RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Cube'ün devamı çıksada izlesek 10 koyar bu filme. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Serinin 6 film olacağı duyurulmuş. 6da büyük ihtimalle 2009 ekim de vizyona girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 7 film olarak duymuştum ben. 5.si cıkıyor demişlerdi 5 ay içinde. Toptan çekmişler hepsini çünkü. sadece belli zamanlarda verceklermiş hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 jigsawlık babadan oğula geçecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben anlamadım biri bana açıklasın ya şimdi benim anlamadıgım başı sonu anladık orasını. Peki madem bu dedektif jigsawın kankası neden gidip jigsawın midesinden çıkanı kendi dinliyo. Yoksa ben adamları mı karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yonetmenlik baya baya iyiydi ama senaryo kendini cok ele veriyordu iste merak edip izledik yine gittik sinemaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @ Luriel : Spo O kaseti o dinlesin diye kendi içine koydurmuş çünkü otopside öyle bir kaset bulununca o detektifin yani kendi adamının çağıralacağını Jigsaw önceden tahmin ediyor . Kaseti ona dinletmesinin sebebi de Saw V de artık o detektifin sınanacağıdır. Sınanmadan kurtulacağını mı sandın diyor zaten ya , yani Amanda gibi o da sınanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 otu boku sınaya sınaya bitiremedi benide sınayacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya daha izleyemedim 4 ü :/ jigsaw öldümü kaldımı daha onu bilmiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 serinin diğer filmlerinden daha başarılıydı ama diğer filmlerin pek bi numarası olmadığını düşürsek: 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 filmdeki tiplerin neden bu kadar birbirine benzediğini ben anlamadım anlayan varsa anlatsın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Avukat , Polis ve FBI ajanını kastediyorsun di mi? ben de acaip benzettim bi ara anlayamadım Avukatı geçtim de Fbı ajanıyla polis dehset benziyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 r5 düşmüş. korsanlara duyuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 torrente :F ben Türkçe altyazısını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 5 e yol vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yani 4ün ucunu açık bıraktılar sanırım bu seri bitmicek saw 12512512512 fln bile çekilir biz böyle sadistlikten hoşlanıoz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 saw 5 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hepsi öldü bea. 5 te kim oynayacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar