Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

riflemansin ? o zaman al sana rüyana girecek bi silah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loot olarak düşüyor ve oyunda gördüğüm en iyi tüfek, hele o power upla dmg, sabahlar olmasın yani.... Ama alınca hemen tamir ettirmek lazım elimizde patlamasın :-P

[Bu mesaj Lynx tarafından 10 November 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe baya guzel alet
bide onun fire dot yerine mind poison oldugunu düşünün :) (gerçi riflelarda çıkıyomu mind poison bilmiyorum) valla düşmanımın eline geçmesin :)[hline]
Mesaj tarihi:
hahah sen bana gazı verdin
şimdide sıra bende

hatta bak jawa riflelar stun damage vuruyo :) composite katilleri kısaca :p

[Bu mesaj Popeye tarafından 10 November 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Stun damage vurması dışında çok yetersizler ama?! Tabii sliced olanları ve krayt neyin içerenleri saymıyorum..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Mesaj tarihi:
krayt dedinizde, krayt lar piyasada cokmu fazlalasti? krayt li speed i baya dusuk ve dmg i yuksek silah fiyatlari dusmus..

Bugun Eclipse de Corenet teki buyuk shop lari dolastim fiyatlar epeyce dusmus..

Maksimum 200k ya var, ama 50k ya gayet guzel kraytli silah bulunabiliyor.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Kraytlar ı 1 commando tek başına alıyor artık, oyüzden her zaman camped.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
T21
oy oy bu ne be
gercek mi bu eheh

mono bugun soledide bi bakim dedim eleman NSden lootlamis sanirim bunu

birilerine NS katliami yaptiricak sanirim bu silah :)
*!devvoya bakar*[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Mesaj tarihi:
Ahahahaha

Arkadaşlar, bugünden itibaren dathomirde NS bulunan heryerde kamptayım, benimle kamp yapmak isteyen arkadaşlar lütfen tell atsınlar. Lootlar benim tarafımdan yapılıcak olup, nslerden genelde bişi çıkmadığı için ihtiyacı olanlara para yardımı yapılacaktır...

8-)

Pılısını, pırtısını toplamaya başlar, telefonla dathomire shuttle bileti alır...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
valla gelirim gelmesine de su loot konusunu sole bı konusalım ona gore bısı yaparız tabı bu arada arnayı ve vanthoi yi de ikna etmeyi unutma derim. tanksiz oradam 600k ham o hatunu ındırmek senı ve benı kasar canım benım. :) :)[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Mesaj tarihi:
E grubu kurduk ozaman, Sad, Devvo, Vanthoi, Arnaviscaa...
Loot olayını konuşuruz...

8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
hehe o t21 icin hersey mubah arkadaslar cirkeflik pislik taktik free for all bir nevi...

mubarek cep bazukasi yani..hani slice ister speed ister dmg tutsun ikiside ise yariyo :p

neyse..gerceklige donelim artik[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
hm
The Imperial Inquisitor dan dusen rifle lardan bahsetmis farkli serverdan bi kac kisi forumlarda...

koklamak mi lazim gelir acaba? :)

*bir imperial colonel olarak utanir hafif*[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
abay o T-21 ne yaw eminmisiniz NS lardan dustugune. Butun omrumuzu bos yere dothomirde gecirtmeyin.:D Bide o imperial engisizyoncu amcalar nerede var? Bi rebel olaral hal ve hatirlarini sormak lazim. :) Benim omrum krayt avinda geciyo ama bu silahlari gorunce dibim dustu, bende isterem,.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas
  • Yeni Oluştur...