Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ehe rifle dedigin böyle olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ya niye bana böle şeyler gelmio ya ühü..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Loot olarak düşüyor ve oyunda gördüğüm en iyi tüfek, hele o power upla dmg, sabahlar olmasın yani.... Ama alınca hemen tamir ettirmek lazım elimizde patlamasın :-P [Bu mesaj Lynx tarafından 10 November 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ehe baya guzel alet bide onun fire dot yerine mind poison oldugunu düşünün :) (gerçi riflelarda çıkıyomu mind poison bilmiyorum) valla düşmanımın eline geçmesin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sonunda tufekci kacakci olacam ya kastenmi yapiosun be uhuh[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hahah sen bana gazı verdin şimdide sıra bende hatta bak jawa riflelar stun damage vuruyo :) composite katilleri kısaca :p [Bu mesaj Popeye tarafından 10 November 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hehe groar!!! jawa rifle in sesi yeter...bicuuv bicuuv[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Stun damage vurması dışında çok yetersizler ama?! Tabii sliced olanları ve krayt neyin içerenleri saymıyorum..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Riflemanmısin?Savaştan önce intihar et daha mantıklı :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 krayt dedinizde, krayt lar piyasada cokmu fazlalasti? krayt li speed i baya dusuk ve dmg i yuksek silah fiyatlari dusmus.. Bugun Eclipse de Corenet teki buyuk shop lari dolastim fiyatlar epeyce dusmus.. Maksimum 200k ya var, ama 50k ya gayet guzel kraytli silah bulunabiliyor.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Kraytlar ı 1 commando tek başına alıyor artık, oyüzden her zaman camped.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 T21 oy oy bu ne be gercek mi bu eheh mono bugun soledide bi bakim dedim eleman NSden lootlamis sanirim bunu birilerine NS katliami yaptiricak sanirim bu silah :) *!devvoya bakar*[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ahahahaha Arkadaşlar, bugünden itibaren dathomirde NS bulunan heryerde kamptayım, benimle kamp yapmak isteyen arkadaşlar lütfen tell atsınlar. Lootlar benim tarafımdan yapılıcak olup, nslerden genelde bişi çıkmadığı için ihtiyacı olanlara para yardımı yapılacaktır... 8-) Pılısını, pırtısını toplamaya başlar, telefonla dathomire shuttle bileti alır...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 valla gelirim gelmesine de su loot konusunu sole bı konusalım ona gore bısı yaparız tabı bu arada arnayı ve vanthoi yi de ikna etmeyi unutma derim. tanksiz oradam 600k ham o hatunu ındırmek senı ve benı kasar canım benım. :) :)[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 E grubu kurduk ozaman, Sad, Devvo, Vanthoi, Arnaviscaa... Loot olayını konuşuruz... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hehe o t21 icin hersey mubah arkadaslar cirkeflik pislik taktik free for all bir nevi... mubarek cep bazukasi yani..hani slice ister speed ister dmg tutsun ikiside ise yariyo :p neyse..gerceklige donelim artik[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hm The Imperial Inquisitor dan dusen rifle lardan bahsetmis farkli serverdan bi kac kisi forumlarda... koklamak mi lazim gelir acaba? :) *bir imperial colonel olarak utanir hafif*[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 abay o T-21 ne yaw eminmisiniz NS lardan dustugune. Butun omrumuzu bos yere dothomirde gecirtmeyin.:D Bide o imperial engisizyoncu amcalar nerede var? Bi rebel olaral hal ve hatirlarini sormak lazim. :) Benim omrum krayt avinda geciyo ama bu silahlari gorunce dibim dustu, bende isterem,.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar