Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visitors (Ziyaretçiler)

Creel

Öne çıkan mesajlar

fazla klişe doluydu ilk bölüm

aa hemen tanısalım ben erica aa gel gidelim el ele tutuşalım noluyor lan 5 dk önce tanıştınız kanka oldunuz hemen
aha yazıyorum buraya 2 bölüm sonra sevişir bunlar

bu arada of o sarışın V neydi be
smallville de de rol almıştı o zamandan beri hastayım ona
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

efrasiyab go the hell... ulan sakın bakma yazılır mı? en çok bakılan şeyler sakın bakma tarzı şeylerdir...!!!! offfff! hiç yoktan çok önemli bişey değil ama izlerken bunu öğrendiğimde 'vay be oha ahah' valan derdim içimden şimdi diyemicem:(

Hahahah:D:D
Birinin mutlaka dayanamayıp bakacağını biliyordum:D

Bende ekşide bakarken benim gibi .bnenin biri öyle yapmış:D bende o yüzden kıl oldum, dark side'a geçtim:D
Sosyal ağlarda paylaş

söylemim söylemim diyordum da

diziden saçmalık ötesi spo içerir

abi vlerle humanlar ufak çaplı çatışmaya girdiklerinde sarışın hatun deri altını görüyor. o kadar fbi ajanısın, kanıt için bir cesedi almazmısın be kadın! sen o kafayla nasıl ajan oldun, öpücük mü verdin ne yani asdasd. halbuki alsaydın bir tanesini, koysaydın ortaya ahanda bu vler böyle böyle bizi yiyorlar diye, bak o zaman ne güzel olurdu. senaristlerine kafam girsin çok pardons:P

Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:

söylemim söylemim diyordum da

diziden saçmalık ötesi spo içerir

abi vlerle humanlar ufak çaplı çatışmaya girdiklerinde sarışın hatun deri altını görüyor. o kadar fbi ajanısın, kanıt için bir cesedi almazmısın be kadın! sen o kafayla nasıl ajan oldun, öpücük mü verdin ne yani asdasd. halbuki alsaydın bir tanesini, koysaydın ortaya ahanda bu vler böyle böyle bizi yiyorlar diye, bak o zaman ne güzel olurdu. senaristlerine kafam girsin çok pardons:P

esasında...

esasında çok da mantıksız değil, şimdi ortada şöyle birşey var: dizide kim v kim değil belli değil. yani atıyorum dizide fbi ın başındaki adam da v olabilir, ülkenin başkanıda v olabilir. ki kendi partneri bile v çıktı.

eğer kadın bu olan biteni bildiğini gösterir kendini deşifre ederse, sen çok şey biliyorsun diye ortadan kaldırıverirler. o yüzden ortada ne olup bittiğini anlayana kadar böyle gezinmesi mantıklı.

eğer orjinal serileri seyrettiyseniz v ler direk kendilerini deşifre edebilecek herkesi (bilim adamları başta) sistemli bir şekilde ortadan kaldırıyorlardı. zaten medyayıda ele geçirdiler gibi, böyle herşeyi yine orjinal serilerde olduğu gibi örtbas etmeyi deneyeceklerdir.

Sosyal ağlarda paylaş

bende sıkıntı var herhalde efsane kötüydü bence. direk iptal olur 1 sezon bitmeden.

bi de şöyle bi saçmalık var:

ulan adamlar o kadar teknoloji cart curt yapmış ala peace ambassador olayında karı çıkmış diyoki 18 yaş sınırı var. orda zaten bi güldüm üstüne bi de velinin imzasıyla da oluyo diyince yarıldım. sanki gelenler insan. senaryonun çoğu kısmı da oldukça salaktı zaten. ihtimal yok 1 sezon gitmez bu dizi

Sosyal ağlarda paylaş

kadın orda canını zor kurtardı, ne ceset alması sayın arkadaşlar.

18 yaş olayı da kendileri için değil, toplumdan tepki almamak için gayet mantıklı. sonuç itibariyle sittin senedir topluma karışıp insanlık ne menem bişedir izlemişler.

aksiyon olacak bir durum yok senaryoda. barışçıl gibi gelip, sonradan öttürecekleri için normal bir giriş oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen dizi ilk başlarda ya şimdi bunlardan hangisi kertenkele hangisi insan modunda geçecek. ummadık bi kişi zuzaylı çıkacak mesela aralarından, yada orjinal seride olduğu gibi v lerin içinde de bir ayrılıkçı örgüt olacak falan. bakalım görecez. heroes bile kaç sezondur kendini seyrettirmeyi başarıyorsa tüm saçmalıklarına ve claire benett e rağmen. bu da gider en az 2 sezon diye düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...