Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son dönemde çıkan dijital kameralar ? ?

mexinth

Öne çıkan mesajlar

bu aralar kamera almaya karar verdim. CX4200 Kodak kullandım bir arkadaşın ki, 2 mpixel ama çok memnun kaldım.
Bugün Kodak cx6200 alacaktım arkadaşlarla konuştum, yok 4 - 5 mega pixelden aşağı alma şu bu dediler. Vazgeçtim eve geldim.
Bu hepsi buradaya baktım
birde bascuda ya

şimdi mercury var 5 megapixel li, direk bascuda nın anasayfasında. Bunu kullanan var mı? Nasıldır, hareket olduğunda bulanık çeker mi? (Bu önemli aslında), resimlere tarih atar mı? webcam filan demiş, güzel hoş 32 MB kart ta ekstra veriyrlar çok güzel 122 $ artı kdv

CX6200 110$ artı kdv 8 mb dahili hafızası buna artı almak gerekecek.. ama kodakların bulanık çekmek diye bir olayı yok gecede iyi çekiyor flaşı kuvvetli.

Datron var birde, bilen var mı? kullanan var mı?
tecrübeleri olan varsa sevinirim...[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle takıldığım noktayı belirtmem lazım, dijital kamera değil de dijital fotoğraf makinesi dersek sevinirim.

ikincil olarak da 110$ lık birşey alma bence, alıyorsan daha kaliteli birşey al paran boşa gitmemiş olsun. çünkü bu meretten alınınca bir tane alınıyor.[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun yardımlar için, dijital fotoğraf makinesi için 210 $ + kdvlik

kodak cx6330 a ısındım. Onun fiyatına yakın ve benzer özellikler içeren başka modelini bulursam bakabilirim. Ama kodak gerçekten iyi çekim yapıyor.
CX 6330 un özellikleri hepsiburada.com da olacaktı.
özellikler

buda amphotoda ki fiyatı 175$ + kargo

usta gözüyle birde siz kontrol edin makineyi[hline]sonunda yeniledim.

[Bu mesaj mexinth tarafından 10 January 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mexinth Kodaklar orta dereceli hoş çekim yapan makinelerdir. Eğer yurt dışından dedikleri fiyatlara gelebiliyor ve sen alabiliceksen A70 gerçekten iyi bir makina. Olmadı A60 da Kodaktan daha başarılı olacaktır. Ama yok türkiyeden alabilirim ve daha fazlaya durumum yok diyorsan Kodak al çünkü Kodak, Nikon, Canon gibi makinalr dışındaki makinalar özelikle karnlık çekimlerde seni yarı yolda bırakacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

A60 ve A70 hangi markanındır?

Şimdi daha yeni geldim tatilden birde birkaç yüz dolarlık makine gösteremem bizimkilere. Bu kodaklar cazip fiyatlarda, ondan tercih ettim 211 + kdv
Çalışıyor olsam kendime alırım en babasından da çalışmıyorum :)
ondan şimdilik ortalama bir kamera arıyorum hani biraz manzara çekerim, 10x zoom yeter bana. Şöyle orta ölçekli bir tane arıyorum ondan kodak la nikon a baktım.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende kodak cx4200 var memnunum yani düşük megapixel olsada benim işime yarıo. profesyonel olarak kullanmıcaksan al bence[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Canon S400 ve Kodak CX4300 var. Paraya kıyıcaksan; kesinlikle Canon al, fotoğraf çekmek hoşuna gidiyorsa amatör olarak çok güzel şeyler ortaya çıkarabiliyorsun. Kodak CX serisi daha çok point&shoot. Gerçi kodak'ın şu 6 ile başlayan serisi hakkında bir fikrim yok. Ne derece Canon'u yakaladı bilmiyorum.

A60 70 80 canon bu arada. Süferler :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sony dsc-p72 aldım
çok memnunum.
taş gibi alet.
gerçi 16mb hafıza weriolar yanında. 128 fln alacam 1-2 aya.
o zmn çok enteresan olacak..
400euro; civarı.ama her bi kuruşuna yeter.
bu arada 3.2 Mp fazlasıyla yeter. 5mp olması çok gereksiz. 2.0 bile 1280 960 lık çözünürlük sağlarken 3 ten yukarsını 1 seferde göstericek monitör bile bulmak zor hehe :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...

[Bu mesaj Sly-One tarafından 11 January 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Canon`un eos disindaki modellerinin tek kotu yani hic bir sekilde upgrade edilememesi. Yani ne yeni lens ekleyebiliyorsunuz ne zoom ne de yeni flas. O yuzden aldiginiz sekilde yillar boyu idare etmeniz lazim. Eger daha profesyonel olarak fotograf cekecegim filan diyorsaniz lensini degistirebildiginiz cesitli modifikasyonlari yapabileceginiz bir makineye ihtiyaciniz var. Canon`un eos modelleri 1000-2000$ arasinda oldugu icin alinabilirlikten cok uzaklar ama sony`nin dsc-f717 modeli degistirilebilir carl zeins lensi, gece cekimi gibi ozellikleri ile mukemmel bir secim. Hepsiburada.com`da 720EU+ kdv olmakla birlikte daha onceden linkini verdigim amphotoworld`dan 550$`a alabilirsin ki arti olarak kdv odemene gerek yok.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Sosyal ağlarda paylaş

Canon A60 70 80'de lens değiştirilebiliniyor. Kesinlikle tavsiye ediceğim aletler ayrıca. Küçük istiyorsanız IXUS'lar tabiki.

Fizboz: 350-400$ Eura'dan başlıo sanırım. Ne desem yalan şimdi hatırlamıyorum.

Panasonic'ler Leica lens kullanıyor ayrıca. Bunlarıda düşünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ama estetik bir alet değil açıkçası.

Kodak'lar amatör bir kullanıcıyıda fazlasıyla tatmin ediyor. Low Amatör kullanırken ben halimden çok mutluyum. Şimdi Mid Amatörlüğe doğru ilerliyorumki yetersiz :).

Casio'ların lensleri çok kötü. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama küçüklükleri süfer :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kameradan ne beklediğine bağlı nasıl bir şey alacağın. 100$'a inca nın kamerasını aldım gündüz çekimleri çok iyi fakat azcık loş bir ortamda (normal ampülle aydınlanan bir ortamda)flaşsız çektiğim rezimler tam bir rezalet. sesli video kayıtı falan yapıyor. ben memnunum eğer sırf eğlencesine vakit geçirmek için yada arkadaşlarınla yaptığın geyikleri video olarak kaydetmek için bi makina alcaksan bunu tavsiye ederim. ama yok bnm için önemli olan resim kalitesi diyorsan oda ışığında bile çok güzel resim çeksin istiyorum diyorsan 100$ civarında olan bu tür makinalardan uzakdurmalısın. en aşağı 200 - 250$'lık optic zoom'u ve ccd sensörü olan makinalara bakmalısın. aşağıdaki linkte farklı fiyatlarda bir çok makine var bir göz at aklında fiyat bulunmuş olur hiç olmazsa

http://www.mavidonanim.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=digitalkamera

birde bu linkteki makinelerin testlerini okumanda fayda var bir çok marka ve modelin testini bulabilirsin

http://www.steves-digicams.com/

unutmadan yazlılım destekli 4.0mp destekli olan kameralardan uzak dur. bendeki inca yazılım desteği ile 4mp normalda 2.1mp fakat 4mp ile çektiği resimler biraz bulanık oluyor. 3mp ile harika çekiyor.

[Bu mesaj Castigater tarafından 12 January 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kodak' ın Canon' u yakalaması maalesef mümkün gözükmüyor önümüzdeki bir kaç sene daha.
Bir de 10x zoom diye atlama once optik zoom ve digital zoom olayına bak. Digital zoom olayı gereksiz bir özelliktir. Onemli olan Optik zoomdur. O yuzden ona gore bak.
Hersey objektif değildir, evet çok öenmli bir parçadır ama her şey değildir.
İyi kamerayı kötüsünden ayıran karanlıktaki çekim kalitesidir zaten. CMOS olan makinalardan uzak dur. Alman gereken makinalar CCD olanlardır. CMOS olanlar software destekli olan makinlardır ve daha ucuzdur.
Son soz olarak tekrar yineliyorum kesinlikle Mustek, Orite, Kronos, Mercury, Casio gibi markalardan uzak dur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...