Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yakın bi arkadaşım çıktı onla tanıyoruz birbirimizi yani ark. ız teli filan var lol[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fasarya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 daima up olmalı![signature][hline]Türk Dil Kurumu sözlüğünden alıntıdır; "Öylesine fasarya semt takımında bile yer alamaz, her zaman yedek dururdu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 favorleri cok uzun nehir in yoksa yüzü falan cok gusel :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: fasarya, 11 January 2004 19:53 tarihinde demiş ki: 2-deniz akkaya çok yaşlı bea sinem-nehir ezer gerçer... deniz akkaya yaşlımı 27-28 falan olması lazım[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 evet hoş kızlar . bakalım filmleride . resimdeki gibi hoşmu . bide haraket ederken görmek lazım .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bence terlık gelıyor terlık yalele yaa lele :P[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: lkonuşlan cüce fi tarihinde bir şarkıda demiş ki; enseleri öperim kulaklara üflerim... Fizban kişisi de bir aralar demiş ki; kendinize gelin![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 11 January 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Estel_Anorien, 11 January 2004 19:53 tarihinde demiş ki: small tagi olmamış.. onu bi düzeltiver.. birde altta boşluk kalmiş... herşey forum için. Forum İnzibatı Estel görev başında[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bunlar hangi diziden?[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 okul isimli türk yapımı filimimizden.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Kalhiae yapma etme bunlar okul filminden ne dizisi :D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yaw dun zagadaydilar 16 yaşımdayım dedi ben yerlerdeydim ..[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 biraz saçma oldu değiştireyim... Bu topic garbagelansın abi delirdiniz mi abazamısınız kız da kız... allah allaaaah [Bu mesaj karpuz tarafından 11 January 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 16 yaşında.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: quamor, 11 January 2004 21:24 tarihinde demiş ki: yaw dun zagadaydilar 16 yaşımdayım dedi ben yerlerdeydim .. Doğru söylemiş 16 yaşında. Neyine güldün anlamadım? :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 abi içerik de onemli o kızı tanıodum zamanında 3 yıl once aynı dersh. deydik salaktı yane aldanmamak lazım olmaz boyle nedir bu sitenin karıkız merakı yane paticik abazan team yine gorev basında.. :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bidakka bidakka kim 16 yaşında ya ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 HAHAHAH BEN SİNEM KOBALI TANIYORUM DOKUNDUM BİLE ÖPTÜM BİLE HAHAHAH ! ( yanağından ) Kaldınız öle numarasını vermedi ama şerefsiz hahahahahh ama ben öptüm dokundum konuştum HAHAHA ! Onu hissettim bu yeterlii[signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yumuşacık pamuk gibi yanakları dudakları vardı uyy yerim..[signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Boojack, 11 January 2004 22:52 tarihinde demiş ki: HAHAHAH BEN SİNEM KOBALI TANIYORUM DOKUNDUM BİLE ÖPTÜM BİLE HAHAHAH ! ( yanağından ) Kaldınız öle numarasını vermedi ama şerefsiz hahahahahh ama ben öptüm dokundum konuştum HAHAHA ! Onu hissettim bu yeterlii oha artık diyorum baska bişi diyemiyorum Ema aplaa bunlar azdı sunlara bi kose acsana yoksa heralde site elden gidecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ahahah koptum abi sanki yüce birine dokundu ona dokunsan nolur dokunmasan nolur[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Boojack, 11 January 2004 22:52 tarihinde demiş ki: HAHAHAH BEN SİNEM KOBALI TANIYORUM DOKUNDUM BİLE ÖPTÜM BİLE HAHAHAH ! ( yanağından ) Kaldınız öle numarasını vermedi ama şerefsiz hahahahahh ama ben öptüm dokundum konuştum HAHAHA ! Onu hissettim bu yeterlii helal sana karsında saygı ıle egılıyorum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Boojack, 11 January 2004 22:55 tarihinde demiş ki: yumuşacık pamuk gibi yanakları dudakları vardı uyy yerim.. hatta... Diablo hemfikirim kardeşim bu nedir ya?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 millet gaz oldu bende gaz oldum gaz gaz gittik işte.. Bi anlık patlama herkezden özür dierim[signature][hline]Yaşıyorum, öyleyse başka problemim yok Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Diablo, 11 January 2004 22:57 tarihinde demiş ki: ona dokunsan nolur dokunmasan nolur bi kere hıh ! Ne var yani ben de dokunurdum istesem. *!kıskançlıktan çatlar*[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar