Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

riflemansin ? o zaman al sana rüyana girecek bi silah

Popeye

Öne çıkan mesajlar

krayt dedinizde, krayt lar piyasada cokmu fazlalasti? krayt li speed i baya dusuk ve dmg i yuksek silah fiyatlari dusmus..

Bugun Eclipse de Corenet teki buyuk shop lari dolastim fiyatlar epeyce dusmus..

Maksimum 200k ya var, ama 50k ya gayet guzel kraytli silah bulunabiliyor.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
T21
oy oy bu ne be
gercek mi bu eheh

mono bugun soledide bi bakim dedim eleman NSden lootlamis sanirim bunu

birilerine NS katliami yaptiricak sanirim bu silah :)
*!devvoya bakar*[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahaha

Arkadaşlar, bugünden itibaren dathomirde NS bulunan heryerde kamptayım, benimle kamp yapmak isteyen arkadaşlar lütfen tell atsınlar. Lootlar benim tarafımdan yapılıcak olup, nslerden genelde bişi çıkmadığı için ihtiyacı olanlara para yardımı yapılacaktır...

8-)

Pılısını, pırtısını toplamaya başlar, telefonla dathomire shuttle bileti alır...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

valla gelirim gelmesine de su loot konusunu sole bı konusalım ona gore bısı yaparız tabı bu arada arnayı ve vanthoi yi de ikna etmeyi unutma derim. tanksiz oradam 600k ham o hatunu ındırmek senı ve benı kasar canım benım. :) :)[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

abay o T-21 ne yaw eminmisiniz NS lardan dustugune. Butun omrumuzu bos yere dothomirde gecirtmeyin.:D Bide o imperial engisizyoncu amcalar nerede var? Bi rebel olaral hal ve hatirlarini sormak lazim. :) Benim omrum krayt avinda geciyo ama bu silahlari gorunce dibim dustu, bende isterem,.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...