Jericho Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Atv.de başlıyor 12.03.2003 te acaba nasıl bir dizi saçma gibi de gözüküor ilginçte gözüküyor sizin yorumlarınıza göre izliicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 godfather diye girdim topic e üf ya ne heyecanlandım boşu boşuna[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 me toooo[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 onuda hep duyarım ama nasıl bir film ne izledim nede hakkında bir bilgim var nasıl bişi? [Bu mesaj Jericho tarafından 12 Mart 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Nasıl bir film, ne izledim ne de hakkında bir bilgim var.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 guzel bi film.bir mafya ailesinin hayatını anlatıyor(unuttum ailenin adını).Türkiye'de de orjinal vcdsi satılıyor Türkçe düblajlı.3 tanede filmi var Godfather 1-2-3 [Bu mesaj EarS tarafından 12 Mart 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 dizi güzel gibi artık çarşamba günlerimizde doldu sanırım pzt ekmek teknesi salı çocuklar duymasın çarş da bu oh[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 evet saçma görünüyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 bence güzel gibi izlerim ben[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Zegna, 13 Mart 2003 04:45 tarihinde demiş ki: gazanfar ozcan super herıf ya hehe :) sevdım ben diziyi fena deıl ozellıkle babanın sapıttıgı zamanları :D[hline]`zegna telliogulları the Infiltrator of alb/exc adam bunak falan mı izleyemedim kaçırdım bende sabahçı oldugum için saat 6 da kalkıyorum da[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 The Godfather ile alakası olmayan sadece mafya babalığını biraz 'ti'ye alan bi komedi&macera dizisi sanırım...(¿)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar