Gilth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 evt ben daha demin siparis ettimde... Almanyada yasiyorumda simdi burda Gold edition dukkanlarda 45 Euro ben bu oyunu ucakla 2 gunde gelicek yazili 38 Dollar'a aldim. Guvenlidir dimi bu Mythic store?[hline]Ao : Lvl 110 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 09 January 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gilth tarafından 09 January 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 mythic store getirmio biliorum ben myhthic store dan alinan = amazon.com dan alinmistir diye biliyorum ben[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Almanya'ya yollarlar heralde..[hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mythic amazondan satış yapıyorsa çok komik çünkü mythic amazondan pahalıya satıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yoo amazonda oyun 45 Euro, Mythic Store'da oyun shippingle beraber 39 Dollar bende anlamadim bu kadar ucuz neden ama bi bityenigi cikmaz umarim...[hline]Ao : Lvl 110 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Erm.. Mythic store daki US version değil mi yav? Amazon.co.uk deki EU ?? Saygılar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bi basliyimda nerde oldugu onemli degil us zaten daha iyi herhalde :P saka saka simdi gene baslamayin savasmaya :)[signature][hline]Ao : Lvl 110 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Almancan varsa Alman serverları da baya dolu oluo aslında..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) [Bu mesaj McsPeyn tarafından 10 January 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 simdi mythic storedan siparis ettigim icin sanirim us version gelicek ama sorun digil ya, merlinde baslarim bende oynamaya varmi merlin turk oyuncular?[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 merlin midgardda var bikac kisi fakat aktif degiller pek. kay/albionda aktif 20kadar turk var.albion oynayacaksan kaya bekleriz. :)[signature][hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 İnanmayana dedlileri sunayım. TAO fiyatları mesela: www.amazon.com --> $25,99 www.mythicstore.com --> $29,99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yanliz ben gold edition aliyorum yani onun fiyati daha ucuz... Daha ilk daocumu aliyorum zaten once bi ogreniyim oyunu sonra toa'da alirim...[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dun mail geldi mythic store almanyaya oyunu gondermiyormus bende bugun gittim bi dukkandan 40 euro'ya aldim eu versionu napiim bi us version alamadik netten :), neyse eu'dada turk bollugu var hehe... 2 Sorum var benim yanniz: 1) Oyunu nasil ingilizce install ederim?Yoksa install almanca etmek zorundami kalicam cunku almanca versionu oyun ama soru ndegil tabi almanca anlarimda ingilizce gibisi yok yani ilerde excalinburda oynayinca patchdan inglizce yapma taktigi vardi sanirim bi annatirsaniz sevinicem, sagolun... 2)Archer char acmayi dusunuorum bana baslangic statlari verirseniz bide nasil bayliyim bi kac ipucu fln... tesekkurler simdiden...[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar