abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sarışın hatun ne kadar saçma derecede çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 çocuk emo john connor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 güzel olmuş ama daha epic bir başlangıç bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 orjinal dizide, kanserin çaresini vereceğiz diye gelmişlerdi. şimdi bilmem kaç tanesinin çaresini veriyorlar. uzaylılar bile gelişiyor lan zamanla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kelliğe çare bulmuşlar mı onu söylesinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Eee, etrafı yokedip ne yapacaklar, Baştan o kadar high-tech kasmışken 1-2 megonükleerle uçursalardı, ne gerek var öyle uzun uzun tedaviye, tanışmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Dev Spo, sakın bakma! Şimdi öğrendim, Bunlar koyun besler gibi insanları iyileştirip, semirtip, sonra yiyeceklermiş:S Originalın konusu oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 belli bir jenerasyon zaten orjinalini seyrettiği için, yada en azından fikir sahibi olduğu için. zaten dizinin ana hatlarında spoil edecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 0. bölüm var o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 efrasiyab go the hell... ulan sakın bakma yazılır mı? en çok bakılan şeyler sakın bakma tarzı şeylerdir...!!!! offfff! hiç yoktan çok önemli bişey değil ama izlerken bunu öğrendiğimde 'vay be oha ahah' valan derdim içimden şimdi diyemicem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abvblizzard said: sarışın hatun ne kadar saçma derecede çok güzel. evet izlerken dedim. ' bu ciddi şekilde uzaylı lan ' diye.. bu arada uzaylılar pembe sıçıyomuş diyolar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 fazla klişe doluydu ilk bölüm aa hemen tanısalım ben erica aa gel gidelim el ele tutuşalım noluyor lan 5 dk önce tanıştınız kanka oldunuz hemen aha yazıyorum buraya 2 bölüm sonra sevişir bunlar bu arada of o sarışın V neydi be smallville de de rol almıştı o zamandan beri hastayım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 zeawee said: efrasiyab go the hell... ulan sakın bakma yazılır mı? en çok bakılan şeyler sakın bakma tarzı şeylerdir...!!!! offfff! hiç yoktan çok önemli bişey değil ama izlerken bunu öğrendiğimde 'vay be oha ahah' valan derdim içimden şimdi diyemicem:( Hahahah:D:D Birinin mutlaka dayanamayıp bakacağını biliyordum:D Bende ekşide bakarken benim gibi .bnenin biri öyle yapmış:D bende o yüzden kıl oldum, dark side'a geçtim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Efrasiyab said: Dev Spo, sakın bakma! Şimdi öğrendim, Bunlar koyun besler gibi insanları iyileştirip, semirtip, sonra yiyeceklermiş:S Originalın konusu oymuş. yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dizi bollugu yasanan su günlerde başlamaya değer mi ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 söylemim söylemim diyordum da diziden saçmalık ötesi spo içerir abi vlerle humanlar ufak çaplı çatışmaya girdiklerinde sarışın hatun deri altını görüyor. o kadar fbi ajanısın, kanıt için bir cesedi almazmısın be kadın! sen o kafayla nasıl ajan oldun, öpücük mü verdin ne yani asdasd. halbuki alsaydın bir tanesini, koysaydın ortaya ahanda bu vler böyle böyle bizi yiyorlar diye, bak o zaman ne güzel olurdu. senaristlerine kafam girsin çok pardons:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 spo Aynen hemen bir karamsarlığa kapıldılar. Kadın bir devlet yetkilisi dediğin gibi bunu ortaya koysa en azından gönüllülerin uzaylılara katılmasını önler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sizin bu dediginiz turkiyede akpye karsi dava acmak gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mayhem said: söylemim söylemim diyordum da diziden saçmalık ötesi spo içerir abi vlerle humanlar ufak çaplı çatışmaya girdiklerinde sarışın hatun deri altını görüyor. o kadar fbi ajanısın, kanıt için bir cesedi almazmısın be kadın! sen o kafayla nasıl ajan oldun, öpücük mü verdin ne yani asdasd. halbuki alsaydın bir tanesini, koysaydın ortaya ahanda bu vler böyle böyle bizi yiyorlar diye, bak o zaman ne güzel olurdu. senaristlerine kafam girsin çok pardons:P esasında... esasında çok da mantıksız değil, şimdi ortada şöyle birşey var: dizide kim v kim değil belli değil. yani atıyorum dizide fbi ın başındaki adam da v olabilir, ülkenin başkanıda v olabilir. ki kendi partneri bile v çıktı. eğer kadın bu olan biteni bildiğini gösterir kendini deşifre ederse, sen çok şey biliyorsun diye ortadan kaldırıverirler. o yüzden ortada ne olup bittiğini anlayana kadar böyle gezinmesi mantıklı. eğer orjinal serileri seyrettiyseniz v ler direk kendilerini deşifre edebilecek herkesi (bilim adamları başta) sistemli bir şekilde ortadan kaldırıyorlardı. zaten medyayıda ele geçirdiler gibi, böyle herşeyi yine orjinal serilerde olduğu gibi örtbas etmeyi deneyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bende sıkıntı var herhalde efsane kötüydü bence. direk iptal olur 1 sezon bitmeden. bi de şöyle bi saçmalık var: ulan adamlar o kadar teknoloji cart curt yapmış ala peace ambassador olayında karı çıkmış diyoki 18 yaş sınırı var. orda zaten bi güldüm üstüne bi de velinin imzasıyla da oluyo diyince yarıldım. sanki gelenler insan. senaryonun çoğu kısmı da oldukça salaktı zaten. ihtimal yok 1 sezon gitmez bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kadın orda canını zor kurtardı, ne ceset alması sayın arkadaşlar. 18 yaş olayı da kendileri için değil, toplumdan tepki almamak için gayet mantıklı. sonuç itibariyle sittin senedir topluma karışıp insanlık ne menem bişedir izlemişler. aksiyon olacak bir durum yok senaryoda. barışçıl gibi gelip, sonradan öttürecekleri için normal bir giriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 muhtemelen dizi ilk başlarda ya şimdi bunlardan hangisi kertenkele hangisi insan modunda geçecek. ummadık bi kişi zuzaylı çıkacak mesela aralarından, yada orjinal seride olduğu gibi v lerin içinde de bir ayrılıkçı örgüt olacak falan. bakalım görecez. heroes bile kaç sezondur kendini seyrettirmeyi başarıyorsa tüm saçmalıklarına ve claire benett e rağmen. bu da gider en az 2 sezon diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://www.visitorsite.net/ep2clips.htm 2. episode dan bir kaç klip, haliyle spoiler içerir ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 keldron said: Dizi bollugu yasanan su günlerde başlamaya değer mi ne diyorsunuz?Yeni bolumun subatta yayimlanacagini dusunursek bence simdiden ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 oha nası yani 2.bölüm subatta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar