere karşı kötüü davranan bir tayfa değil nerdeyse her gün oynuyorum ve her gün daha önce görmediğim birini oyunda görüyorum, çoğu da noob oluyor. durduk yere mantıksız yere laf edilen biri olmuyo yani. sen de bir kaç kere bu tip bişi gözlemledin diye bu şekilde lanse etmen yanlış. yeni yeni oynamaya başlayan insanlar da buraya yazsın yani aynı şeyi söyleyeceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben de sizle hep beraber oynamıyor muyum sanki. benim burda kimseyi yargıladığım falan yok hatta postumu okursan bazı yerde "biz" olarak kullandım.

neden görmek istemiyorsun. Kaç online var serverda? 450 üye varsa kayıtlı üye olup nereye gitti bunların 400'ü?

ben kimseye arkadaş çevrenle oynama arkadaş demiyorum. istemessen almassın oyununa. en doğal hakkın.

ama o kadar basit değil işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yargılıyorum abicim. Bunca zamandır oyuna olabildiğince huzur hakim olması için elimden geleni yapmışımdır. Her türlü nazınızı, bebeliğinizi, hilenizi, kickinizi, ağlamanızı, quitinizi çekip "tamam geçer, zamanla geçer" değip burdaki ortamın güzel olması dileğiyle oynadım. Her fırsatta yardımcı oldum. Hatta hp view programı geldi, legal kabul edildi. İlk anda ismini cismini bilmediğim insanlara ilettim. Bundan kar güdebilirdim neyse.

Geyik adı altında 2 saniye de bir ana bacı muhabbetler. Olabilir, çoğu insanın köklü arkadaşlıkları var eyvallah. Geyik adı altında sürekli saygısızlıklar vs. Hadi tamam olsun. Bu dediklerim anti-ciddiyet olarak algılamam değildir. Ciddi oyunlardan nefret ederim.

Ama ne oldu güzellerim? 1-2 gün önce yine 1-2 gün öncesinden adam gibi anlattığım, rica ettiğim "kill çalma" muhabbetini devam ettiren fistan işin bokunu çıkarttı, takımda herkesin uyarısına rağmen gayet çirkin davranıp, bir de üstüne dalga geçti. Ben bu durumun devam etmesinde oyundan çıkacağımı belirttim. Oyun adına bi planım var çünkü, şu kadar kasıcam edicem vesaire. Arkadaş tatminiyat aşkıyla abandı da abandı kill steale. Ben de dediğim gibi çıktım oyundan. Joscelin de gelmişti sinirlenip. Sonra oyuncular bir bir kanala gelince dönen muhabbet ne olsa beğenilir? Yok efendim sen nasıl insanların oyununu bozarsın? Anlattım olayı, bana orda bir düzine abuk subuk laf yağarken. Neymiş efendim, zeusmuş, çalıcakmış. Ultisini adam öldürmek için kullanıcakmış hatta çok ilginç bir şey var ki ultiyi ölmiyecek adama niye atsınmış? Zaten ultide de axe in ultisi gibi "kill" komutu yatıyor tabi di mi? Zaten samimi bulmadım, kendilerine yapıldığı zaman her türlü zırlayan insanlardı bunlar. Ha ben ne yaptım, kendim çıktım. Host olarak fistanı atabilirdim, aklıma da geldi. Ama bu benim şikayet ettiğim davranış biçimiydi zaten. Zaten sonradan çıktı bu hır gürün sebebi. Arkadaşlar 3 oyundur yeniliyor, hırs tepeye ulaşmış. Zaten bazı All chatten attığım geyik içerikli mesajlara gelmeyen cevaplar da bir gerginlik izlenimi yaratmadı değildi. Yok efendim bunca oyundur fistan kill çalınca neden quit etmemişim, çünkü yeniyormuşum. Bu oyunda ezilmişim, o yüzden bahane yapmışım. Kusura bakmayın da, bu sizin düşünce tarzınız. Kendiniz gibi zannetmetin. Önceki oyunlarda fistana söylüyordum, bu denli inadına, şerefsizlik yapar gibi yapmamıştı. Ayrıca o oyunu da kaybetceğimi düşünmemiştim, oyun kaybetsem de sizin yaşadığınız duyguları pek yaşamıyorum (bazı tatsız olaylar olabiliyor bazen, bazı noob arkadaşların söz dinlemeyip diklenip tatsızlaşması gibi).

Yıkılan iki üç kuleye "oyun bitti gg" diyip quiti basanlar mı dersin, kasamadım da bilmem ne de, oram ağrıyor buram ağrıyor diyip çıkanı da. Kendi hedefine uzaklaşınca oyunun çabucak bitmesi için ilgilenmeyenler. Ha bu işin maphack kullanını da çok iyi biliyoruz, bi akıllı siz değilsiniz biz de aptal değiliz. Böyle bu olayda bana "buraya gelme bir daha o zaman" mesajı veriliyor. Komik bir durumdu gerçekten. Size keyifli oyunlar, patide oyun zevkliydi. İnternet kafe tiplemeleriyle uğraşmıyorduk, herkes eğitimli adam gibi insanlar diyorduk. Meğersem bu tür durumlar olabiliyormuş burda da. Üzüldüm, eğleniyoduk gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...